ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 8-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
PORTO PALACE, 26ης Οκτωβρίου 65 (λιμάνι), Θεσσαλονίκη

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18:00 – 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30 – 20:00

H ΚΕΜ ανανεώνει το ραντεβού της με το επενδυτικό κοινό στις 8-10 Νοεμβρίου 2019 όπου και θα πραγματοποιηθεί η 13η ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, η οποία θα υποδεχθεί επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα και επισκέπτες ετοίμους να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες επιχειρηματικότητας όπως και η 22η ΚΕΜ Διεθνής Έκθεση Franchise Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο 2020 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας

Από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο PORTO PALACE γνωστές αλυσίδες θα παρουσιάσουν πρωτότυπα και επικερδή Concepts που απαιτούν ιδιαίτερα μικρά κεφάλαια ενώ δεν θα λείπουν και οι επενδυτικές προτάσεις μεγαλύτερης κλίμακας για τους πιο φιλόδοξους επισκέπτες της έκθεσης.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνάψουν συνεργασίες με ισχυρά ονόματα της αγοράς. Κοινός παρονομαστής της έκθεσης είναι η ασφάλεια των επιχειρηματικών προτάσεων και οι εγγυημένες προδιαγραφές επιτυχίας όπως αυτές επιβεβαιώνονται με αριθμούς κατά τα τελευταία χρόνια.

Η έκθεση Θεσσαλονίκης απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες που θέλουν να αναπτυχθούν στη Βόρειο Ελλάδα. Την Έκθεση θα επισκεφτούν άμεσα ενδιαφερόμενοι επενδυτές τους παρακάτω Νομούς

*Θεσσαλονίκη * Ημαθία * Πιερία * Λάρισα * Μαγνησία * Καρδίτσα * Θεσπρωτία * Ιωαννίνων * Γρεβενών * Κοζάνη * Καστοριά * Φλώρινα * Πέλλας * Κιλκίς * Σερρών * Δράμα * Καβάλα * Ξάνθη * Ροδόπη * Έβρου * Χαλκιδική και της υπόλοιπης Ελλάδας

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟ FRANCHISE ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της διεθνής έκθεσης ΚΕΜ FRANCHISE 2019 στην Αθήνα και την ανάδειξη του franchising ως την επικρατούσα τάση της αγοράς και του «επιχειρείν» όπως αυτή επιβεβαιώθηκε και από την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην περσινή διοργάνωση της Θεσσαλονίκης η διεθνής έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE αποτελούν την φυσική συνέχεια ενός θεσμού που μετρά αρκετά χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

Η έκθεση είναι το μοναδικό επιχειρηματικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας και όπως κάθε χρόνο θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα γνωστών αλυσίδων από τον κλάδο του FRANCHISE.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι συμμετέχουσες εταιρείες κλείνουν επί τόπου νέες συνεργασίες διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο την αναγνωσιμότητα της επωνυμίας τους και κερδίζοντας το στοίχημα για περαιτέρω ανάπτυξη.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα τελευταία 4 χρόνια υπογράφτηκαν μόνο από τους εκθέτες που συμμετείχαν στην έκθεση πάνω από 1.000 συμβάσεις συνολικού ύψους αρχικής επένδυσης 150.000.000 ευρώ, επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι στην περίοδο της κρίσης το franchise αποτελεί την λύση για όλους τους επίδοξους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επώνυμη επιχείρηση.

Σύμφωνα με την σχετική κλαδική έρευνα που διεξάγεται σε κάθε διοργάνωση της έκθεσης, ένα μεγάλο ποσοστό franchisees το 68% διαθέτει αρχικό κεφάλαιο έως τις 100.000, το 27% από 100.000 έως 200.000, το 2% από 200.000 έως 300.000 και το 3% από 300.000 και άνω ενώ αυξημένο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον του κοινού κατά την τελευταία διετία να ανοίξει την δική του επιχείρηση με τον 1 στους 4 Έλληνες να αναζητά λύσεις άμεσα υλοποιήσιμες.

Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην έκθεση ανήκουν ενδεικτικά στις παρακάτω κατηγορίες:

Τρόφιμα – Super Market – Mini Market – Βιολογικά Τρόφιμα – Street Food
Sushi – Snack – Ζαχαροπλαστεία – Tea Shops – Καφεκοπτεία
Café – Σάντουιτς – Θεματικά Εστιατόρια – Ίντερνετ Καφέ
Υγεία – Ομορφιά – Προσωπική Φροντίδα
Καλλυντικά
Γυμναστήρια
Οπτικά
Ένδυση – Υπόδηση – Αξεσουάρ – Τσάντες
Παροχή Υπηρεσιών
Εκπαίδευση – Επιμόρφωση – Προγράμματα Ανάπτυξης Εγκεφάλου για Παιδιά
Μικροαντικείμενα Οικιακού Εξοπλισμού
Δώρα – Gadget
Οικολογικά – Ενέργεια
Προϊόντα Περιποίησης Κατοικίδιων
Προϊόντα Υψηλής Τεχνολογίας
Βενζινάδικα
Κινητή Τηλεφωνία
Πλυντήρια
Διάφορα

Με τη συμμετοχή σας στις Εκθέσεις ΚΕΜ Franchise, σας δίνεται η δυνατότητα σε διάστημα 3-4 ημερών να επιλέξετε μέσα από έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών υποψήφιων επενδυτών τους κατάλληλους συνεργάτες Franchisee σε όλη τη χώρα.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία δηλώνοντας συμμετοχή και θα έχετε τη δυνατότητα καλύτερης επιλογής χώρου επωφελούμενοι των μεγάλων εκπτώσεων για την συμμετοχή σας και στις δύο εκθέσεις.