Και το TROPICAL CAFÉ συμμετέχει στην έκθεση ΚΕΜ Franchise!
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους όρους συνεργασίας και να γίνετε ένας επώνυμος και επιτυχημένος συνεργάτης της, από 9 εως12 Μαρτίου στο MEC Παινίας

ΤΟ ΒΕST SELLER  ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΔΑ …. ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗΣ….

Η TROPICAL AEBE δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του Επαγγελματικού Εξοπλισμού Ho.Re.Ca.

H εταιρεία TROPICAL AEBE ιδρύθηκε το 1991 στην Αθήνα και διαθέτει ερευνητικό κέντρο όπου και αναπτύσσει οικολογικά προϊόντα. Μεταξύ των οποίων και τις μηχανές καβουρδίσματος TROPICAL TR – 500 και TR -1000 που είναι κατάλληλες για καφετέριες, ξενοδοχεία κ.λ.π. Η εταιρεία TROPICAL σας προσφέρει νέα πρόταση συνεργασίας που θα απογειώσει τις πωλήσεις σας.

Η πρόταση «ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΒΟΥΡΔΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ» αφορά στην παραγωγή του καφέ σας απ ό εσάς με αυτόματη μηχανή καβουρδίσματος μέσα στο κατάστημά σας για να αναδύονται τα υπέροχα αρώματα του καφέ καθώς ψήνεται, π ροσφέροντας με τον τρόπο αυτό μία μοναδική γευστική εμπειρία ολόφρεσκου καφέ στους πελάτες σας και στους λάτρεις του καλού φρέσκου καφέ. Η καινοτομία της πρότασης αυτής είναι ότι κάθε πρωί μπορείτε να καβουρδίζετε απ ό μια μικρή ποσότητα των σπάνιων καφέδων, ώστε ο καφές να είναι ημέρας και ο πελάτης σας να τον πίνει πάντα φρέσκο. Για την εφαρμογή της πρότασης αυτής χρειάζεται να σας εξοπλίσουμε με μια  αυτόματη μηχανή καβουρδίσματος καφέ π ου έχει την δυνατότητα να ψήνει τους πράσινους κόκκους του καφέ και π αράλληλα να ευωδιάζει το κατάστημά σας με την μαγική μυρωδιά του καφέ και με μια αυτόματη μηχανή espresso με ενσωματωμένο ειδικό ενσωματωμένο μύλο για τους φρεσκοκαβουρδισμένους καφέδες. Δημιουργήστε μια κερδοφόρα επ ιχείρηση ψήνοντας καφέ στον χώρο σας η το σπίτι σας. Μετατρέψτε το π άθος σας για τον καφέ σε μια κερδοφόρα επιχείρηση.