Και η JOEL STYLE συμμετέχει στην έκθεση ΚΕΜ Franchise!
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους όρους συνεργασίας και να γίνετε ένας επώνυμος και επιτυχημένος συνεργάτης της, από 9 εως12 Μαρτίου στο MEC Παινίας

Είμαστε η JOEL Style for Kids, ένα εξειδικευμένο δίκτυο ανάπτυξης καταστημάτων franchise στο χώρο του παιδικού παπουτσιού.

Ένα προσεκτικά δοκιμασμένο πλάνο, βασισμένο στα 15 χρόνια εμπειρίας μας, εγγυάται ότι θα αποφύγετε λάθη τα οποία είναι συνηθισμένα στις νέες επιχειρήσεις. Η JOEL Style for Kids υπ οστηρίζει τους franchisees σε όλη τη διαδρομή. Θα λάβετε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία μέσω ενός πακέτου franchise σχετικά με τον τρόπο που θα «τρέξει» το κατάστημα: χαμηλό κεφάλαιο εκκίνησης, σχεδιασμός, συλλογές, marketing, κατάρτιση και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Επιπλέον, αποκτάτε πλεονεκτήματα όπως προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Και φυσικά σας εγγυούμαστε ότι είστε μέρος ενός πλάνου που βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη. Οι συλλογές μας δημιουργούνται σε στενή συνεργασία με διάφορους  σχεδιαστές υποδημάτων και προσεκτικά επιλεγμένους δημιουργούς. Προχωρούμε προς τα εμπρός, μεγαλώνουμε και αναζητούμε νέους τρόπους για να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα συνεχών δοκιμών και εκμάθησης. Προσπαθούμε πάντα να είμαστε οι καλύτεροι, να είμαστε ηγέτες στο χώρο του παιδικού παπουτσιού.