Η ΘΕΡΜΟΙΛ ιδρύθηκε το 1983 ως γραφείο μελετών κεντρικής θέρμανσης και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, όπως συντηρήσεις συστημάτων θέρμανσης (καυστήρες), εντομοκτονίες και μυοκτονίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, έκδοση κοινοχρήστων λογαριασμών και διανομή πετρελαίου θέρμανσης.

 Στον 1ο χρόνο της λειτουργίας της απέκτησε το 3ψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 136 για όλη την Ελλάδα, όντας η πρώτη εταιρία με τριψήφιο νούμερο μετά τον ΟΤΕ. Πολύ γρήγορα απέκτησε στόλο βυτιοφόρων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και δίκυκλα με τον απαραίτητο εξοπλισμό για τους τεχνικούς, προκειμένου να υπάρχει αμεσότητα επέμβασης. Η συνεχής προβολή της εταιρίας, όπως έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο έκανε την εταιρία γνωστή στο πανελλήνιο, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση στον κλάδο.

Η διαρκής εκπαίδευση του στελεχιακού δυναμικού της εταιρίας, όπως έμπειρο διοικητικό, επιστημονικό, υπαλληλικό και εργατικό προσωπικό αποτελούσε και αποτελεί πάντοτε στόχο μας, προκειμένου να εξασφαλίζεται μόνιμα η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα η εταιρία φέρει την 1Η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο πλέον 18136, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Τη ΘΕΡΜΟΙΛ εμπιστεύονται βιομηχανίες, νοσοκομεία, πλοία, ξενοδοχεία, δημόσιοι οργανισμοί, οικίες και δεκάδες χιλιάδες διαχειριστές πολυκατοικιών.

Η Home Security Services I.K.E. προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης κτιρίων με περιπολίες υπαλλήλων security και διασωστών.

ΚΕΜ ΕΧPO MON. IKE.

Η ΚΕΜ ΕΧPO MON. IKE ιδρύθηκε το 1989 με αντικείμενο την μελέτη, τον σχεδιασμό και την οργάνωση εξειδικευμένων εκθέσεων.  

Αγ. Τριάδος 18, 153 43

Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

TΗΛ.: 0030 210-6084550
FAX: 0030 210-6084559

EMAIL: sales@kemexpo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εγχειρίδιο Franchise