Και η ALL ABOUT PRINT συμμετέχει στην έκθεση ΚΕΜ Franchise!
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους όρους συνεργασίας και να γίνετε ένας επώνυμος και επιτυχημένος συνεργάτης της, από 9 εως12 Μαρτίου στο MEC Παινίας

Η all about print ιδρύθηκε το 2009 και είναι η πρώτη που συγκεντρώνει τόσες υπηρεσίες σε έναν χώρο ταυτόχρονα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του απλού καταναλωτή και των εταιρικών πελατών στην Ελληνική αγορά. Η ταχύτατη εξέλιξη της εταιρείας συμπορεύεται με την ανάπτυξη και τις εξελίξεις στις αγορές των office supplies και της υψηλής τεχνολογίας με στόχο την πλήρη κάλυψη του πελάτη σε προϊόντα των αναλώσιμων γραφείου και ψηφιακής τεχνολογίας. Η all about print εκφράζει την πλέον σύγχρονη εμπορική προσέγγιση στην Ελλάδα. Το επιχειρηματικό μοντέλο «all about print» είναι πολυκαναλικό, πολυπελατειακό και πολυπροϊοντικό. Το all about print διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων κατέχοντας έτσι τον χαρακτηρισμό ενός πολυπροϊoντικού επιχειρηματικού μοντέλου. Ως πολυκαναλικό μοντέλο πωλήσεων αποτελείται από τέσσερα ξεχωριστά κανάλια:

 

  • Η επιχειρηματική δράση της εταιρείας allaboutprint είναι άμεσα συνδεδεμένη με την παράλληλη συμβολή στην ανάπτυξη της κοινωνίας στην οποία δραστηριοπ οιείται. Αναγνωρίζοντας ότι η εταιρική υπευθυνότητα εξασφαλίζει την ανάπτυξη και αντανακλά τις βασικές αρχές της κοινωνίας, η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερα μεγάλη έμφαση στον τομέα του περιβάλλοντος.
  • Συγκεκριμένα η allaboutprint σε συνεργασία με τις εταιρίες ΗP, EPSON, LEXMARK, OKI, DELL Και SAMSUNG κατά το έτος 2010 περισυνέλεξε προς ανακύκλωση αμέτρητα δοχεία από Μελάνια-toner.
  • Προς αυτή την κατεύθυνση η allaboutprint σήμερα ακολουθεί συστηματικά διαδικασίες ανακύκλωσης, ενημερώνει και ευαισθητοποιεί τους εργαζόμενους με στόχο να γίνει η διαδικασία αυτή καθημερινή
    πρακτική όλων.