ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ 2017 ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

 

Λίστα Εκθετών που συμμετείχαν στην έκθεση Franchise 2016

___________________________

ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ δίκτυο Franchise

Τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Αρειμάνιο αποτελούν την καλύτερη πρόταση στο χώρο των franchise εκπαιδευτικών υπηρεσιών όσον αφορά την εγγύηση ποιότητας και επιτυχίας που παρέχουν, σε συνδυασμό με μια σταθερά αυξανόμενη ετήσια απόδοση και κερδοφορία. Το Αρειμάνιο έχει καταφέρει να δημιουργήσει το επιχειρηματικό πακέτο με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο και την υψηλότερη ποιότητα. Όλα αυτά σε ένα πακέτο χαμηλής επένδυσης και ελεγχόμενων λειτουργικών εξόδων, που μπορεί να συνδυαστεί με πολυάριθμες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ FOOD MARKET

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ FOOD MARKET franchise

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος μετράμε περισσότερα από 75 χρόνια ιστορίας στα τρόφιμα. 75 χρόνια πρωτοπορίας και καινοτομίας! Στόχος μας, η καθημερινή εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας τους καθημερινά μια ποικιλία από θρεπτικά υγιεινά και ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες σε τιμές για κάθε πορτοφόλι. Με βασικούς πυλώνες τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον σχεδιάζουμε με φροντίδα ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας για όσους το έχουν ανάγκη. Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα, με έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και στους πελάτες μας.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ SHOP & GO

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ shop and Go franchise αλυσίδα

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος μετράμε περισσότερα από 75 χρόνια ιστορίας στα τρόφιμα. 75 χρόνια πρωτοπορίας και καινοτομίας! Στόχος μας, η καθημερινή εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας τους καθημερινά μια ποικιλία από θρεπτικά υγιεινά και ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες σε τιμές για κάθε πορτοφόλι. Με βασικούς πυλώνες τον Άνθρωπο, τα Προϊόντα και το Περιβάλλον σχεδιάζουμε με φροντίδα ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας για όσους το έχουν ανάγκη. Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα, με έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και στους πελάτες μας.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Β3D

B3D αλυσίδα Franchise

H B3D ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2014 και έχει καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κάνει γνωστές τις υπηρεσίες της σε πολλούς κλάδους μέσω της καινοτομίας της τεχνολογίας του 3D printing, του 3D scanning και του 3D design. Με τη χρήση εκπληκτικών εφαρμογών, η Β3D έχει πετύχει να είναι η πρωτοπόρος εταιρία που μαθαίνει σε όλους τους Έλληνες την τεχνολογία που θα πρωταγωνιστεί στη ζωή μας τα επόμενα χρόνια!!! Το μότο μας; B3D: Imagine – Create

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

BEAUTY FREE

BEAUTY FREE franchise network

H πιο νέα και επιτυχημένη πρόταση franchise και ότι πραγματικά έλειπε από την αγορά της ομορφιάς είναι πλέον γεγονός. Τα BEAUTY FREE διαθέτουν μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και ειδών κομμωτηρίου. Ένας πολυχώρος ομορφιάς που ξεκίνησε το 2010 και πρεσβεύει αυτό ακριβώς που επιτάσσει η εποχή και η σύγχρονη φιλοσοφία της αγοράς: «Επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές». Πρωτότυπο και νεανικό, το BEAUTY FREE φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της ομορφιάς και διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό ως προς την ποικιλία των προϊόντων, τις χαμηλές τιμές και τις συνεχόμενες προσφορές. Η μοναδικότητα του BEAUTY FREE είναι αυτή που το καθίστα ελκυστικό, καθώς ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά και δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τίποτα άλλο.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

