Λίστα Εκθετών ΚΕΜ Franchise 2019 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 80 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

  Με ηγετικό ρόλο στο χώρο του λιανεμπορίου, διαγράφει μια σταθερή τροχιά υγιούς ανάπτυξης. Διαθέτει ένα δίκτυο 478 καταστημάτων και απασχολεί 14.132 εργαζομένους. Η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων για την προσήλωση στην ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων της, τις ανταγωνιστικές τιμές της, την άριστη εξυπηρέτηση και τις διαχρονικές σχέσεις σεβασμού και αξιοπιστίας που δημιουργεί με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της. Παράλληλα, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται και την προστασία του Περιβάλλοντος, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης και Εμπλουτισμού Γνώσεων AFTERSCHOOL διαθέτουν το πιο ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό πρόγραμμα εξωσχολικής εκπαίδευσης για παιδιά και εφήβους 6 έως 16 ετών.

Διαβάστε περισσότερα

Βασισμένη στο σύστημα STEM, η μέθοδος των AFTERSCHOOL περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους μάθησης, άρτιους και μοντέρνους χώρους και ποικίλες δραστηριότητες όπως εικαστικά (ζωγραφική – κατασκευές), ρομποτική, πληροφορική, ξένες γλώσσες, θεατρικό παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση. Και όλα αυτά με τη φροντίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ!

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Καλωσορίσατε στον μαγικό κόσμο της ALOHA Mental Arithmetic!

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτύξτε την εταιρεία σας πιο εύκολα από ποτέ με τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Το πρόγραμμά μας αποτελεί την πλέον καινοτόμο μέθοδο νοητικής αριθμητικής και εκγύμνασης για παιδιά από 5 έως 13 ετών. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να μπείτε στην οικογένειά μας ως συνεργάτες!

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Η ALTERLIFE είναι η μόνη εταιρεία στον τομέα του fitness στην Ελλαδα με 31 γυμναστήρια που ασχολείται στρατηγικά με την δημιουργία υπεραξίας στον κλάδο

Διαβάστε περισσότερα

Η ALTERLIFE είναι η μόνη εταιρεία στον τομέα του fitness στην Ελλαδα με 31 γυμναστήρια που ασχολείται στρατηγικά με την δημιουργία υπεραξίας στον κλάδο
  • Αναπτύσσοντας τα δικά της πρωτόκολλα και υπηρεσίες
  • Δημιουργώντας και βελτιστοποιώντας πρωτοποριακά μοντέλα επικοινωνίας, πώλησης και τιμολόγησης καθώς και διαχείρισης – ελέγχου
  • Επενδύοντας στην εκπαίδευση του προσωπικού της και όχι μόνο μέσω της δημιουργίας της δικής της σχολής σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
  • Χτίζοντας στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου*
  • Ambassadors: ΛευτέρηςΠετρούνιας, ΓεώργιοςΠρίντεζης

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Η BCASH™, η μοναδική ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα των κρυπτονομισμάτων και ειδικότερα στην ανάπτυξη λογισμικού που βασίζεται στην τεχνολογία blockchain.

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκευάζει ΑΤΜ και διαχειρίζεται το δικό της δίκτυο καταστημάτων. Σε συνεργασία με την εταιρεία THESS CASH, τον στρατηγικό της σύμμαχο, η BCASH™ μπαίνει δυναμικά στην αγορά των Franchise με σκοπό να κάνει την απόκτηση κρυπτονομισμάτων εύκολη υπόθεση για όλους.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Η “BESTFOR…” δημιουργήθηκε από την ανάγκη των ανθρώπων να έχουν πάντα την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στη χαμηλότερη τιμή.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν είναι τυχαίο που όλοι μας ρωτούν πως γίνεται να έχουμε τόσο μεγάλη γκάμα προϊόντων σε τόσο χαμηλές τιμές μ’αυτή την ποιότητα. Αυτή ήταν άλλωστε και η έμπνευσή μας για το όνομά μας, “BESTFOR…” Γιατί εμείς ξέρουμε οτι για μια όμορφη ζωή δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε μια περιουσία. Και σίγουρα όχι στην “BEST FOR…” ΑΠΛΟ-ΟΜΟΡΦΟ-ΠΡΟΣΙΤΟ This is our Life Philosophy

