Λίστα Εκθετών ΚΕΜ Franchise 2024

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι το μεγαλύτερο, ποιοτικότερο και πιο αναγνωρίσιμο δίκτυο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της χώρας μας. Έπειτα, από μία διαδρομή 34 ετών, από την ίδρυση του πρώτου Φροντιστηρίου στον Πειραιά το 1989, τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου, για τις εξαιρετικά ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες τους και φυσικά για τις πολύ σπουδαίες επιδόσεις των μαθητών τους, κάθε χρόνο στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς είναι η πρόταση του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς για την καθημερινή μελέτη των μαθητών του Δημοτικού. Τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς, δεν είναι απλά ένα ακόμη κέντρο μελέτης.

Η Εκπαιδευτική Ρομποτική είναι μία πρότυπη εκπαιδευτική υπηρεσία που αφορά στις επιστήμες του STEM (Science, technology, engineering, mathematics). Οι μαθητές, ηλικίας 5 – 15 ετών, εισάγονται σε ένα πολυεπίπεδο περιβάλλον μάθησης, μέσα από το οποίο «ανακαλύπτουν» τις Θετικές επιστήμες και καλλιεργούν την κριτική τους σκέψη, με έναν ευχάριστο και παιγνιώδη τρόπο.

Η Πληροφορική αναντίρρητα είναι το παρόν και το μέλλον. Η στοιχειώδης και «προχωρημένη» κατάρτιση των εργαζομένων στον τομέα της Πληροφορικής είναι αδήριτη ανάγκη. Η απόκτηση του ECDL ή αντίστοιχων πιστοποιητικών, για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ ή για τον «εμπλουτισμό» του βιογραφικού κάθε εργαζομένου είναι κάτι δεδομένο.
Επειδή τα «όνειρα» δεν έχουν «σύνορα», Ξένες Γλώσσες Πουκαμισάς.

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας, εδώ και 34 χρόνια στο πιο απαιτητικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, που είναι τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, μάς έδωσαν τη δυνατότητα και τα εχέγγυα να σχεδιάσουμε εκπαιδευτικές υπηρεσίες με ποιότητα και βάθος στον τομέα των Ξένων Γλωσσών.

Tο Hello Franchise αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για τη δημιουργία μίας εκπαιδευτικής επιχείρησης Ξένων Γλωσσών επειδή καταφέρνει και συνδυάζει τρεις βασικούς άξονες υποστήριξης των επιχειρήσεων.

Με πείρα 28 ετών από τα στελέχη της, στο χώρο των digital video display, ιδρύθηκε το 1996, η Digital Wonder ΙΚΕ, εταιρεία εµπορίας σε συστήµατα προβολής υψηλής τεχνολογίας. Τεχνολογίες LED και LCD εφαρμόστηκαν σε µεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, συναυλίες, event, συνέδρια και retail εφαρµογές. Καινοτόµες, για την εποχή τους, εφαρµογές όπως η κατασκευή της πρώτης led mobile screen 12m2, η οποία συνόδευε προωθητικές ενέργειες, καθώς και η δηµιουργία του πρώτου πανελλαδικού δικτύου digital signage για λογαριασµό αλυσίδας φαρµακείων και εταιρείας καυσίµων, ήταν κάποια από τα επιτυχηµένα µας έργα.

Εδώ και 15 χρόνια συνδυάζουμε τον επαγγελματισμό μας με την ποιότητα των προϊόντων μας.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Το καλύτερο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν που έχετε δει ποτέ.

Προσωποποιημένα λευκά είδη με κέντημα για παιδιά και οικογένειες (ποδιές κουζίνας, βρεφικά είδη, gadgets, καθώς και παιχνίδια)

Το Maple Bear είναι το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο εκπαιδευτικό brand στον κόσμο. Με περισσότερα από 560 προνήπεια, δημοτικά και γυμνάσια/λύκεια σε 35 χώρες στον κόσμο, η οικογένεια της Maple Bear συνεχίζει να μεγαλώνει.