BEAUTY SALON

BEAUTY SALON franchise net

Η εταιρεία BEAUTY SALON ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην αγορά επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς. Στην ουσία όμως είναι η συνέχεια της επιτυχημένης εταιρείας καλλυντικών SOULA που υπάρχει από το 1975 και εκπροσωπείτε σήμερα από τη δεύτερη γενιά της οικογενείας. Βασισμένη στο τρίπτυχο καινοτομία – ποιότητα – οικονομία φιλοδοξεί να γίνει ο leader της επαγγελματικής αγοράς καλλυντικών. Με επίκεντρο την γυναίκα και κατανοώντας τις ανάγκες του σήμερα το BEAUTY SALON μετά από εμπειρία 40 ετών ήρθε για να γίνει το στέκι κάθε λάτρη της ομορφιάς. Η γκάμα των εμπορευμάτων είναι επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα αισθητικής, κομμωτικής, ονυχοπλαστικής, προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα και καλλυντικά πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Για το σχεδιασμό της η BEAUTY SALON εμπνεύστηκε από επαγγελματίες του χώρου και παραμένει αφοσιωμένη σε αυτούς.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

COFFEE BERRY

COFFEE BERRY αλυσίδα franchise

Το Coffee Berry είναι το πλέον ολοκληρωμένο Street Cafe Concept νέας γενιάς και ο απόλυτος πρεσβευτής του 3rd wave coffee movement στην Ελλάδα. Προσφέρει στο κοινό πραγματικούς speciality coffee από τις καλύτερες ποικιλίες του κόσμου (Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά κ.α.) -μέσω direct trade- και αποτελεί την πιο συγκροτημένη επιχειρηματική πρόταση. Το μοναδικό και καινοτόμο προϊοντικό του μείγμα συμπληρώνουν ιδανικά σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού, ποικίλα υγιεινά snacks, αξεσουάρ, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα sugar free, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα κ.ά. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός ανεπανάληπτης εμπειρίας καφέ και άκρως γευστικών προτάσεων που προσελκύει καθημερινά ολοένα περισσότερους ενθουσιώδεις καταναλωτές. Η πολυετής εμπειρία της διοικητικής ομάδας, η ισχυρή παραγωγική βάση, το άρτια οργανωμένο εκπαιδευτικό κέντρο και η ευελιξία όσον αφορά στους τύπους καταστημάτων, αναδεικνύουν το Coffee Berry σε μια ιδιαίτερα αποδοτική επιχειρηματική πρόταση στην αγορά του τρίτου κύματος καφέ.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

COFFEE LAB

Το Coffee Lab, ιδρύθηκε το 2009 και είναι η πρώτη και μοναδική αλυσίδα καφέ του 3rd wave coffee movement, προσφέροντας ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin). Διαθέτοντας κορυφαία τεχνογνωσία, καταξιωμένους και βραβευμένους επαγγελματίες του χώρου και καινοτόμα προϊόντα, αριθμεί μέχρι και σήμερα 14 καταστήματα εν λειτουργία. Στα Coffee Lab, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, με τη βοήθεια των άρτια εκπαιδευμένων baristi, τον καφέ που θέλουν βάσει του δικού τους γευστικού προφίλ σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Εμπνευστής και ιδιοκτήτης της αλυσίδας ο βραβευμένος barista Στέλιος Ρουμελιώτης με εμπειρία 18 ετών στο χώρο, δημιουργεί με τους franchisee σχέση εμπιστοσύνης παρέχοντας πολύ ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

CORAL SHELL Η CORAL,

κορυφαία εταιρεία σε μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα αποτελεί διάδοχο της Shell Hellas με παρουσία 90 χρόνων στη χώρα. Η CORAL ανήκει στον όμιλο MOTOR OIL HELLAS και διαχειρίζεται 700 πρατήρια υγρών καυσίμων με το σήμα της Shell. Πέρα από τα καύσιμα υψηλής ποιότητας, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στον καταναλωτή και μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί για εμάς πρωταρχική δέσμευση και γι αυτό ψάχνουμε συνεχώς φιλόδοξους επιχειρηματίες να αναλάβουν τη διαχείριση πρατηρίων και να γίνουν μέλη στο συνεχώς αναπτυσσόμενο διολειτουργούμενο δίκτυο μας.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

