Λίστα Εκθετών ΚΕΜ Franchise 2023

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, πάνω από 80 χρόνια, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. Με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Όραμά μας να προσφέρουμε επιλογές, λύσεις και ιδέες, που εμπνέουν καθημερινά όλους όσοι αγαπούν το φαγητό.
Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι το μεγαλύτερο, ποιοτικότερο και πιο αναγνωρίσιμο δίκτυο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της χώρας μας. Έπειτα, από μία διαδρομή 34 ετών, από την ίδρυση του πρώτου Φροντιστηρίου στον Πειραιά το 1989, τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου, για τις εξαιρετικά ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες τους και φυσικά για τις πολύ σπουδαίες επιδόσεις των μαθητών τους, κάθε χρόνο στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς είναι η πρόταση του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς για την καθημερινή μελέτη των μαθητών του Δημοτικού. Τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς, δεν είναι απλά ένα ακόμη κέντρο μελέτης.

Η Εκπαιδευτική Ρομποτική είναι μία πρότυπη εκπαιδευτική υπηρεσία που αφορά στις επιστήμες του STEM (Science, technology, engineering, mathematics). Οι μαθητές, ηλικίας 5 – 15 ετών, εισάγονται σε ένα πολυεπίπεδο περιβάλλον μάθησης, μέσα από το οποίο «ανακαλύπτουν» τις Θετικές επιστήμες και καλλιεργούν την κριτική τους σκέψη, με έναν ευχάριστο και παιγνιώδη τρόπο.

Η Πληροφορική αναντίρρητα είναι το παρόν και το μέλλον. Η στοιχειώδης και «προχωρημένη» κατάρτιση των εργαζομένων στον τομέα της Πληροφορικής είναι αδήριτη ανάγκη. Η απόκτηση του ECDL ή αντίστοιχων πιστοποιητικών, για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ή για τον «εμπλουτισμό» του βιογραφικού κάθε εργαζομένου είναι κάτι δεδομένο.
Επειδή τα «όνειρα» δεν έχουν «σύνορα», Ξένες Γλώσσες Πουκαμισάς.

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας, εδώ και 34 χρόνια στο πιο απαιτητικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, που είναι τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, μάς έδωσαν τη δυνατότητα και τα εχέγγυα να σχεδιάσουμε εκπαιδευτικές υπηρεσίες με ποιότητα και βάθος στον τομέα των Ξένων Γλωσσών.

Tο Hello Franchise αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για τη δημιουργία μίας εκπαιδευτικής επιχείρησης Ξένων Γλωσσών επειδή καταφέρνει και συνδυάζει τρεις βασικούς άξονες υποστήριξης των επιχειρήσεων.

Η τεχνολογία Carbon Remover έχει αφιερώσει χρόνια ερευνώντας τρόπους επίλυσης αυτού του σημαντικού προβλήματος καθαρισμού του μαγειρικού εξοπλισμού για να αφαιρέσει τα καμένα λίπη και λάδια, κοινώς γνωστό ως «Black Carbon», από την κουζίνα και τον εξοπλισμό ψησίματος, χωρίς την χρήση καυστικής σόδας η άλλων τοξικών χημικών.

Το Chillbox, είναι μια ελληνική αλυσίδα frozen yogurt και παγωτού που ξεκίνησε δυναμικά το 2012. Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται στο πρωτοποριακό DYI concept που επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργήσει δικούς του μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς μέσα από μια μεγάλη γκάμα από λαχταριστά toppings.

Η Κρητική μονάδα παραγωγής παγωτού Goat it ιδρύθηκε το 2021 με στόχο τη δημιουργία ενός παγωτού εξαιρετικής ποιότητας βασισμένο στην αγνότητα και την μοναδικότητα του κρητικού κατσικίσιου γάλακτος.

Η MANDYNAMIC είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα, που εξειδικεύεται στην αναζήτηση και τη διάθεση προσωπικού.

Το Maple Bear είναι το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο εκπαιδευτικό brand στον κόσμο. Με περισσότερα από 560 προνήπεια, δημοτικά και γυμνάσια/λύκεια σε 35 χώρες στον κόσμο, η οικογένεια της Maple Bear συνεχίζει να μεγαλώνει.