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η πρώτη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο που εξειδικεύεται στην παροχή μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Διαβάστε περισσότερα

Με κορυφαίες συνεργασίες, καινοτόμες υπηρεσίες, υψηλή τεχνογνωσία, πρωτοποριακό εκπαιδευτικό υλικό, καθημερινή υποστήριξη και ενέργειες πανελλαδικής διαφήμισης, το Σύστημα Franchise ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι το αποδοτικότερο και το πιο δελεαστικό franchise της ελληνικής αγοράς.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Το ΚΔΑΠ «EuroPedia 5-12 Δημιουργική απασχόληση και μελέτη» ιδρύθηκε το 2018 και είναι μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου RAM computer με έτος ίδρυσης το 1989 και με εκπαιδευτικό αντικείμενο την πληροφορική.

Διαβάστε περισσότερα

Ο όμιλος μέσω του επιχειρηματικού συστήματος franchise από το 1992 δημιούργησε με μεγάλη επιτυχία 37 κέντρα πληροφορικής RAM COMPUTER – ΕΛΚΕΔΙΜ σε όλη την Ελλάδα. Το ΚΔΑΠ «EuroPedia 5-12 Δημιουργική απασχόληση και μελέτη» στοχεύει στη δημιουργική απασχόληση και τη σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, με οργανωμένες δραστηριότητες καθώς και στη μελέτη των μαθημάτων της επόμενης ημέρας. Το πρόγραμμα επιδοτείται 100% από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Η σύσταση της εταιρείας FRUTTIDIMARE πραγματοποιήθηκε το Μάϊο του 2010 και δραστηριοποιείται στο κλάδο της εστίασης με αποκλειστικότητα στα ψάρια.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσα από το concept της FruttiDiMare, επιχειρούμε να βάλουμε τα ψάρια και τα θαλασσινά στο πιάτο του Έλληνα, έξω από τη λογική της ψαροταβέρνας. Ο τζίρος μας ετήσια έχει καθαρά αυξητικές τάσεις, με το έτος 2015 να είναι 30% υψηλότερος από το τζίρο του 2013. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη του εργασιακού και βιοτικού επιπέδου, προσφέροντας τεχνογνωσία και νέες ευκαιρίες. Όραμά μας είναι το gourmet φαγητό σε προσιτές τιμές.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Η ΘΕΡΜΟΙΛ ιδρύθηκε το 1983 ως γραφείο μελετών κεντρικής θέρμανσης και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, όπως συντηρήσεις συστημάτων θέρμανσης (καυστήρες), εντομοκτονίες και μυοκτονίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών και διανομή πετρελαίου θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

Στον 1ο χρόνο της λειτουργίας της απέκτησε το 3ψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 136 για όλη την Ελλάδα, όντας η πρώτη εταιρία με τριψήφιο νούμερο μετά τον ΟΤΕ. Πολύ γρήγορα απέκτησε στόλο βυτιοφόρων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και δίκυκλα με τον απαραίτητο εξοπλισμό για τους τεχνικούς, προκειμένου να υπάρχει αμεσότητα επέμβασης. Η συνεχής προβολή της εταιρίας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο έκανε την εταιρία γνωστή στο πανελλήνιο, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο. Η διαρκής εκπαίδευση του στελεχιακού δυναμικού της εταιρίας, όπως έμπειρο διοικητικό, επιστημονικό, υπαλληλικό και εργατικό προσωπικό αποτελούσε και αποτελεί πάντοτε στόχο μας, προκειμένου να εξασφαλίζεται μόνιμα η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα η εταιρία φέρει την 1Η θέση αναγνωσιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο πλέον 18136, 7 ημέρες την εβδομάδα. Τη ΘΕΡΜΟΙΛ εμπιστεύονται βιομηχανίες, νοσοκομεία, πλοία, ξενοδοχεία, δημόσιοι οργανισμοί, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

