To franchise είναι ένα τέλειος τρόπος για να αναπτύξεις την ήδη επιτυχημένη επιχείρησή σου.

Ποια είναι λοιπόν, τα πλεονεκτήματα των franchisors και ποια τα οφέλη για μία επιχείρηση;

Αν τα παρακάτω πλεονεκτήματα των franchisors αποτελούν για εσένα λόγους αρκετά ισχυρούς ώστε να θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα, τότε η ΚΕΜ Franchise είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνεις την αρχή.

Στη Διεθνή Έκθεση Franchise θα μπορέσεις να αναζητήσεις τους κατάλληλους συνεργάτες και να μεγαλώσετε μαζί το brand σου!

1) Επέκτεινε κι άλλο την επιχείρησή σου:

Κάνοντας την επιχείρησή σου franchise μπορεί να είναι ένας οικονομικός και ταυτόχρονα αποδοτικός τρόπος να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου. Στην περίπτωση του franchise δε θα χρειαστεί να καλύψεις κατασκευαστικά έξοδα ή έξοδα προσωπικού. Περισσότερες πωλήσεις οδηγούν σε περισσότερα κέρδη κι αν φροντίζεις αυτά τα κέρδη να τα διατηρείς στην επιχείρηση, μακροπρόθεσμα θα μπορέσεις να έχεις στα χέρια σου ένα ρευστοποιήσιμο περιουσιακό στοιχείο για το μέλλον σου.

2) Κόστη:

Κάθε franchisee χρηματοδοτεί ο ίδιος τη δημιουργία του franchise καταστήματός του. Επίσης, όσο ο franchisee καλύπτει τα έξοδα της επιχείρησής του και εισπράττει τα εισοδήματά του, εσύ λαμβάνεις τις προμήθειες των δικαιωμάτων ή ένα ποσοστό των πωλήσεων που έκανε ο franchisee. Αυτό σημαίνει ότι αυξάνεις τα κέρδη σου, χωρίς όμως να προσθέτεις επιπλέον κόστη στην επιχείρησή σου.

3) Ευκολότερη διαχείριση:

Οι franchisees διαχειρίζονται οι ίδιοι την επιχείρησή τους, κι έτσι, σ’ αυτήν την περίπτωση, οι ευθύνες διαχείρισης που αναλογούν σε σένα είναι πολύ λιγότερες. Επιπλέον, κάποιοι franchisees – οι καλύτεροι – θα επιδείξουν σοβαρό ζήλο και θα αποκτήσουν μεγάλη εμπειρία πάνω στην τοπική αγορά, με αποτέλεσμα να κάνουν τη δική σου ζωή ακόμα πιο εύκολη.

4) Εξέλιξε το brand:

Όσο περισσότερα franchises έχεις, τόσο πιο γνωστό γίνεται το εμπορικό σου σήμα. Όσο πιο επιτυχημένα είναι τα franchises τόσο πιο επιτυχημένο είναι το δικό σου εμπορικό σήμα. Το brand σου επωφελείται ουσιαστικά από τις επενδύσεις κεφαλαίου των franchisees σου!

5) Ενθουσιώδεις franchisees:

Τα κίνητρα των franchisees είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά ενός απλού manager, καθώς έχουν επενδύσει πολλά στην επιτυχία της επιχείρησής τους και συνεπώς του δικού σου brand. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι αποκτάς συνεργάτες που μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό κι όρεξη για επιτυχία με σένα!

6) Αγοραστική δύναμη:

Μία μεγαλύτερη επιχείρηση είναι πιο ασφαλής κι ο πρόσθετος κύκλος εργασιών όπως και τα πρόσθετα κέρδη σου προσφέρουν πρόσβαση σε καλύτερες προσφορές για εξοπλισμό γραφείου, οχήματα και γενικότερα αγορές που αφορούν την επιχείρησή σου.

7) Ιδέες για μελλοντική επιτυχία:

Οι franchisees μπορούν να συνεισφέρουν με ιδέες για την περαιτέρω ανάπτυξη κι επιτυχία του brand. Είναι πιθανό ακόμα και να φέρουν στο τραπέζι ευκαιρίες που υπό διαφορετικές συνθήκες, μπορεί να σου ξέφευγαν. Χάρη στο franchise, δεν είσαι πια ο μόνος που σκέφτεται κι ενδιαφέρεται για το μέλλον του brand!

8) Υποστήριξη από την ομάδα:

Όταν έχεις τη δική σου επιχείρηση μπορεί να νιώθεις απομονωμένος. Αντιθέτως, όταν έχεις το δικό σου franchise μπορείς ν’ απολαμβάνεις την υποστήριξη και τις συμβουλές που σου προσφέρει η ομάδα των franchisees σου.