STReat, τα νέα hot spots στο street food, με pasta, coctails και coffee, με δυο άκρως επιτυχημένα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη, ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους μέσω franchise, προτείνοντας ένα καινοτόμο all day concept με ανταγωνιστικές τιμές και κορυφαία ποιότητα, κερδίζοντας αστραπιαία την εμπιστοσύνη των καταναλωτών όπου ανοίγουν.

Η UNIQUE NAILS είναι leader στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές των επαγγελματιών. Η Angelina Iosifidou Academy είναι από τις πιο σοβαρές σχολές στην Ελλάδα και η μόνη με προγράμματα εκπαιδευτών.

Η Botshare έχει περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη και εφαρμογή αυτόματων συστημάτων και ρομποτικής. Σας προσφέρουμε ένα μοναδικό Franchise σε μία ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά όπου μπορείτε να γίνετε ο πρώτος συνεργάτης Franchise με τους πιο ευνοϊκούς όρους.

Το νέο franchise project των “Dark Stores”, ξεκίνησε την ανάπτυξή του, μέσω franchise. Είναι το αποτέλεσμα της 15χρονης δημιουργικής πορείας μιας ομάδας ανθρώπων που αγαπούν την εστίαση.

Η σύσταση της εταιρείας FRUTTI DI MARE πραγματοποιήθηκε το Μάϊο του 2010 και δραστηριοποιείται στο κλάδο της εστίασης με αποκλειστικότητα στα θαλασσινά. Μέσα από το concept της Frutti Di Mare, επιχειρούμε να βάλουμε τα ψάρια και τα θαλασσινά στο πιάτο του Έλληνα, έξω από τη λογική της ψαροταβέρνας.

Με περισσότερα από 200 κέντρα αγγλικής γλώσσας, που λειτουργούν σε περισσότερες από 15 χώρες παγκοσμίως, η E-planet Educational Services είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα κέντρων διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, που διακρίνονται για την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των μαθημάτων τους.

Με εικοσιπενταετή πείρα από τα στελέχη της, στο χώρο των digital video display, ιδρύθηκε το 2017, η Digigate ΙΚΕ, εταιρεία εμπορίας σε συστήματα προβολής υψηλής τεχνολογίας. Τεχνολογίες LED και LCD εφαρμόστηκαν σε µμεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, συναυλίες, event, συνέδρια και retail εφαρμογές.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY®, καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο ότι όλοι μπορούν
να μάθουν οποιαδήποτε ξένη γλώσσα αβίαστα και για πάντα.
Το πρώτο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1989 . Σήμερα αποτελεί το πλέον σύγχρονο εκπαιδευτήριο με προγράμματα σπουδών που ξεκινούν από τη σχολική μελέτη για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, έως την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις για μαθητές Λυκείου.
Το Αρειμάνιο Φροντιστήριο συνεχίζοντας να τοποθετεί τον μαθητή στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας οργάνωσε ένα πρόγραμμα καθημερινής προετοιμασίας για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας. Με το Αρειμάνιο Junior oι μαθητές Δημοτικού έχουν τη δυνατότητα υπό την καθοδήγηση πεπειραμένων δασκάλων να βελτιώσουν τις σχολικές επιδόσεις τους μέσω της διερευνητικής μάθησης (inquiry-based learning), ώστε να εμπλακούν προσωπικά στη γνωστική διαδικασία και να μάθουν πώς να μαθαίνουν.
Τα σύγχρονα εκπαιδευτήρια πληροφορικής Easy Win.Net® παρέχουν ψηφιακή εκπαίδευση για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με περισσότερα από 20 χρόνια πορείας στον χώρο. Με δεδομένο ότι η τεχνολογία είναι απαραίτητη στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή στην easy win net προετοιμάζουμε σπουδαστές σε ολιγομελή κι ομοιογενή τμήματα και συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και με τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποιήσεων.
Το Nova Group είναι ο πρώτος όμιλος ολοκληρωμένων υπηρεσιών real estate στην Ελλάδα.

Η Nova Real Estate ασχολείται με την διαμεσολάβηση για την αγοραπωλησία ακινήτων.