H Interflora χτίζει το Franchise Top Florist

Διαβάστε περισσότερα

Η Interflora Top Florist, είναι μια σύγχρονη εταιρία, αμιγώς  Ελληνική και μέλος  στην παγκόσμια οικογένεια Interflora. Στο Franchise Top Florist, δημιουργούμε τη Νέα Γενιά Ανθοπωλείων με καινοτόμο τρόπο λειτουργίας, επίμονη εκπαίδευση σε όλα τα αντικείμενα, πολλαπλές  υπηρεσίες και ποιοτικά  προϊόντα. Η Interflora Top Florist, αλλάζει τα δεδομένα λειτουργίας των ανθοπωλείων σε όλη την Επικράτεια. Δημιουργούμε νέα αγορά υπηρεσιών ανθοπωλείου με νέα συστήματα, ολοκληρωμένες προτάσεις και υπηρεσίες, τόσο στις κοινωνικές εκδηλώσεις, όσο και την καθημερινότητα του καταναλωτή, όπως συνοψίζονται παρακάτω με:
  • Πλήρη καθημερινή λειτουργία ανθοπωλείου
  • Shop in shop με πλήρη γκάμα σε μπαλόνια και συναφή
  • Μίνι κάβα ποτών και συμπληρωματικά μικρά δώρα
  • Οργάνωση Γάμου – Βάπτισης – Event
  • Στολισμός εκδηλώσεων με λουλούδια
  • Στολισμός εκδηλώσεων με μπαλόνια
  • Προσκλητήρια, Μπομπονιέρες κ.α.
  • Στέφανα, σετ κουμπάρου και συναφή
  • Εξωτερικές συνεργασίες σε: Φωτογραφία, D/J, Catering – Δεξίωση, Λιμουζίνα
  • Κατασκευή Ιστοσελίδας Γάμου των Νεόνυμφων (Wedding Web Design)
Συνοψίζοντας και για να μας γνωρίσετε καλύτερα, εμείς στην Interflora Top Florist, λειτουργούμε με αμοιβαίο σεβασμό και αξιοπρέπεια, με υπομονή και επιμονή στην ποιότητα και την ωφελιμότητα στον πελάτη, χωρίς να  αφήνουμε εκκρεμότητες. Αντιθέτως, παίρνουμε πρωτοβουλίες, σπρώχνουμε τα όρια και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα! Δημιουργούμε επαγγελματίες αναδεικνύοντας και αυξάνοντας τις δεξιότητες των συνεργατών μας στην ανθοδετική, το μπαλόνι, τις πωλήσεις και τη διαχείριση επιχείρησης Ανθοπωλείου, με προδιαγεγραμμένη την επιτυχία. Το Franchise Top Florist της Interflora, δημιουργεί τη Νέα Γενιά Ανθοπωλείων με σύγχρονη επιχείρηση χαμηλής επένδυσης και μεγάλα περιθώρια κέρδους, μεταλλάσσοντας το κλασικό ανθοπωλείο, σε δημιουργικό πολυχώρο υπηρεσιών και προϊόντων!

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Aν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέλος του No1 ethnic concept τότε σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του KoiSushiBar!