CURVES

Η φιλοσοφία των γυμναστηρίων Curves, αποτυπώνεται στη φράση «Μόνιμα Aποτελέσματα Χωρίς Μόνιμη Δίαιτα» και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης σε 30 μονο λεπτά! Η μέθοδος Curves βασίζεται στη χρήση μηχανημάτων υδραυλικής αντίστασης ειδικά σχεδιασμένα για το γυναικείο σώμα και ένα τρόπο λειτουργίας βασισμένο στη ψυχολογία της σύχγρονης και πολυάσχολης γυναίκας. Τα Curves ιδρύθηκαν το 1992 στις Η.Π.Α., ενώ το 1995 ξεκίνησαν ως δικαιόχρηση. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα fitness franchise με επιτυχημένη παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε 87 χώρες καθώς και περισσότερα από 10.500 παραρτήματα παγκοσμίως. Τα Curves ξεκίνησαν στην Ελληνική αγορά το 2006 και σήμερα λειτουργούν με επιτυχία πάνω απο 50 παραρτήματα. Η αλυσίδα Curves στην Ελλάδα έχει βραβευτεί για οχτώ συνεχεί χρόνια ως το Καλύτερο Master Franchise, το Πιο πιστό Δίκτυο, η Πιο Πελατοκεντρική Αλυσίδα και η Υπεύθυνος Ανάπτυξής της ως η Καλύτερη Γυναίκα Franchisor.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

DA VINCI

Με σημεία διαφοροποίησης που γίνονται αντιληπτά με την πρώτη ματιά, το DaVinci Artisan Gelato είναι η σύγχρονη gelateria που έγινε σημείο αναφοράς σε Μύκονο και Μοναστηράκι. Και η επιτυχημένη διαδρομή δεν έχει τέλος! Κατηφορίζοντας τον πεζόδρομο της Αδριανού συναντάμε το πιο… gourmet «παγωτατζίδικο» στην πόλη. Τα παγωτά εδώ είναι φρέσκα, παρασκευάζονται καθημερινά, προσφέρονται σε ποικίλες και ξεχωριστές γεύσεις, παρουσιάζονται μοναδικά και δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο… 100% ελληνικά προϊόντα, βασισμένα σε παλιές αυθεντικές ιταλικές συνταγές μετατρέπονται σε καθημερινή βάση σε θαυμάσιες γεύσεις παγωτών και γλυκισμάτων. Και όλα πιστά στις αρχές της υγιεινής διατροφής. Και μέσα σε ένα ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο με πολύ γούστο που σε κρατάει «εκεί». Με σύμμαχο τη θερμή αποδοχή του, την… healthy κουλτούρα που επιβάλλει το καταναλωτικό κοινό και την ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία που αναζητά, το DaVinci εισέρχεται στο franchising μέσα από μια σωστά σχεδιασμένη και ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση. Η τοποθέτηση των καταστημάτων σε κομβικά σημεία, νησιά και τουριστικούς προορισμούς, συμβάλλει ώστε η θεϊκή γευστική εμπειρία που προσφέρει το DaVinci να μεταδοθεί πανελλαδικά! Ύψος Επένδυσης: Από 100.000 e