Ο Όμιλος Nova είναι ο 1ος ελληνικός όμιλος με ολοκληρωμένες υπηρεσίες Real Estate. Μέσα από διαφορετικές εταιρίες προσφέρει όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες στον ιδιοκτήτη ή επενδυτή ακινήτων.
Η ABC Financial Services παρέχει στεγαστικά δάνεια σε συνεργασία με όλες τις τράπεζες. Η ABC f.s. διαθέτει τραπεζικά στελέχη με πολύ μεγάλη εμπειρία και προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες προϋποθέσεις χρηματοδότησης κατοικιών και επαγγελματικών αναγκών.
Η εμπειρία του ομίλου Nova στον κατασκευαστικό τομέα περιλαμβάνει την κατασκευή πολυτελών κατοικιών στην Αττική με σύγχρονο design και κορυφαία χαρακτηριστικά ενεργειακής απόδοσης.
Η εμπειρία του ομίλου Nova στον κατασκευαστικό τομέα περιλαμβάνει την κατασκευή πολυτελών κατοικιών στην Αττική με σύγχρονο design και κορυφαία χαρακτηριστικά ενεργειακής απόδοσης.
Ο Όμιλος Nova είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας ΗΡΩΝ παρέχοντας το πιο ανταγωνιστικό τιμολόγιο στην ηλεκτροδότηση και στο φυσικό αέριο.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ξενόγλωσσος Οργανισμός στην Ελλάδα, με ειδίκευση στις ηλικίες 18+, με 120.000 σπουδαστές να έχουν μάθει Ξένες Γλώσσες στα 21 Κέντρα ΓΡΑΨΑ.

Η ALTERLIFE είναι η μόνη εταιρεία στον τομέα του fitness στην Ελλάδα με 65 γυμναστήρια και 700 ενεργά μέλη που ασχολείται στρατηγικά με την δημιουργία υπεραξίας στον κλάδο

Τα καταστήματα Loving family ήρθαν και έφεραν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην εστίαση. Με την απίστευτη δύναμη των πολύ φθηνών τιμών αλλά σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα δημιουργούν καθημερινά ουρά στα ταμεία τους! Διαπιστώστε το μόνοι σας!

Η αγάπη μας για την Ελληνική παράδοση, αλλά και το μεράκι μας να δημιουργήσουμε το δικό μας , παραδοσιακό οινοπαντοπωλείο, μας ώθησε να ασχοληθούμε με το λιανικό εμπόριο παραδοσιακών προϊόντων.

H Emergency Help είναι εταιρεία άμεσης βοήθειας που εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ασθενοφόρου, Αεροδιακομιδών, τηλεϊατρικής και γενικά υπηρεσιών άμεσης βοήθειας.

Με ένα δίκτυο 90 καταστημάτων που λειτουργούν με το σύστημα franchising, 2.000.000 ενεργούς πελάτες, 6.500.000 παραγγελίες το χρόνο και 2.500 στελέχη και συνεργάτες, η Pizza Fan, είναι σήμερα η Νο1 εταιρεία pizza delivery στην Ελλάδα.

Η Engino.Net ιδρύθηκε το 2004 με το όραμα να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τις αναλυτικές ικανότητες τους και να τα εμπνεύσει για μελλοντικές καινοτομίες.
Η τεχνική εταιρία ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΑΤΕ-ΘΕΡΜΑΙΔΕΣ δημιουργήθηκε το 2010 από τον Παύλο Κέλογλου ο οποίος είναι Κυρίος Μέτοχος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος. Η εταιρία είναι εγγεγραμμένη στο ΕΒΕΕΑ καθώς και στο ΤΕΕ.
Τα i-mall Micro Market είναι πλήρως αυτοματοποιημένα ρομποτικά καταστήματα, που λειτουργούν 24/7 μόνο με ανέπαφες συναλλαγές. Tο πρώτο i-mall Concept Store βρίσκεται στην Ν. Σμύρνη και αποτελεί έναν πρεσβευτή του ψηφιακού μετασχηματισμού στο retail, αφού είναι πρωτοπόρο παγκοσμίως για την τεχνολογία του.
Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1968 από τον Δημήτριο Δαβράδο. Από το 2005 τα ηνία της Εταιρείας ανέλαβε ο υιός του Νικόλαος Δαβράδος, διατηρώντας τον οικογενειακό χαρακτήρα, το κύρος και την αξιοπιστία της. 
Η αγάπη και ο σεβασμός μας, στα ζώα αλλά και το όνειρο για να προσφέρουμε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό στους κηδεμόνες τους, μας οδήγησε στο DOGGIE NTOUZ!
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η πρώτη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο που εξειδικεύεται στην παροχή μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου
Τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης και Εμπλουτισμού Γνώσεων AFTER SCHOOL διαθέτουν το πιο ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό πρόγραμμα εξωσχολικής εκπαίδευσης για παιδιά και εφήβους 6 έως 16 ετών.
Είναι ένας χώρος που ξεκίνησε σαν ένα μεγάλο όραμα με πολλή αγάπη.
Ξεκίνησε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης σε έναν χώρο 13 τετραγωνικά , όπου βάφτηκε και φτιάχτηκε από εμάς τους ίδιους ως φοιτητές το 2016. Στην πορεία κλείναμε ραντεβού για τις υπηρεσίες κάνοντας τις πελάτισσες να νιώθουν ξεχωριστές στον χώρο μας. 
Το Fast Energy είναι ένα διεθνές δίκτυο power bank (φορητών φορτιστών). Αυτή τη στιγμή έχουν εγκατασταθεί περισσότεροι από 2000 σταθμοί διανομής. Η υπηρεσία έχει παρουσία σε τέσσερις ευρωπαϊκές αγορές.