Διαβάστε περισσότερα

Premium προϊόν, προσιτές τιμές και casual αισθητική. Το sushi έγινε streetfood και το Koi μια απολαυστική συνήθεια! Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, επιτυγχάνοντας υψηλή κερδοφορία και διαρκείς αποδόσεις για τους υποψήφιους franchisees! Παρέχουμε:
  • Μειωμένα κόστη πρώτων υλών λόγω της υψηλής διαπραγματευτικής μας δύναμης.
  • 3 profit centers (sit in, take away και delivery)
  • Με ιδιαίτερα χαμηλή επένδυση και εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις
  • Winningstrategies και πλάνα λειτουργίας που διαχειρίζεστε εύκολα
  • Αποκλειστικότητα Περιοχής
  • Πλήρη Εκπαίδευση και Συνεχής Υποστήριξη
  • Διαμόρφωση καταστήματος
  • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.
Η επιτυχία του KoiSushiBar στηρίζεται στην αγάπη μας για την ιαπωνική κουζίνα και στο ποιοτικό &lowbudgetsushi. Το KoiSushiBar τοποθετείται σε περιοχές υψηλής εμπορικότητας μεγάλων αστικών κέντρων, τουριστικούς προορισμούς και επαρχιακές πόλεις με υψηλή δυναμική.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Το MarkShoes ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της υπόδησης το 1988, έχοντας στα Καταστήματά του τα μεγαλύτερα Brands παγκοσμίως, όπως  Clarks, Camber, Geox, Timberland, Cat, Merrell και πολλά άλλα.

Διαβάστε περισσότερα

Έχουμε καταφέρει να καλύπτουμε τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή σε γυναικεία και ανδρικά υποδήματα. Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία καταστημάτων franchise σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Η εταιρεία Nuga Medical είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εφεύρεση, την παραγωγή και την πώληση των προϊόντων για την πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας του κάθε ανθρώπου.

Διαβάστε περισσότερα

Ιδρύθηκε το 2002 από τον ChoSeung-Hyun και ο εξοπλισμός είναι προϊόν χρόνιου και συστηματικού μόχθου επιστημόνων, ιατρών και μηχανικών. Μέσα από εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη ο εξοπλισμός αποτελεί ένα αμάλγαμα αρχαίων ανατολικών θεραπευτικών τεχνών και έχει στην κατοχή του πιστοποιητικά που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού παράλληλα με τις ευεργετικές ιδιότητες που αποφέρει η χρήση του στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και παγκόσμια βραβεία, ο εξοπλισμός από τη NugaBestHellas χρησιμοποιείται, πλέον, από εκατοντάδες άτομα σε όλη την Ελλάδα καθημερινά!

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Η Plaisir είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, εμπνευσμένη από τα εκτεταμένα ταξίδια της οικογένειας του Αριστείδη Παπαοικόνομου σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, τη Γερμανία, την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμόζουμε αυθεντικές τεχνικές παραγωγής και  χρησιμοποιούμε ποιοτικά συστατικά για να απολαμβάνουμε μια μαγειρική απόλαυση που ξυπνά τις αισθήσεις και συλλαμβάνει τη φαντασία. Το πρώτο ζαχαροπλαστείο του Plaisir άνοιξε το 1984 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη δημιουργία νέων πρωτοποριακών γεύσεων στην περιοχή της ζαχαροπλαστικής, ελαφριά γεύση φτιαγμένη με καθαρά υλικά και υλικά υψηλής ποιότητας. Σήμερα, η εταιρεία αποτελείται από 14 καταστήματα καφέ-ζαχαροπλαστείων, μια κεντρική μονάδα παραγωγής στη Νέα Ραιδεστό και ένα καλά οργανωμένο τμήμα εστίασης που προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η Plaisir Brasserie είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας PlaisirGroup. Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στεγάζεται στο Electra Palace Hotel στην πλατεία Αριστοτέλους. Χτίστηκε το 2012 και έγινε γρήγορα το αγαπημένο μέρος για όλους στην πόλη. Το κατάστημα στην πλατεία Αριστοτέλους κάνει την καθημερινή σας ζωή ωραία εμπειρία. Ένας χώρος φιλοξενίας γαλλικής κομψότητας όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το γλυκό σας, ένα νόστιμο πρωινό και νόστιμη ελληνική κουζίνα. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε πιάτα από ποιότητα, γνώση και πάθος.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

RE/MAX δραστηριοποιείται σε πάνω από 110 χώρες έχοντας στους κόλπους της περισσότερες από 8.000 κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις και περισσότερους από 125.000 άρτια εκπαιδευόμενους συμβούλους ακίνητης περιουσίας.