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

DUST & CREAM

Τα καταστήματα DUST+CREAM, ευρέως γνωστά ως η αλυσίδα με τα ελληνικά καλλυντικά, ακολουθούν τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς και συνεχίζουν τη διάθεση «best value for money» προϊόντων, ισχυροποιώντας την αναγνωρισιμότητα του brand και παράλληλα αυξάνοντας το μερίδιο τους στον κλάδο της ομορφιάς. Βασικό πλεονέκτημα της αλυσίδας είναι η ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής καλλυντικών, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, όπου εφαρμόζονται ορθές βιομηχανικές πρακτικές σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22716:2007, για την παραγωγή και αποθήκευση καλλυντικών προϊόντων, από την TUV AUS TRIA HELLAS. Πρόσφατα τα DUST+CREAM βραβεύτηκαν ως «BEST URBAN FRANCHISE 2016», όπου διακρίθηκαν με μεγάλη διαφορά, ανάμεσα σε όλες τις αλυσίδες που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση. Tα καταστήματα διαθέτουν μια πλήρη γκάμα καλλυντικών πάσης φύσεως με περισσότερους από 5.000 κωδικούς, σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες, βερνίκια νυχιών, καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας, σε προσιτές τιμές απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής, που παράγονται στην Ελλάδα. Σημαντικά οφέλη για τον υποψήφιο συνεργάτη – franchisee αποτελούν τα εξής: • Οι μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και η έντονη αγοραστική δύναμη του κλάδου • Το πολύ υψηλό ποσοστό κέρδους του franchisee σε συνάρτηση με τη γρήγορη απόσβεση κεφαλαίου • Το χαμηλό ρίσκο επένδυσης • Η συνεχής ανανέωση των κωδικών των προϊόντων με βάση τις τελευταίες τάσεις της αγοράς • Η αποκλειστικότητα περιοχής συνεργασίας και η αποκλειστικότητα των προϊόντων • H ταχεία αναπλήρωση των προϊόντων λόγω της απευθείας τροφοδοσίας της αλυσίδας, χωρίς ενδιαμέσους Τα τελευταία 3 χρόνια το δίκτυο έχει αναπτυχθεί σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Σέρρες, Κομοτηνή, Λάρισα, Ιωάννινα, Γιαννιτσά, Χαλκιδική, Σύρο, Ναύπλιο, Άργος, Βέροια, Κατερίνη, Κοζάνη και εντός των επόμενων 2 ετών, προβλέπεται η ανάπτυξη της αλυσίδας με συνολικά 50-55 καταστήματα πανελλαδικά. Ενώ, το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας προβλέπει ανάπτυξη του δικτύου και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

EASY WIN NET

Αναδεικνύοντας την αξία της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην πληροφορική, τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Easy Win.net® αποτελούν την καλύτερη επιχειρηματική επιλογή του κλάδου. Επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων προγραμμάτων και μεθόδων διδασκαλίας κάνουν τη διαφορά στο χώρο τους με προγράμματα για κάθε ηλικία και ειδικότητα επαγγέλματος διευρύνοντας στο μέγιστο δυνατό το target group των πελατών τους. Τα Κέντρα Easy Win.net® είναι επίσημα εξεταστικά κέντρα για την πιστοποίηση ECDL.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

EXPRESS MARKET

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι αμιγώς ελληνική εταιρία. Διαθέτει 241 καταστήματα λιανικής και 19 χονδρικής. Αναπτύσσεται στου νομούς Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, την Ήπειρο, Εύβοια, τα νησιά Λήμνο, Χίο και Λέσβο. Απασχολεί περισσότερους από 6.300 εργαζόμενους. Κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου και βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες σε πανελλαδικό επίπεδο. Το δίκτυο Franchise αναπτύσσεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα, παράλληλα και ανεξάρτητα με το δίκτυο των καταστημάτων Μασούτης. Η επωνυμία των καταστημάτων franchise είναι «express market». Το δίκτυο αποτελείται σήμερα από 230 express market.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