Τα Baristi Speciality Coffee με σύγχρονο και υψηλής αισθητικής design καταστημάτων, μοναδικά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και προσεγμένο τρόπο σερβιρίσματος, αλλάζουν τα δεδομένα στο Franchise των street coffee shops. Η Baristi Speciality Coffee, ξεκίνησε από τον κ. Παναγιώτη Ανδρεσάκη διαθέτοντας ήδη πολυετή εμπειρία στον χώρο του καφέ, με ένα κατάστημα στην Αμφιάλη. Το 2015 δημιουργήθηκε το πρώτο Franchise κατάστημα της στον Πειραιά, με το δίκτυό της να μεγαλώνει συνεχώς και μέχρι σήμερα να αριθμεί σε 24 καταστήματα, σε στρατηγικά σημεία που επιλέχθηκαν προσεκτικά και τα οποία αποτελούν συνώνυμο του καφέ στις περιοχές που δραστηριοποιούνται.

Στα Häagen-Dazs δημιουργούμε μοναδικά παγωτά από το 1960. Ο ιδρυτής μας, Reuben Mattus, είχε ένα όραμα να δημιουργήσει το πιο εκπληκτικό παγωτό στον κόσμο, μία μπάλα παγωτό γεμάτη πολυτέλεια για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Για να το κάνει αυτό χρησιμοποίησε συστατικά υψηλής ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ιδρυτής μας, Reuben, «Αν υπάρχει κάποιος σαν εσένα, έχεις χάσει». Έτσι, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό παγωτό.

Η Husse είναι ένα Σουηδικό pet food brand που ξεκίνησε το 1987 και σήμερα έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα, δρα σε 45 χώρες με 900 franchisees και συνεργάτες. Αυτό που ξεχωρίζει την Husse από τις υπόλοιπες εταιρείες ζωοτροφών, είναι ότι ανήκει σε ένα παγκοσμίως ανερχόμενο δίκτυο διανομής ζωοτροφών, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα του home delivery για τους μικρούς μας φίλους. Η φιλοσοφία της Husse βασίζεται στο να κάνει το καλύτερο δυνατό ως προς την διευκόλυνση των ιδιοκτητών των κατοικίδιών

H Hellas Dust Control GROUP ιδρύθηκε το 1969, παρουσιάζοντας στην αγορά το σύστημα leasing με προϊόντα και συστήματα καθαρισμού που διευκολύνουν την καθημερινότητα και αναβαθμίζουν την ζωή μας. To εξειδικευμένο προσωπικό, ο σύγχρονος εξοπλισμός, ο προγραμματισμός καθώς και ο στόλος των 52 αυτοκινήτων που διαθέτουμε εγγυώνται την άριστη εξυπηρέτηση και το σεβασμό προς τα μέλη του ομίλου μας. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο 10ο χιλόμετρο Αθηνών-Λαμίας σε ιδιόκτητα κτίρια 8.500m2 σε ένα χώρο 7 στρεμμάτων. Εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων αποτελούν τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει η εταιρία και το σύστημα διοίκησης σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του πρότυπου ΙSO9001:2000. Η Hellas Water Supply Group ανήκει στον όμιλο της Hellas Dust Control Group, δημιουργήθηκε το 1991 και αποτελεί σημείο αναφοράς στο εμφιαλωμένο νερό. Πρωτοπόροι στο είδος, παρουσιάζοντας στην Ελλάδα την 18,9lt φιάλη, ξεκινώντας έτσι μια καινούργια φιλοσοφία στην εξέλιξη του εμφιαλωμένου νερού στην Ελληνική αγορά. Συνεργαζόμαστε με γνωστές εγκεκριμένες πηγές παρέχοντας την δυνατότητα επιλογής νερού σε 18,9lt, 20lt και σε 10lt μιας χρήσεως. Παρέχει πιστοποιητικό ISO22000:2005.