Διαβάστε περισσότερα

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2002 και σήμερα αριθμεί 67 επιχειρήσεις, στελεχωμένες με περισσότερους από 750 συμβούλους ακινήτων, καλύπτοντας τα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδος, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και με ισχυρή παρουσία στην ευρύτερη περιφέρεια, Κατερίνη,  Κεφαλονιά, Χίος, Δράμα, Σπάρτη, Φλώρινα, Χανιά, Σκιάθος, Λαμία, Λάρισα, Βόλο, Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Νέα Ηρακλείτσα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπουλη, Νέα Μουδανιά Χαλκιδική, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα, Καλαμάτα, Καστοριά, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Πάρο, Πλακιά Ρεθύμνου, Ρέθυμνο, Καρδίτσα, Περαία Θεσσαλονίκης, Λευκάδα, Ηράκλειο Κρήτης, Ναύπλιο. Μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο realestate, η RE/MAX αναπτύσσει το δίκτυό της με κύριο στόχο την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Η ιστορία των REDBERRYCOFFEE ξεκινά το 2005 από τον κ. Γεώργιο Μπίµπιζα ο οποίος δηµιουργεί τα µοναδικά για την εποχή εκείνη, δύο πρότυπα καταστήµατα STREETCΟFFEE και ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ στον Πειραιά και την Καλλιθέα.

Διαβάστε περισσότερα

Από τότε o καφές και η µικρή εστίαση παραµένουν η αγάπη και το µεράκι του κ. Μπίµπιζα και το 2018 παρουσιάζει στην αγορά την ολοκληρωμένη και καινοτόµο πρόταση του τα REDBERRYCOFFEE ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΦΕΠΩΛΕΙΑ, ένας µμοντέρνος συνδυασμός ESPRESSO STREET CΟFFEE και ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ. Τα καταστήµατα REDBERRYCOFFEE -ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΦΕΠΩΛΕΙΑ σε έναν ζεστό, φιλόξενο και όµορφο περιβάλλον εξυπηρετούν ποιοτικά και ολοκληρωμένα κάθε επισκέπτη σερβίροντας ποιοτικούς καφέδες, ζεστά και κρύα ροφήματα, τσάι, ζεστά-κρύα σάντουιτς, σαλάτες, φυσικούς χυμούς, φρεσκοαλεσµένους καφέδες για το σπίτι και το γραφείο,από το Σύγχρονο καφεκοπτείο ενώ, προσφέρουν ακόµη την επιλογή για πώληση χρηστικών και ξεχωριστών αξεσουάρ, κούπες, φλυτζάνια κλπ. Τα REDBERRY COFFEE – ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΦΕΠΩΛΕΙΑ προσφέρουν στον συνεργάτη-Franchisee, µέσα από την εµπειρία της µητρικής εταιρείας αλλά και από την χρήση ενός κατοχυρωµένου ονόµατος συνυφασµένου µε τον κόκκινο καρπό-κεράσι (REDBERRY) πηγή του καφέ, µια άριστη επένδυση καθώς, απαιτεί σχετικά χαµηλό αρχικό κόστος ενώ εξασφαλίζει καλή απόδοση και αξιοσηµείωτη ρευστότητα. Το «πακέτο» που προσφέρει η µμητρική εταιρία στον υποψήφιο συνεργάτη–Franchisee περιλαµβάνει: Κατοχυρωμένο σήμα, Ολοκληρωμένη πρόταση καταστήµατος, τεχνογνωσία στο στήσιµο και την οργάνωση του καταστήµατος, επίβλεψη των εργασιών κατά το στάδιο του στησίµατος, συνεχή υποστήριξη λειτουργίας του καταστήµατος, αρχική εκπαίδευση και συνεχή µετεκπαίδευση του προσωπικού, συνεχή προµήθεια όλων των προϊόντων, προβολή του καταστήµατος και της επιχείρησης, κλπ.. Ο συνεργάτης-Franchisee θα πρέπει να διαθέτει ή να αποκτήσει κατάστηµα (ιδιόκτητο ή µε ενοίκιο) από 30 τµ και άνω σε εµπορική περιοχή, µε τη µεγαλύτερη δυνατή ροή κόσµου ή εναλλακτικά κατάστηµα σε πολυσύχναστους χώρους αναψυχής (πάρκα, πλατείες κα) ή σε περιοχή µε αυξηµένο αριθµό εργαζοµένων σε γραφεία (τράπεζες, οργανισµούς, επιχειρήσεις κλπ.), η δυνατότητα ύπαρξης χώρου ολιγόλεπτης σταθµευσης αποτελεί επιπρόσθετο προνόµιο.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