FRUTTI DI MARE

Η σύσταση της εταιρείας FRUTTI DI MARE πραγματοποιήθηκε το Μάιο του 2010 και δραστηριοποιείται στο κλάδο της εστίασης με αποκλειστικότητα στα ψάρια. Μέσα από το concept της Frutti Di Mare, επιχειρούμε να βάλουμε τα ψάρια και τα θαλασσινά στο πιάτο του Έλληνα, έξω από τη λογική της ψαροταβέρνας. Ο τζίρος μας ετήσια έχει καθαρά αυξητικές τάσεις, με το έτος 2015 να είναι 30% υψηλότερος από το τζίρο του 2013. Στοχέυουμε στην ανάπτυξη του εργασιακού και βιοτικού επιπέδου, προσφέροντας τεχνογνωσία και νέες ευκαιρίες. Όραμά μας είναι το gourmet φαγητό σε προσιτές τιμές.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INGLOT COSMETICS INGLOT Cosmetics

More than 560 Stores in 70 Countries INGLOT Cosmetics was established in 1983 by Wojtek Inglot and currently is one of the world’s leading manufacturers in colour cosmetics. With global presence in more than 70 countries, INGLOT stores are set up like make up bars, offering high quality products at fair prices. All INGLOT cosmetics are produced within the EU, using only the best possible ingredients and raw materials from the most reputable suppliers. In GREECE, INGLOT opened in 2012 by the official franchisee for Greece & Cyprus, The Chytiroglou group of companies, and today lists 6 stores in Attica and 2 stores in Cyprus. The group has also recently launched the ecommerce site www.inglot.gr

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

KOI SUSHI BAR

Aν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέλος του No1 ethnic concept με τις εντυπωσιακές αποδόσεις… τότε σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Koi Sushi Bar! Premium προϊόν, προσιτές τιμές, casual αισθητική, φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνος χώρος, σωστή εξυπηρέτηση και χαλαρή διάθεση… Το sushi έγινε street food και το Koi μια απολαυστική συνήθεια! Απαντά δυναμικά στις προκλήσεις της εποχής και γίνεται σημείο αναφοράς στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης! Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης επιτυγχάνοντας υψηλή κερδοφορία και διαρκείς αποδόσεις για τους υποψήφιους franchisees! Γευτείτε κι εσείς την επιτυχία… με το δικό σας koi sushi bar! Παρέχουμε: • Ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο street food concept που προσφέρει ένα premium προϊόν, όπως το sushi, σε προσιτές τιμές και σε σταθερά υψηλή ποιότητα • Συνεχή ανανέωση γεύσεων, εκλεπτυσμένο και διαφοροποιημένο μενού • Λιτή και ζεστή ατμόσφαιρα, που αποπνέει τη γοητεία της ιαπωνικής κουλτούρας με έμφαση σε άυλα στοιχεία του retail mix. • Ένα concept που ανταποκρίνεται πλήρως στην στροφή των καταναλωτών στο υγιεινό και φρέσκο φαγητό και σε ένα ευρύ και όλο και πιο εκπαιδευμένο κοινό • Μειωμένα κόστη πρώτων υλών λόγω της υψηλής διαπραγματευτικής μας δύναμης. • 3 profit centers (sit in, take away και delivery) • Με ιδιαίτερα χαμηλή επένδυση για τα δεδομένα του κλάδου και εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις • Winning strategies και πλάνα λειτουργίας που διαχειρίζεστε εύκολα • Αποκλειστικότητα Περιοχής • Πλήρης Εκπαίδευση και Συνεχής Υποστήριξη • Διαμόρφωση καταστήματος • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι Η επιτυχία του Koi Sushi Bar στηρίζεται στην αγάπη μας για την ιαπωνική κουζίνα και στο το ποιοτικό & low budget sushi που πλέον απολαμβάνουμε όλοι. • Η επιτυχία του franchise concept Koi Sushi Bar στηρίζεται στους συνεργάτες μας και στο Koi experience που είναι σταθερό σε κάθε κατάστημα μας. • Το Koi Sushi Bar τοποθετείται σε περιοχές υψηλής εμπορικότητας μεγάλων αστικών κέντρων, τουριστικούς προορισμούς και επαρχιακές πόλεις με υψηλή δυναμική.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MARKET IN

