ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 13-15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Με αισιόδοξα μηνύματα για την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη, την καινοτομία και την απασχόληση, έκλεισε τις πύλες της ΚΕΜ Franchise Β. Ελλάδος
Επενδύσεις με μέλλον παρουσιαστήκαν στην έκθεση KEM FRANCHISE που πραγματοποιήθηκε από 13-15 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη. Επώνυμες αλυσίδες franchising υποδέχτηκαν το επενδυτικό κοινό για να συνάψουν συνεργασίες και να δώσουν την ευκαιρία στους ενδιαφερομένους να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση «με υπογραφή» και ασφάλεια.
Νέα concepts από τον κλάδο της εστίασης, του καφέ, της ένδυσης και της ομορφιάς, τα οποία έχουν δοκιμαστεί εν μέσω κρίσης, παρουσιαστήκαν στους υποψήφιους επενδυτές που και αυτή την χρονιά επισκεφτήκαν την ΚΕΜ Franchise Β. Ελλάδος αναζητώντας σίγουρες συνεργασίες που θα εξασφαλίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον.
Την ΚΕΜ Franchise Β. Ελλάδος εγκαινίασαν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας κος. Θεοφάνης Παπάς και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος κος. Ιωάννης Ηλιάδης,. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην Βουλευτής, Νομάρχης Θεσσαλονίκης και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος. Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Στα πλαίσια της ΚΕΜ Franchise Β. Ελλάδος πραγματοποιήθηκαν επίσης με επιτυχία σεμινάρια για το franchising και την επιχειρηματικότητα, από καταξιωμένους στον χώρο ομιλητές, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
H ΚΕΜ ανανεώνει το ραντεβού της με το επενδυτικό κοινό την άνοιξη του 2016 όπου και θα πραγματοποιηθεί η 18η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise Αθηνών, η οποία θα υποδεχθεί επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα και επισκέπτες ετοίμους να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες επιχειρηματικότητας
ΚΕΜ Διεθνής Έκθεση Franchise
18 – 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ FRANCHISE
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ KEM FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΑΘΗΝΩΝ
Από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο PORTO PALACE γνωστές αλυσίδες θα παρουσιάσουν πρωτότυπα και επικερδή concept που απαιτούν ιδιαίτερα μικρά κεφάλαια ενώ δεν θα λείπουν και οι επενδυτικές προτάσεις μεγαλύτερης κλίμακας για τους πιο φιλόδοξους επισκέπτες της έκθεσης.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνάψουν συνεργασίες με ισχυρά ονόματα της αγοράς. Κοινός παρονομαστής της έκθεσης είναι η ασφάλεια των επιχειρηματικών προτάσεων και οι εγγυημένες προδιαγραφές επιτυχίας όπως αυτές επιβεβαιώνονται με αριθμούς κατά τα τελευταία χρόνια.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015
http://www.kemexpo.gr/expo5seminaria.php
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18:00-21:00,
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30-20:30

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟ FRANCHISE ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της διεθνής έκθεσης ΚΕΜ FRANCHISE 2015 στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο και την ανάδειξη του franchising ως την επικρατούσα τάση της αγοράς και του «επιχειρείν» όπως αυτή επιβεβαιώθηκε και από την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην περσινή διοργάνωση της Θεσσαλονίκης η διεθνής εκθέσης ΚΕΜ FRANCHISE αποτελούν την φυσική συνέχεια ενός θεσμού που μετρά αρκετά χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

Η έκθεση είναι το μοναδικό επιχειρηματικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας και όπως κάθε χρόνο θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα γνωστών αλυσίδων από τον κλάδο του FRANCHISE.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι συμμετέχουσες εταιρείες κλείνουν επί τόπου νέες συνεργασίες διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο την αναγνωσιμότητα της επωνυμίας τους και κερδίζοντας το στοίχημα για περαιτέρω ανάπτυξη.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
Αξίζει να αναφερθεί ότι από το 2013 έως σήμερα υπογράφτηκαν μόνο από τους εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση πάνω από 500 συμβάσεις συνολικού ύψους αρχικής επένδυσης 65.000.000 ευρώ, επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι στην περίοδο της κρίσης το franchise αποτελεί την λύση για όλους τους επίδοξους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επώνυμη επιχείρηση.
Σύμφωνα με την σχετική κλαδική έρευνα που διεξάγεται σε κάθε διοργάνωση της έκθεσης, ένα μεγάλο ποσοστό franchisees το 64% διαθέτει αρχικό κεφάλαιο έως τις 100.000, το 13.64% από 100.000 έως 200.000, το 10,55% από 200.000 έως 300.000 και το 11.81% από 300.000 και άνω ενώ αυξημένο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον του κοινού κατά την τελευταία διετία να ανοίξει την δική του επιχείρηση με τον 1 στους 4 Έλληνες να αναζητά λύσεις άμεσα υλοποιήσιμες.

Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση ανήκουν ενδεικτικά στις παρακάτω κατηγορίες:

• Εστίαση – Τρόφιμα – Super Market – Mini Market
• Σουβλάκι – Pizza- Snack – Ζαχαροπλαστεία – Cafe
• Υγεία –Ομορφιά – Προσωπική Φροντίδα-Καλλυντικά
• Ένδυση –Υπόδηση – Αξεσουάρ
• Παροχή υπηρεσιών
• Εκπαίδευση – Επιμόρφωση
• Οικιακός Εξοπλισμός
• Δώρα – Παιχνίδια – Ποδήλατα 3D Εκτυπώσεις
• Οικολογικά – Πράσινη ενέργεια
• Διάφορα

Με τη συμμετοχή σας στις Εκθέσεις ΚΕΜ Franchise, σας δίνεται η δυνατότητα σε διάστημα 3-4 ημερών να επιλέξετε μέσα από έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών υποψήφιων επενδυτών τους κατάλληλους συνεργάτες Franchisee σε όλη τη χώρα.
Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία δηλώνοντας συμμετοχή και θα έχετε τη δυνατότητα καλύτερης επιλογής χώρου επωφελούμενοι των μεγάλων εκπτώσεων για την συμμετοχή σας και στις δύο εκθέσεις.