Η ιστορία των Curves ξεκίνησε το 1992 στο Texas. Γνώρισαν την απόλυτη επιτυχία προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης διάρκειας 30 λεπτών σε ένα περιβάλλον σχεδιασμένο μόνο για γυναίκες. Το 1999 ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους μέσω Franchise, το 2005 καταχωρήθηκαν στο Βιβλίο Guinness ως «Η μεγαλύτερη αλυσίδα γυμναστηρίων στον κόσμο», έχουν αναγνωρισθεί σε πληθώρα βραβεύσεων, έχουν αποτελέσει case study με αναφορές σε εκατοντάδες βιβλία management  και έχουν επενδύσει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια σε επιστημονικές μελέτες. Πλέον δραστηριοποιούνται και στις 5 ηπείρους με την ίδια φιλοσοφία και τον κύκλο εκγύμνασης να προσφέρει ασφάλεια, απλότητα και αποτελεσματικότητα. Τα μηχανήματα προσαρμόζονται αυτόματα σε κάθε γυναίκα και επίπεδο φυσικής κατάστασης, παρέχοντας καρδιαγγειακή άσκηση και μυϊκή ενδυνάμωση, μέσω υδραυλικής αντίστασης.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών SO EASY®, καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο ότι όλοι μπορούν
να μάθουν οποιαδήποτε ξένη γλώσσα αβίαστα και για πάντα.
Το πρώτο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1989 . Σήμερα αποτελεί το πλέον σύγχρονο εκπαιδευτήριο με προγράμματα σπουδών που ξεκινούν από τη σχολική μελέτη για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, έως την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις για μαθητές Λυκείου.
Το Αρειμάνιο Φροντιστήριο συνεχίζοντας να τοποθετεί τον μαθητή στο κέντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας οργάνωσε ένα πρόγραμμα καθημερινής προετοιμασίας για τα μαθήματα της επόμενης ημέρας. Με το Αρειμάνιο Junior oι μαθητές Δημοτικού έχουν τη δυνατότητα υπό την καθοδήγηση πεπειραμένων δασκάλων να βελτιώσουν τις σχολικές επιδόσεις τους μέσω της διερευνητικής μάθησης (inquiry-based learning), ώστε να εμπλακούν προσωπικά στη γνωστική διαδικασία και να μάθουν πώς να μαθαίνουν.
Τα σύγχρονα εκπαιδευτήρια πληροφορικής Easy Win.Net® παρέχουν ψηφιακή εκπαίδευση για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με περισσότερα από 20 χρόνια πορείας στον χώρο. Με δεδομένο ότι η τεχνολογία είναι απαραίτητη στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή στην easy win net προετοιμάζουμε σπουδαστές σε ολιγομελή κι ομοιογενή τμήματα και συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και με τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποιήσεων.

Εμείς εδώ στο mad gym έχουμε πολύτιμη εμπειρία 15 ετών. Το mad gym αναγνωρίζεται ως το καλύτερο γυμναστήριο στην Θεσσαλονίκη. Η αγάπη του κόσμου μας οδήγησε τόσο ψηλά. ο στόχος του mad gym είναι να αναβαθμίσει την εικόνα του fitness στην Ελλάδα και να πρωτοπορεί στον κλάδο του fitness και να εμπνεύσει τον κοσμο να βάλει στην ζωή του την σωματική άσκηση.

H εταιρία OK! Anytime Market A.E. ξεκίνησε επίσημα να δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα από το 2004. Mε τα ΟΚ! Anytime Markets έχει κάνει έντονη την παρουσία της σε κάθε γειτονιά, ενώ το 2020 λάνσαρε ένα νέο concept καταστημάτων τα ΟΚ! Grocery – Super Market & Deli. Αυτή τη στιγμή η εταιρία μαζί με τους συνεργάτες της απασχολεί πάνω από 845 άτομα και αναπτύσσει το δίκτυο των καταστημάτων της, με τη μέθοδο του Franchising. Τα καταστήματα ΟΚ! Anytime Markets είναι convenience stores, εμβαδού 80 με 120 τ.μ. και λειτουργούν καθημερινά από τις 8:00 πμ. έως τις 23:00μμ, μπορείς να βρεις γαλακτοκομικά, προϊόντα παντοπωλείου, ψυγείου – κατάψυξης, οπωρολαχανικά, είδη πρώτης ανάγκης, καπνικά προϊόντα αλλά και πιο premium για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Τα OK! Grocery Super Market & Deli αποτελούν μια πρόταση που συνδυάζει αρμονικά το χαρακτήρα του παλιού παντοπωλείου με το οικείο περιβάλλον, την άμεση εξυπηρέτηση, την ποικιλία, αλλά και την φρεσκάδα στις καλύτερες τιμές. Η γκάμα των ΟΚ! Grocery είναι μεγάλη από είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και καπνικά προϊόντα έως και deli προτάσεις. Τα καταστήματα ok Grocery είναι καταστήματα 150-500 τμ διαθέτουν προϊόντα κοπής καθώς και χύμα μαναβικής.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Πιστοποιημένοι θεραπευτές αναλαμβάνουν τις υπηρεσίες σας με αγνά υλικά!