Η NUGA MEDICAL είναι μία Κορεάτικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση ιατρικού εξοπλισμού οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Επίσης παράγει μία σειρά καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας. Η εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2002 και τα προϊόντα της, με την επωνυμία «Nuga Best», σύντομα πέτυχαν παγκόσμια αναγνώριση. Σήμερα έχουν παρουσία σε χιλιάδες καταστήματα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Υγεία είναι 1η προτεραιότητα για κάθε άνθρωπο και πόσο πολύτιμο είναι το νερό για την υγεία. Η Health Secrets είναι μία εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας συστημάτων επεξεργασίας και καθαρισμού νερού.

Η EFA ENERGY είναι ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά του Φυσικού Αερίου για περισσότερα από 19 χρόνια.

H RE/MAX δραστηριοποιείται σε πάνω από 110 χώρες έχοντας στους κόλπους της περισσότερες από 8.300 κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις και περισσότερους από 140.000 άρτια εκπαιδευόμενους συμβούλους ακίνητης περιουσίας.

Ο MR. GADGET προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που είναι δημοφιλή τόσο σε καταναλωτές, όσο και σε επενδυτές. Αποτελεί μια επιχειρηματική ευκαιρία χαμηλού κινδύνου η οποία απαιτεί ελάχιστη αρχική επένδυση, δεν επιβαρύνει με Royalties και προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης απόσβεσης της αρχικής επένδυσης οδηγώντας τους επενδυτές στη κερδοφορία

Τα κέντρα μελέτης Homework είναι μέρος του εκπαιδευτικού ομίλου ‘ΝΕΟ’ , όπου πρωταγωνιστεί εδώ και 54 χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης, με 79 εκπαιδευτικές μονάδες σε Ελλάδα και Κύπρο. H επιτυχημένη πορεία στο χώρο οφείλεται στους άρτια καταρτισμένους καθηγητές, στην εμπιστοσύνη χιλιάδων μαθητών καθώς και στις καινοτόμες παιδαγωγικές πρακτικές.

Στη διάρκεια των 54 χρόνων της λειτουργίας του έχει οδηγήσει στο δρόμο προς την ανώτατη εκπαίδευση περισσότερους από 50000 σημερινούς επιστήμονες. Αποτελεί τον παλαιότερο και μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο με 79 εκπαιδευτικά κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και την πρώτη προτίμηση για ενδιαφερόμενους ανεξάρτητους επιχειρηματίες για την ίδρυση φροντιστηριακής επιχείρησης μέσω του συστήματος της δικαιόχρησης.

Η «Σπιτική Κουζίνα» με φρέσκα και αγνά υλικά από Έλληνες παραγωγούς, παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές συνταγές, γίνεται καθημερινή συνήθεια για όλη την οικογένεια. Εύγεστα και θρεπτικά γεύματα, με υψηλή διατροφική αξία, χωρίς συντηρητικά. Πάντα με τις πιο έγκυρες και αυστηρές πιστοποιήσεις που υπογράφουν την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αποστείλετε την ακόλουθη φόρμα για τις εταιρείες που επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες

ΚΕΜ ΕΧPO MON. IKE.

Η ΚΕΜ ΕΧPO MON. IKE ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την μελέτη, τον σχεδιασμό και την οργάνωση εξειδικευμένων εκθέσεων.  

Αγ. Τριάδος 18, 153 43

Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

TΗΛ.: 0030 210-6084550
FAX: 0030 210-6084559

EMAIL: sales@kemexpo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εγχειρίδιο Franchise