H Smartbnb είναι η κορυφαία εταιρία διαχείρισης Airbnb.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε η μοναδική πλατφόρμα που προωθεί το ακίνητο σας ταυτόχρονα στο Airbnb αλλά και σε 50+ κανάλια. Τα μοντέλα δυναμικής τιμολόγησης της Smartbnb ενημερώνουν τις τιμές  σε καθημερινή βάση με στόχο την βελτιστοποίηση της απόδοσης του ακινήτου σας Παρέχουμε πλήρη διαφάνεια των κρατήσεων στους ιδιοκτήτες μέσω του owners’ portal και επεξεργασία των πληρωμών και από τα 50+ κανάλια σε κάρτα Mastercard. Στη Smartbnb σας βοηθάμε να πετύχετε στη βραχυχρόνια ενοικίαση χωρίς κόπο!

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Ο THE MR. GADGET αποτελεί το πολυπροϊόντικό brand που καινοτομεί στον χώρο του Retail

Διαβάστε περισσότερα

Ο THE MR. GADGET αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους καταναλωτές, λόγω της τεράστιας προϊοντικής ποικιλίας που διαθέτει, όσο και για τους επενδυτές, αφού είναι μια win-win επιχειρηματική πρόταση χαμηλής επένδυσης χωρίς Royalties, γρήγορης απόσβεσης και υψηλής κερδοφορίας. Και όλα αυτά, μέσα στην αγορά του Λιανεμπορίου και του e-commerce, μια αγορά με μεγάλη δυναμική και ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης!

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

Η Volterra A.E. είναι μέλος του κατασκευαστικού ομίλου AVAX Α.Ε. Ιδρύθηκε το 2010 και δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

Στον τομέα της παραγωγής, η εταιρεία διαθέτει αδειοδοτημένα έργα και έργα που ήδη κατασκευάζονται σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, με προτεραιότητα την ανάπτυξη μονάδων παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Στον τομέα της εμπορίας η εταιρεία συμμετέχει στο διασυνοριακό εμπόριο, διακινώντας σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε Εισαγωγές – Εξαγωγές. Το 2018 η εταιρεία δημιούργησε το δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων ενέργειας Volterra Shop, παρέχοντας ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από Νοικοκυριά και Εμπορικά καταστήματα Χαμηλής Τάσης έως και επιχειρήσεις και βιομηχανίες Μέσης Τάσης. Το καινοτόμο σύστημα Franchise των Volterra Shop απόλυτα εναρμονισμένο με την επιχειρησιακή κουλτούρα λειτουργίας της Volterra, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, τη συνεχή και ποιοτική υποστήριξη και το ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και bonus που προσφέρει, οδηγούν σε ένα πολύ δυναμικό και σίγουρο πλαίσιο ανάπτυξης για το παρόν και το μέλλον των συνεργατών -δικαιοδόχων του δικτύου της.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. 

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ FRANCHISE