Και η APOLLONIA FARM συμμετέχει στην έκθεση ΚΕΜ Franchise!
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους όρους συνεργασίας και να γίνετε ένας επώνυμος και επιτυχημένος συνεργάτης της, από 9 εως12 Μαρτίου στο MEC Παινίας

Η Apollonia Farm είναι μια εταιρία που ειδικεύεται στην πώληση και την π αραγωγή αγνών κρητικών προιόντων χωρίς συντηρητικά. Η Apollonia Farm, πέρα από τα δικά της προϊόντα εμπ ορεύεται επ ίσης αγνά και πιστοπ οιημένα βιολογικά π ροϊόντα.

Τα προϊόντα της Apollonia Farm έχουν καταφέρει να αποσπάσουν δεκάδες διεθνή βραβεία για την ποιότητα των τους και με τα ευρωπαϊκά standards που θέτουμε έχουμε φτάσει να παράγουμε κρητικά ποιοτικά προϊόντα με μέγιστη θρεπτική αξία.

Mετά από τόσα χρόνια στον τομέα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας αγνών, θρεπτικών και κατά κύριο λόγο ποιοτικών προϊόντων, έπ ειτα από δεκάδες βραβεύσεις και διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπ εδο, και έχοντας στήσει ένα αρκετά δυνατό brand name αποφασίζει να διευρύνει το δίκτυο της δίνοντας τη δυνατότητα franchise σε καταστήματα τα οποία ενδιαφέρονται να εμπορευτούν ποιοτικά κρητικά και όχι μόνο προϊόντα.