Η Εκπαιδευτική Ρομποτική είναι μία πρότυπη εκπαιδευτική υπηρεσία που αφορά στις επιστήμες του STEM (Science, technology, engineering, mathematics). Οι μαθητές, ηλικίας 5 – 15 ετών, εισάγονται σε ένα πολυεπίπεδο περιβάλλον μάθησης, μέσα από το οποίο «ανακαλύπτουν» τις Θετικές επιστήμες και καλλιεργούν την κριτική τους σκέψη, με έναν ευχάριστο και παιγνιώδη τρόπο.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς πάντοτε πρωτοπόρος, παρουσιάζει το πληρέστερο «πακέτο» franchise και στον τομέα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, αφού συνεργάζεται με τους καλύτερους Ακαδημαϊκά και σε αυτόν τον τομέα. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, μπορούν να δραστηριοποιηθούν σε έναν πραγματικά πρωτοποριακό κλάδο, χωρίς έντονο ανταγωνισμό και με ένα πραγματικά λελογισμένο κόστος επένδυσης να αποκομίσουν υψηλά κέρδη.
Η Εκπαιδευτική Ρομποτική Πουκαμισάς, μπορεί να συνδυαστεί άριστα με τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς και τις Ξένες γλώσσες Πουκαμισάς, αφού κυρίως αφορά στο ίδιο ηλικιακό κοινό (μαθητές 6-12 ετών), καθώς και με τα Κέντρα Πληροφορικής Πουκαμισάς. Προφανώς η Εκπαιδευτική Ρομποτική Πουκαμισάς συνδυάζεται εξαιρετικά και με τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Πουκαμισάς, αποτελώντας μία πρωτοποριακή υπηρεσία που επαυξάνει τον κύκλο εργασιών τους. Συνεπώς, για επιχειρηματίες που αναζητούν ένα πραγματικά καινοτόμο franchise concept σε έναν κλάδο ασφαλή και προσοδοφόρο, η Εκπαιδευτική Ρομποτική Πουκαμισάς είναι πραγματικά μία επιλογή επιτυχίας και κερδών!

ΚΕΜ ΕΧPO MON. IKE.

Η ΚΕΜ ΕΧPO MON. IKE ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την μελέτη, τον σχεδιασμό και την οργάνωση εξειδικευμένων εκθέσεων.  

Αγ. Τριάδος 18, 153 43

Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

TΗΛ.: 0030 210-6084550
FAX: 0030 210-6084559

EMAIL: sales@kemexpo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εγχειρίδιο Franchise