Η αμιγώς Ελληνική εταιρεία MARKET IN ιδρύθηκε το 1990, εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς πέτυχε να εδραιωθεί και να γίνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες super market στην Ελλάδα, καθιερώνοντας ένα διαφορετικό concept σύγχρονων συνοικιακών παντοπωλείων. Συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της εγκαινιάζοντας νέα σύγχρονα καταστήματα αλλά και ανακαινίζοντας τα υπάρχοντα. Αυτή τη στιγμή διαθέτει 140 καταστήματα λιανικής πώλησης σε κάθε γειτονιά, απασχολεί περισσότερους από 2000 εργαζομένους και συνεργάζεται με 850 προμηθευτές. Στόχος αποτελεί η ποιότητα των προϊόντων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

O-MORFIA

Στα καταστήματα O-morfia oι πελάτισσες αισθάνονται πως βρίσκονται σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα καλλυντικών, εισπράττουν την εξυπηρέτηση που τους αξίζει, ζουν μια αξιομνημόνευτη εμπειρία και μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διάσημων Brands καλλυντικών του εξωτερικού σε τιμές που δεν θα έβρισκαν σε κάποια αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών. Έτσι ερχόμαστε να καλύψουμε την βασικότερη καταναλωτική ανάγκη: να κάνουμε την γυναίκα να αισθανθεί όμορφα και ζεστά ξοδεύοντας μόνο όσα μπορεί. Στα καταστήματα Ο-morfia οι πελάτισσες μπορούν να βρουν τα brands που διαθέτουμε σε αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα: Astra Italy, KOST, Mesauda, OCEANIC AA και όχι μόνο.. Το συγκεκριμένο προϊόντικο mix είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει μια πλήρη πρόταση για την ομορφιά της κάθε γυναίκας καλύπτοντας κάθε της ανάγκη. Ακόμα στα O-morfia υπάρχει ειδικό Perfume Bar με αρώματα εμπνευσμένα από επώνυμες συνθέσεις σε όλες τις συσκευασίες πλαισιώνοντας την παροχή καλλυντικών και μακιγιάζ.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΙ & ΦΙ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙ

Η επιχείρηση «Πι&Φι, τακούνι και κλειδί», είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες επιδιορθώσεως υποδημάτων και κοπής κλειδιών στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας ταχύτατη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, βασιζόμενη στη μοναδική ποιότητα των προϊόντων της, της άριστης εξυπηρέτησης των πελατών και των καινοτόμων υπηρεσιών της. Η επιχείρηση «Πι&Φι, τακούνι και κλειδί» ξεκίνησε το 1998 ιδρύοντας το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στο εμπορικό κέντρο «Continent» (νυν ΙΚΕΑ) στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια ανέπτυξε τις δραστηριότητες στη χονδρική πώληση ειδών υποδηματοποιίας και κατασκευής κλειδιών όπως και διαφόρων αναλώσιμων και αξεσουάρ. Το ίδιο διάστημα δημιουργήθηκε το τμήμα γραφιστικής με πλήρη παροχή σχεδιαστικών και εκτυπωτικών λύσεων που εξυπηρετεί τις ανάγκες όλου του δικτύου. Κατά την διάρκεια της πρώτης πενταετίας από την ίδρυσή της δημιουργήθηκαν έξι (6) νέα καταστήματα στο δίκτυο της στη Β. Ελλάδα στις περιοχές Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Ξάνθης και Κομοτηνής. Έως και σήμερα το δίκτυο αποτελείται από εβδομήντα επτά (77) καταστήματα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, τέσσερα (4) στην Κύπρο και ένα (1) Μaster Franchise στην χώρα της Αλβανίας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το δίκτυο αποτελείται από τρία (3) εταιρικά καταστήματα και από εβδομήντα εννιά (79) με το σύστημα της δικαιόχρησης (franchising).

