Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι το μεγαλύτερο, ποιοτικότερο και πιο αναγνωρίσιμο δίκτυο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της χώρας μας. Έπειτα, από μία διαδρομή 34 ετών, από την ίδρυση του πρώτου Φροντιστηρίου στον Πειραιά το 1989, τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου, για τις εξαιρετικά ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες τους και φυσικά για τις πολύ σπουδαίες επιδόσεις των μαθητών τους, κάθε χρόνο στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Παράλληλα, έπειτα από τη λειτουργία πολλών ιδιόκτητων Φροντιστηρίων με εξαιρετικά επιτυχημένα αποτελέσματα, τόσο εκπαιδευτικά, όσο και επιχειρηματικά, τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς από το 2006 ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους και με τη μέθοδο του Franchise, αφού όμως πρώτα, ανέπτυξαν όλες τις απαραίτητες υποστηρικτικές υποδομές που αφορούν, τόσο σε υλικοτεχνικές εγκαταστάσεις, όσο κυρίως σε έμψυχο δυναμικό. Σήμερα κάποιος αξίζει να ιδρύσει ένα Φροντιστήριο Πουκαμισάς, διότι:

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς έχουν το πιο δυνατό brand name στον τομέα της εκπαίδευσης, που είναι απόρροια των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έχουν επενδύσει σε Πανελλαδική διαφήμιση (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα μέσα, digital) τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα σε κάθε περιοχή που λειτουργούμε νέο Φροντιστήριο, να επιτυγχάνουμε πολύ μεγάλη προσέλευση ενδιαφερομένων και τελικώς εγγεγραμμένων μαθητών.
Οι Κεντρικές υπηρεσίες των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς που διαθέτουν πολυάριθμο προσωπικό, από την πρώτη ημέρα της υπογραφής του Προσυμφώνου Franchise προσφέρουν τεράστια υποστήριξη -μεγαλύτερη του αναμενομένου- σε όλα τα βήματα της δημιουργίας του νέου Φροντιστηρίου.
Τους πολλούς μαθητές που το όνομά μας και η εξωστρέφειά των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς προσελκύει αρχικά, μπορούμε και τους διατηρούμε, όσο και τους επαυξάνουμε χρόνο με το χρόνο, εξαιτίας της συνεχούς παροχής τεχνογνωσίας, των εκπαιδεύσεων και της συσσωρευμένης εμπειρίας μας που την προσφέρουμε αφειδώς στους συνεργάτες μας, μέσα από τις συνεχείς συναντήσεις μας στα εβδομαδιαία συμβούλιά μας.
Επειδή διαθέτουμε Σύστημα ISO,  οι εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες έχουν πάρα πολύ υψηλό ποσοστό τυποποίησης, συνεπώς,  δεν αποτελεί προϋπόθεση κάποιος να είναι εκπαιδευτικός προκειμένου να ιδρύσει Φροντιστήριο. Αντιθέτως στον Όμιλό μας, πάρα πολύ επιτυχημένα Φροντιστήρια τα Διευθύνουν πρώην στελέχη τραπεζών ή άλλων επιχειρήσεων, καθώς και επιχειρηματίες με τη δική μας πάντα υποστήριξη και καθοδήγηση.
Εξαιτίας του δυνατού brand name, του marketing και  του υψηλού επιπέδου των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών, οι εκπαιδευτικές μας μονάδες έχουν πάρα πολλούς μαθητές, με αποτέλεσμα επιχειρηματικά να καθίστανται πολύ επικερδείς επιχειρήσεις, αφού η εκπαίδευση είναι παροχή υπηρεσίας που έχει υψηλά περιθώρια κέρδους. Έτσι, τα Φροντιστήριά μας επιτυγχάνουν σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απόσβεσης της επένδυσης, όσο και καθίστανται στο σύνολό τους βιώσιμες και πολύ επικερδείς επιχειρήσεις.
Συνεπώς, η δημιουργία ενός Φροντιστηρίου Πουκαμισάς είναι μία «σοφή» επιχειρηματική επιλογή για ανθρώπους εργατικούς, με όραμα που αγαπούν τα παιδιά και το αντικείμενο της εκπαίδευσης!

ΚΕΜ ΕΧPO MON. IKE.

Η ΚΕΜ ΕΧPO MON. IKE ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την μελέτη, τον σχεδιασμό και την οργάνωση εξειδικευμένων εκθέσεων.  

Αγ. Τριάδος 18, 153 43

Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

TΗΛ.: 0030 210-6084550
FAX: 0030 210-6084559

EMAIL: sales@kemexpo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εγχειρίδιο Franchise