Προφίλ

Η ΚΕΜ – Κλαδικές Εκθέσεις Μάρκετινγκ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την μελέτη, τον σχεδιασμό και την οργάνωση εξειδικευμένων εκθέσεων. Τα τελευταία 33 χρόνια λειτουργεί με γνώμονα την άρτια οργάνωση, τη μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και τη μέγιστη απόδοση των εκθετών.

Με οδηγό την πολύχρονη πείρα της διοργανώνει την έκθεση:
«ΚΕΜ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ FRANCHISE» – διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και απευθύνεται σε επενδυτές που επιζητούν την δημιουργία μίας επώνυμης επιχείρησης.
Τα τελευταία χρόνια έχει χαρακτηριστεί με 5 αστέρια ως μια εκ των κορυφαίων εκθέσεων στον κόσμο μαζί με την Γαλλία, Αμερική, Ιταλία, από το έγκυρο Αγγλικό περιοδικό INTERNATIONAL FRANCHISE MAGAZINE και του EUROPEAN FRANCHISE MAGAZINE.
Στόχος της ΚΕΜ είναι η δημιουργία εκθέσεων υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες βασίζονται στο σύγχρονο μάρκετινγκ, στη συνεχή έρευνα για την κάλυψη των αναγκών της αγοράς αλλά και στην τακτική επικοινωνία με τους εκθέτες-συνεργάτες της.
Κάθε έκθεση σχεδιάζεται και οργανώνεται από τα έμπειρα στελέχη της ΚΕΜ με πρωταρχικό στόχο τη μεγιστοποίηση του εμπορικού κέρδους των εκθετών και με απαραίτητη προϋπόθεση το σεβασμό προς τον επισκέπτη.

Η επιτυχία της συγκεκριμένης φιλοσοφίας αποδεικνύεται από την αύξηση των εταιρειών που συμμετέχουν και των επισκεπτών των εκθέσεων της ΚΕΜ κάθε χρόνο.

MARKETING SERVICES ORGANIZATION

Η M.S.O. είναι εταιρεία Συμβούλων Οργάνωσης Υπηρεσιών Marketing. Ιδρύθηκε το 1988 με κυρίαρχο στόχο την οργάνωση δικτύων πωλήσεων και τη προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η M.S.O. έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 50 εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από Έλληνες επιχειρηματίες στη χώρα μας.
Σήμερα, η M.S.O. έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της, αντιπροσωπεύοντας εταιρείες από τη διεθνή αγορά, οι οποίες αναπτύσσονται με τη μέθοδο του Franchising και επιθυμούν να βρουν Master Franchisees στην Ελλάδα.

KEM ADVERTISING

Η ΚΕΜ ADVERTISING ιδρύθηκε το 1990 με στόχο να προσφέρει λύσεις στρατηγικής επικοινωνίας. Ασχολείται με τη δημιουργία και παραγωγή εντύπων, εταιρικής ταυτότητας, διαφημιστικών φυλλαδίων και ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μηνυμάτων. Επίσης, αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Η εταιρεία είναι πλαισιωμένη από έμπειρα και δημιουργικά στελέχη, που συνεχώς καταγράφουν τα μηνύματα της εποχής, το τοπίο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και υπηρετούν τους στόχους των πελατών με συνέπεια.