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

PIZZA FAN

Η Pizza Fan είναι μια καθαρά ελληνική εταιρία με 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, στο χώρο του pizza delivery. Αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα, με 64 καταστήματα σε 765 περιοχές. Στόχος της και προτεραιότητα εξ αρχής ήταν-και παραμένει-η ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των πελατών της. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, που ελέγχονται καθημερινά. Είναι η μοναδική αλυσίδα που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά, ενώ διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ζύμες, στην αγορά. Είναι η μόνη εταιρία εστίασης που έχει χορηγήσει με δωρεάν φαγητό σε πάνω από 20.000 εκδηλώσεις σχολικές, αθλητικές, κοινωνικές και πολιτιστικές, μέχρι τώρα.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

REFAN BULGARIA

Η Refan Bulgaria’ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1991. Σήμερα η Refan είναι πρωτοπόρα διεθνής μάρκα – σύμβολο υψηλής ποιότητας και κύρους. Σημαντική απόδειξη για όλα αυτά αποτελεί η πληθώρα επαίνων και βραβείων, τις οποίες έλαβε η εταιρεία κατά τα τελευταία πεντε χρόνια: 365 έπαινοι, βραβεία, διακρίσεις, επιστολές εκτίμησης και μετάλλια. Έτσι, για 25 περίπου χρόνια, η εταιρεία παράγει υψηλής ποιότητας χύμα αρώματα, καλλυντικά, σαπούνια, κεριά. Για την 25η της επέτειο, η Refan Bulgaria’ ΕΠΕ, έγινε επαγγελματική κάρτα της Βουλγαρίας κι έδωσε δυνατότητα σε εκατοντάδες επιχειρηματίες στη χώρα και διεθνώς να αναπτύξουν επιτυχώς μια επιχείρηση franchise. Η Refan Bulgaria’ ΕΠΕ αναπτύσσει καινοτόμο και ευελικτο επιχειρηματικό μοντέλο franchise, το οποίο αποδεικνύεται πετυχημένο, ιδιαίτερα επικερδές και οικονομικά αποτελεσματικό για την έναρξη και την συντήρηση μέσω δικτύου περισσότερων από 400 μπουτίκ σε όλο τον κόσμο!

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

RE/MAX

Η RE/MAX δραστηριοποιείται σε 99 χώρες έχοντας στους κόλπους της πάνω απο 6.800 κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις και περισσότερους από 100.000 άρτια εκπαιδευμένους συμβούλους ακίνητης περιουσίας. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2002 και σήμερα αριθμεί 34 επιχειρήσεις, στελεχωμένες με περισσότερους από 300 συνεργάτες, καλύπτοντας τα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδος, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και με ισχυρή παρουσία στην ευρύτερη περιφέρεια, Καρδίτσα, Λάρισα, Λαμία, Μύκονος, Κέρκυρα, Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Μολάοι Λακωνίας, Βόλος, Πάτρα, και Ιωάννινα. Μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο real estate, η RE/MAX αναπτύσσει το δίκτυό της με κύριο στόχο την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SMILE SYNTAGMA

