ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ – ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 13η Έκθεση KEM Franchise Βορείου Ελλάδος 2018 στην Θεσσαλονίκη, από το απόγευμα της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής στο Porto Palace, με αρκετές νέες συνεργασίες franchise να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η KEM μετά από 3 χρόνια ανανέωσε το ραντεβού της με το επενδυτικό κοινό της Θεσσαλονίκης με εκθέτες που έχουν ως στόχο την ανάπτυξή τους στα Βαλκάνια και στη Βόρειο Ελλάδα, τόσο με νέα και καινοτόμα franchise brands όσο και γνωστές αλυσίδες franchise.

Το franchise ακόμα και μέσα στην κρίση αποδεικνύει καθημερινά ότι όχι μόνο αντέχει αλλά και πρωτοστατεί.

Την Έκθεση επισκέφτηκαν εκατοντάδες επισκέπτες τόσο από την Θεσσαλονίκη, όσο και από τους νομούς Λάρισα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Ιωάννινα, Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα, Πέλλα, Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και όχι μόνο. Σύμφωνα με τον κ. Πλάτωνα Μαλλικούρτη ( εκδότη του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS) η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και πέρα από κάθε αναμενόμενο αλλά αυτό που έκανε αίσθηση όπως μας δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Σαρρής ( Γενικός Δ/ντης της FC&D), ήταν το πραγματικό και άμεσο ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών. Όπως δε, χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Δημήτρης Μήτος ( Business & Life Coach – The Way) το franchising προσελκύει το επενδυτικό κοινό της Βορείου Ελλάδος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως διαφάνηκε και στα σεμινάρια που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Πέρα από τις διαπιστώσεις των συμβούλων, οι ίδιοι οι franchisors έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, όπως για παράδειγμα το πρωτοεμφανιζόμενο franchise concept των COFIS που όπως δήλωσε η κα Ειρήνη Σκορδίλη πραγματοποίησε δεκάδες ενημερωτικές συναντήσεις με τα στελέχη του να παραμείνουν και τις επόμενες ημέρες για να συνεχίσουν τις εποικοδομητικές συναντήσεις, την γνωστή Alterlife που ξεκίνησε το franchise το 2017 στην έκθεση KEM Franchise Αθηνών και σήμερα αριθμεί σε 22 γυμναστήρια, την κορυφαία αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος, την Best For με τον κ. Γιώργο Λεβέντη να έχει επιτύχει 12 συμνάσεις στην Ελλάδα και master franchises. Η Battlenet όταν συμμετείχε στην Έκθεση KEM Franchise τον Μάρτιο στην Αθήνα είχε 21 καταστήματα και μέχρι τώρα άνοιξε 15 ακόμη με σύνολο 36.

Όχι μόνο η προσέλευση του κόσμου αλλά κυρίως το άμεσο ενδιαφέρον για καινοτόμα και διαφοροποιημένα concepts έστεψαν την διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία όπως μας δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Μάκος franchisor των Mokaccino και Koulour Koulour, ο οποίος αναμένει τουλάχιστον 5 με 10 νέα καταστήματα στο προσεχές διάστημα.

Η 22η ΈΚΘΕΣΗ KEM FRANCHISE ΑΘΗΝΩΝ θα πραγματοποιηθεί 15-18 Μαρτίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΜΕΚ Παιανίας και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο link και στο τηλέφωνο 210-6084550.

 

 

ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 9-11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
PORTO PALACE, 26ης Οκτωβρίου 65 (λιμάνι), Θεσσαλονίκη

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18:00 – 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30 – 20:30

H KEM μετά από 3 χρόνια ανανεώνει το ραντεβού της με το επενδυτικό κοινό της Θεσσαλονίκης και πραγματοποιεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018 την 13η Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ στο ξενοδοχείο PORTO PALACE της Θεσσαλονίκης, καθώς και την 21η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE ΑΘΗΝΩΝ που θα πραγματοποιηθεί 15-18 Μαρτίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΜΕC Παιανίας.

Η έκθεση Θεσσαλονίκης απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες που θέλουν να αναπτυχθούν στα Βαλκάνια και στη Βόρειο Ελλάδα. Την Έκθεση θα επισκεφτούν άμεσα ενδιαφερόμενοι επενδυτές από τα Βαλκάνια και τους Νομούς της Θεσσαλονίκης * Ημαθίας * Πιερίας * Λάρισας * Μαγνησίας * Καρδίτσας * Θεσπρωτίας * Ιωαννίνων * Γρεβενών * Κοζάνης * Καστοριάς * Φλώρινας * Πέλλας * Κιλκίς * Σερρών * Δράμας * Καβάλας * Ξάνθης * Ροδόπης * Έβρου * Χαλκιδικής και της υπόλοιπης Ελλάδας

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο +30 210 6084 550 / mail: sales@kemexpo.gr