Και η KOULOUR – KOULOUR συμμετέχει στην έκθεση ΚΕΜ Franchise!
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους όρους συνεργασίας και να γίνετε ένας επώνυμος και επιτυχημένος συνεργάτης της, από 9 εως12 Μαρτίου στο MEC Παινίας

Το Koulour-Koulour συστήνεται ως το φρέσκο, ποιοτικό και υγιεινό all day street food, με σήμα κατατεθέν το σουσαμένιο θεσσαλονικιώτικο κουλούρι, στη γνωστή παραδοσιακή γεύση του, αλλά όπως δεν το έχετε ξαναφάει, και προτείνει μια νέα επ ιχειρηματική πρόταση franchise, χαμηλού κόστους και υψηλών απ οδόσεων. Το Koulour-Koulour προτείνει μια υγιεινή εναλλακτική επιλογή στο street food, με το κουλούρι στα καλύτερά του, αφού συνδυάζει ένα απόλυτα ελληνικό παραδοσιακό προϊόν με ευφάνταστες και κλασικές γεμίσεις που απογειώνουν την γεύση μας. Τα κουλούρια στο Koulour-Koulour φτιάχνονται μέσα στο κατάστημα από φρέσκια ζύμη και μπόλικο  σουσάμι, και γεμίζονται με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, τυριά, κιμάδες, τόνο, κοτόπουλο, λαχανικά κ.ο.κ. π άντα από εκλεκτά ελληνικά υλικά.

Το Koulour-Koulour οραματίζεται να ξαναφέρει στο προσκήνιο αυτό που πριν απ ό εκατό χρόνια ήταν μια από τις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, το γευστικό, αρωματικό και ξεροψημένο κουλούρι, πλέον ανανεωμένο και σύγχρονο, τόσο γαστρονομικά, όσο και σε εξυπηρέτηση, μέσω καταστημάτων που διακρίνονται για το design τους. Οι επιλογές μας στα Koulour-Koulour καλύπτουν τις διατροφικές επιθυμίες της ημέρας μας, ξεκινώντας τα πρωινά με καφέδες απ ό εκλεχτούς κόκκους καβουρδισμένους στην Ελλάδα και σουσαμένια κουλούρια, είτε σκέτα, είτε γεμιστά, αλμυρά ή γλυκά. Καθώς π ερνά η ώρα, οι επιλογές μας μπορούν να περιλαμβάνουν γεμιστά σουσαμένια κουλούρια με τυριά και αλλαντικά ή ακόμη και με λωρίδες κρέατος με διάφορες επιλογές από σως, όπως και μεγάλη ποικιλία από σαλάτες. Το απόγευμα γλυκές σουσαμένιες μπουκίτσες, χυμοί και ροφήματα και για τους πιο βραδινούς κουλούρια γεμιστά με λουκάνικα κ.ο.κ.