* Χαλαρωτικό Μασάζ

* Θεραπευτικό Μασάζ

* Αισθητικά Μασάζ

* Αθλητικά Μασάζ

* Λεμφικό Μασάζ

Η αγάπη μας για την Ελληνική παράδοση, αλλά και το μεράκι μας να δημιουργήσουμε το δικό μας , παραδοσιακό οινοπαντοπωλείο, μας ώθησε να ασχοληθούμε με το λιανικό εμπόριο παραδοσιακών προϊόντων.

Τα i-mall Micro Market είναι πλήρως αυτοματοποιημένα ρομποτικά καταστήματα, που λειτουργούν 24/7 μόνο με ανέπαφες συναλλαγές. Tο πρώτο i-mall Concept Store βρίσκεται στην Ν. Σμύρνη και αποτελεί έναν πρεσβευτή του ψηφιακού μετασχηματισμού στο retail, αφού είναι πρωτοπόρο παγκοσμίως για την τεχνολογία του.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η πρώτη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο που εξειδικεύεται στην παροχή μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου
Τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης και Εμπλουτισμού Γνώσεων AFTER SCHOOL διαθέτουν το πιο ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό πρόγραμμα εξωσχολικής εκπαίδευσης για παιδιά και εφήβους 6 έως 16 ετών.

Η NUGA MEDICAL είναι μία Κορεάτικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση ιατρικού εξοπλισμού οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Επίσης παράγει μία σειρά καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας. Η εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2002 και τα προϊόντα της, με την επωνυμία «Nuga Best», σύντομα πέτυχαν παγκόσμια αναγνώριση. Σήμερα έχουν παρουσία σε χιλιάδες καταστήματα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Υγεία είναι 1η προτεραιότητα για κάθε άνθρωπο και πόσο πολύτιμο είναι το νερό για την υγεία. Η Health Secrets είναι μία εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας συστημάτων επεξεργασίας και καθαρισμού νερού.

Ο MR. GADGET προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που είναι δημοφιλή τόσο σε καταναλωτές, όσο και σε επενδυτές. Αποτελεί μια επιχειρηματική ευκαιρία χαμηλού κινδύνου η οποία απαιτεί ελάχιστη αρχική επένδυση, δεν επιβαρύνει με Royalties και προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης απόσβεσης της αρχικής επένδυσης οδηγώντας τους επενδυτές στη κερδοφορία

Η ΘΕΡΜΟΙΛ ιδρύθηκε το 1983 ως γραφείο μελετών κεντρικής θέρμανσης και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, όπως συντηρήσεις συστημάτων θέρμανσης (καυστήρες), εντομοκτονίες και μυοκτονίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών και διανομή πετρελαίου θέρμανσης.

 Με έδρα το Λονδίνο, το CARLO DALI επεκτείνει το παγκόσμιο αποτύπωμά του, ιδρύοντας υποκαταστήματα σε μεγάλες πόλεις όπως το Παρίσι, το Μιλάνο, η Νέα Υόρκη και η Αθήνα, μεταξύ άλλων. Προβάλλοντας τα προϊόντα της σε πολυτελή ξενοδοχεία, επιλεγμένες μπουτίκ, σπα και διάφορους χώρους μόδας και ομορφιάς, η CARLO DALI στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της μέσω ενός συνδυασμού αποκλειστικών μπουτίκ και πολυάριθμων συνεργασιών σε όλο τον κόσμο.

Διασημότητες, επιχειρηματίες, σχεδιαστές και influencers έχουν αγκαλιάσει το ήθος της μόδας του CARLO DALI, ενώ ο θόρυβος για αυτήν την αναδυόμενη εταιρεία με σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης κάνει πάταγο στα μέσα ενημέρωσης και στο διαδίκτυο.

ΚΕΜ ΕΧPO MON. IKE.

Η ΚΕΜ ΕΧPO MON. IKE ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την μελέτη, τον σχεδιασμό και την οργάνωση εξειδικευμένων εκθέσεων.  

Αγ. Τριάδος 18, 153 43

Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

TΗΛ.: 0030 210-6084550
FAX: 0030 210-6084559

EMAIL: sales@kemexpo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εγχειρίδιο Franchise