Και η MARGO SHOES συμμετέχει στην έκθεση ΚΕΜ Franchise!
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους όρους συνεργασίας και να γίνετε ένας επώνυμος και επιτυχημένος συνεργάτης της, από 9 εως12 Μαρτίου στο MEC Παινίας

Πρίν απ ό π ενήντα ολόκληρα χρόνια θέσαμε κοινό μας στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κοινού, στον απαιτητικό κόσμο των υποδημάτων. Επικεντρώσαμε το ενδιαφέρον μας στη γυναικεία μόδα που εξελίσσεται ταχύτατα και απαιτεί υψηλή αισθητική.

Παρακολουθώντας αδιάκοπα τις νέες τάσεις, κατασκευάζουμε υπ οδήματα π ου να ανταπ οκρίνονται σε κάθε τύπο γυναίκας, ενώ παράλληλα βασικός μας στόχος είναι η π οιοτική υλοπ οίηση των νέων ιδεών. Επιλέγοντας μέσα από διεθνείς εκθέσεις σχέδια που να ανταποκρίνονται στην ελληνική πραγματικότητα, δημιουργούμε και προτείνουμε νέες ιδέες. “Κάθε Ζευγάρι είναι Μοναδικό! Επιλέξτε και Δημιουργήστε το παπούτσι των ονείρων σας.

Το shoes MADE FOR YOU by Margo προσφέρει μια μοναδική πρόταση που με μικρή επένδυση δίνει την επιλογή να έχεις ένακατάστημα με χιλιάδες δυνατότητες σε σχέδια και χρώματα παπουτσιών για όλες τις ηλικίες! Κάθε ένας μπορεί να γίνει σχεδιαστής! A wide range of handmade products all made in Greece!!!