1973-2016: 43 χρόνια στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας Ορισμένα από τα εστιατόρια που άφησαν εποχή στην Αθήνα. Αρχίζουμε… «ΑΝΝΑ» 1973, «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» 1981 – Λίμνη Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, «ΑΛΑΣΚΑ» Κεφαλάρι Κηφισιάς (με τη γνωστή λιμνούλα όπου ρίχναμε δεκάρες όλοι μας και κάναμε μία ευχή). Συνεχίζουμε… «ΤΗΟΜΑΣ 1» 1994 – το πρώτο πλωτό εστιατόριο με ζωντανή μουσική, ξεκινώντας τη θαλάσσια βόλτα του από το Τροκαντερό (Παλαιό Φάληρο) κατά μήκος των ακτών της Καστέλας, του Πειραιά, του Κερατσινίου και της Ψυτάλλειας και επιστρέφοντας μετά τα μεσάνυχτα στο Τροκαντερό. «THOMAS 2» – η πρώτη πλωτή πόλη στον κόσμο που πραγματοποιούσε το ίδιο ταξίδι με το «THOMAS 1», έχοντας πλωτό ελικοδρόμιο καθώς και την πρώτη πλωτή εκκλησία πραγματοποιώντας γάμους και βαπτίσεις με ζωντανή μουσική έχοντας στο σαξόφωνο τον γνωστό Γ. Κατσαρό. Φτάνουμε στο 2004 ανοίγοντας το «SMILE-Acropolis» και εν συνεχεία, το 2016, το «SMILE-Syntagma» Ι.Κ.Ε. (πολυμετοχική εταιρία). Σύντομα κοντά σας σε όλα τα τουριστικά νησιά και πόλεις της πατρίδας μας! Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το πασίγνωστο THOMAS μπροστά από τη μαρίνα, μπαίνοντας από το γνωστό γεφυράκι από το τουρκολίμανο με το αξέχαστο roof garden.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SMILEWORKS

Η SmileWorks αποτελεί την πιο φρέσκια ιδέα στον χώρο της καλλυντικής λεύκανσης δοντιών. Προσφέρει το πιο λαμπερό χαμόγελο, στην πιο οικονομική τιμή και με πιστοποιημένα προϊόντα. Σε μια εποχή που οι υπηρεσίες στον χώρο της αισθητικής αυξάνουν τις πωλήσεις τους καθημερινά, η SmileWorks φέρνει την πιο καινοτόμο και ανταγωνιστική επιχειρηματική πρόταση. Παράλληλα, η ποιότητα των υπηρεσιών μας παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο. Μία νέα τάση γεννιέται και η SmileWorks είναι αυτή που θα εκπαιδεύσει το ελληνικό κοινό!

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SO EASY

Leader στον κλάδο της εκπαίδευσης, τα κέντρα ξένων γλωσσών so easy προσφέρουν επί 20 συνεχόμενα χρόνια, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα, αποτελώντας μονόδρομο ως επιχειρηματικό concept. Το αρκετά χαμηλό επενδυτικό κόστος σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα κερδοφορίας καθώς και τη διάρκεια της επιχείρησης στο χρόνο καθιστούν το επιχειρηματικό πακέτο της so easy ως το πλέον ανταγωνιστικό στον χώρο του franchise. Όλα αυτά σε ένα πακέτο ελεγχόμενων λειτουργικών εξόδων, που μπορεί να συνδυαστεί με πολλαπλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες .

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

THE PERFUME LAB

Η “ThePerfumeLab” δημιουργήθηκε από ανθρώπους που κατέχουν την τέχνη της αρωματοποιίας εδώ και 45 χρόνια ενώ στελεχώνεται από νέους επαγγελματίες που φέρουν τη γνώση στον τομέα της έρευνας, της ανάπτυξης και του marketing. Τηρώντας τις πιο σύγχρονες, διεθνείς διαδικασίες και πρότυπα παραγωγής, παράγει αρώματα και καλλυντικά σε άριστη ποιότητα και οικονομική τιμή για τον καταναλωτή. Τα τελευταία 2 χρόνια αναπτύσσει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων franchise και corner-shops, προσφέροντας μία ξεχωριστή επενδυτική πρόταση με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, χαμηλό αρχικό κόστος και σύντομη απόσβεση.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ

Η αγάπη μας για την καλή παραδοσιακή, αγνή διατροφή μας οδήγησε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό στο είδος του μαγαζί με όλα τα παραδσιακά προϊόντα που μας προσφέρει η μάνα Γη. Προϊόντα μοναδικά μόνο από μικρούς παραγωγούς και διάφορα μέρη της Ελλάδας μας. Μία μικρή επένδυση που σας εξασφαλίζει το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