Και η LUXURY SOUVENIR  συμμετέχει στην έκθεση ΚΕΜ Franchise!
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους όρους συνεργασίας και να γίνετε ένας επώνυμος και επιτυχημένος συνεργάτης της, από 9 εως12 Μαρτίου στο MEC Παινίας

LUXURY SOUVENIR

Ο αυτόματος πωλητής αναμνηστικών κερμάτων απ οτελεί τη σύγχρονη αντίληψη του Ελληνικού αρχαιολογικού πλούτου. Αποτελεί την ιδανική λύση για χώρους μεγάλης επισκεψιμότητας όπως: μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ξενοδοχεία, λιμάνια, τουριστικά καταλύματα, τόπους προσκυνήματος και μοναστήρια. Η LUXURY SOUVENIR παρέχει τη δυνατότητα απ οτύπ ωσης στις δύο όψεις του κέρματος, των πρωτότυπων αντιγράφων ακριβείας και των αντικειμένων θαυμασμού του ελληνικού π ολιτισμού. Ο επισκέπτης μπ ορεί να κάνει κτήμα του τα διάφορα δείγματα του ελληνικού πολιτισμού, με μικρό οικονομικό κόστος. Η εταιρία LUXURY SOUVENIR π ροβάλλει ένα σύγχρονο κράτος που ξέρει να εξυπηρετεί και να σέβεται τους επισκέπτες χωρίς να επιβαρύνει με έξοδα τους χώρους επισκεψιμότητας, αντίθετα προσφέρει σε αυτούς έσοδα όλο το 24ωρο. Υπάρχουν αντικείμενα με ψυχή, μια ψυχή που εμείς οι άνθρωποι τους έχουμε δώσει, την έχουμε λαξέψει με τις αναμνήσεις μας σε κάθε τους πτυχή. Υπάρχουν αντικείμενα με μνήμη, ικανά να συγκρατούν στις μορφές τους ιστορίες αιώνων και γενεών. Γιατί σε κάθε αρχαίο αντικείμενο βρίσκεται αποτυπωμένη η ιστορία των ανθρώπ ων κατά των αιώνων, και εκεί που η φωνή μας σβήνει στον άνεμο του παρελθόντος τα αντικείμενα ορθώνονται… και μας διηγούνται.

Μπορούμε να συνεργαστούμε με διάφορους τρόπους:

  1. Εμείς τοποθετούμε το πολυμηχάνημα στο χώρο σας με δικά μας έξοδα, αναλαμβάνουμε και τον εφοδιασμό του με νομίσματα και εσείς απλώς συμφωνείτε μαζί μας το ποσοστό επί τοις εκατό π ου θα λαμβάνετε!
  2. Εμείς τοποθετούμε το μηχάνημα στο χώρο σας με δικά μας έξοδα και το εφοδιάζουμε με νομίσματα τα οποία στην μία όψη θα έχουν απ οτυπωμένη τη διαφήμισή σας!
  3. Αγοράζετε από εμάς το μηχάνημα και εμείς αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύουμε τα νομίσματα. Εσείς μπ ορείτε να προβείτε στην μεταπώλησή των νομισμάτων εντελώς ελεύθερα!
  4. Μπορούμε να σας προμηθεύουμε νομίσματα σε διάφορες θήκες (π .χ. ταμπακέρες) τα οποία διατίθενται χωρίς τον πωλητή.