H Battlenet από το 1998 πρωτοπορεί στην αγορά των InternetCafe προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για ανεξάρτητα καταστήματα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου. Το 2008 δημιούργησε το πρωτοποριακό concept “Battlenet Gaming Stations” και επαναπροσδιόρισε την έννοια του Internet Cafe στην Ελλάδα, δημιουργώντας premium πολυχώρους ψυχαγωγίας οι οποίοι συνδυάζουν PC & PS4 Gaming, Sports cafe και υπηρεσίες εστίασης. Η σαφής προτίμηση του κοινού στο conceptBattlenet, οδήγησε στην αυξανόμενη εμπιστοσύνη των επενδυτών στην αλυσίδα, δημιουργώντας μία άνευ προηγουμένου ανάπτυξη στον χώρο του Franchise.

Μιλώντας με αριθμούς σήμερα η αλυσίδα αριθμεί 36 καταστήματα, σε 17 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με τα 14 από αυτά να έχουν προστεθεί μέσα στο 2018. Ταυτόχρονα κατασκευάζονται άλλα 6 με τα οποία ο συνολικός αριθμός εκτοξεύεται στα 42. Το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της Battlenet για το 2019 στοχεύει στην κάλυψη όλου του Ελλαδικού χώρου, καθώς και στην εδραίωση της παρουσίας της στο εξωτερικό. Με στρατηγικές συνεργασίες παγκόσμιου βεληνεκούς (Razer, ASUS Republic of Gamers, Red Bull, Epic Games, κ.α.), και εξειδικευμένα τμήματα υποστήριξης, marketing και προμηθειών, η Battlenet παρέχει στον υποψήφιο επενδυτή τη διασφάλιση της επένδυσής του, την αυτοματοποιημένη λειτουργία της επιχείρησης, ταχύτατη απόσβεση και την μέγιστη υπεραξία σε βάθος χρόνου.

REMAXΗ RE/MAX δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες έχοντας στους κόλπους της περισσότερες από 7.900 κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις και περισσότερους από 123.000 άρτια εκπαιδευόμενους συμβούλους ακίνητης περιουσίας. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2002 και σήμερα αριθμεί πάνω από 50 επιχειρήσεις, στελεχωμένες με περισσότερους από 500 συμβούλους ακινήτων, καλύπτοντας τα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδος, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και με ισχυρή παρουσία στην ευρύτερη περιφέρεια, Λαμία, Λάρισα, Βόλο, Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Νέα Ηρακλείτσα, Σέρρες, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπουλη, Νέα Μουδανιά Χαλκιδική, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Πάτρα, Μολάους Λακωνίας, Κόρινθο, Καλαμάτα, Καστοριά, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Πάρο, Πλακιά Ρεθύμνου, Ρέθυμνο. Μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο real estate, η RE/MAX αναπτύσσει το δίκτυό της με κύριο στόχο την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Nuga BestΗ NUGA MEDICAL είναι μία Κορεάτικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή και πώληση ιατρικού εξοπλισμού οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Επίσης παράγει μία σειρά καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας. Η εταιρία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2002 και τα προϊόντα της, με την επωνυμία «Nuga Best», σύντομα πέτυχαν παγκόσμια αναγνώριση. Σήμερα έχουν παρουσία σε περισσότερα από 7.900 καταστήματα σε 111 χώρες και των 5 ηπείρων.

Στην Ελλάδα η εταιρεία αναπτύσσεται με τη μέθοδο Franchise και στην αλυσίδα της υπάρχουν 8 καταστήματα που εφαρμόζουν ένα δοκιμασμένο σύστημα πώλησης των προϊόντων της: οι επισκέπτες δοκιμάζουν τα προϊόντα εντελώς δωρεάν και για όσο χρόνο επιθυμούν.

Συγχρόνως με παρουσιάσεις ενημερώνονται για διάφορες ασθένειες και για το πώς τα μηχανήματα μπορούν να τους βοηθήσουν. Με τον τρόπο αυτό, ένα μεγάλο ποσοστό αποφασίζει να τα αγοράσει, χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερη πίεση, αφού με δοκιμή έχει πειστεί για την αποτελεσματικότητά τους.

Mr GadgetΟ THE MR. GADGET αποτελεί το πολυπροϊόντικό brand που καινοτομεί στο χώρο του Retail και αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους καταναλωτές, λόγω της τεράστιας προϊοντικής ποικιλίας που διαθέτει, όσο και για τους επενδυτές, αφού είναι μια win-win επιχειρηματική πρόταση χαμηλής επένδυσης χωρίς Royalties, γρήγορης απόσβεσης και υψηλής κερδοφορίας. Και όλα αυτά, μέσα στην αγορά του Λιανεμπορίου και του e-commerce, μια αγορά με μεγάλη δυναμική και ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης!

MokaccinoΤο νέο franchise project των MOKACCINO, εμπνευσμένο από την ισπανο-καραϊβική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, ξεκίνησε την ανάπτυξή του μέσω franchise. Με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία, τα MOKACCINO ξεχωρίζουν για το design τους σε χρώματα από τις Φαβέλες της Λατινικής Αμερικής, με δυνατό product mix, καφέδες και ποικιλία συνοδευτικών. Η καλύτερη value for money πρόταση στη Μικρή Εστίαση, χωρίς royalties. Τα MOKACCINO καθοδηγούνται από μια ομάδα συνεργατών με βαθιά γνώση στην αγορά του καφέ και μπορούν να εγγυηθούν με βεβαιότητα την επιτυχία της επιχείρησής σας. Από την επιλογή των πλέον εξαιρετικών Specialty Coffees, έως την πιστοποιημένη διεθνών προδιαγραφών εκπαίδευσή σας, θα είναι εκεί για εσάς, για οτιδήποτε χρειαστείτε, για να «τρέξετε» μία επιτυχημένη επιχείρηση καφέ… κι αυτό είναι κάτι παραπάνω από υπόσχεση! Η αγορά των Specialty Coffees αφορά σε μια δυναμικά ανερχόμενη κατηγορία στον πολύπλευρο και πολύ μεγάλο κλάδο του καφέ. Από το ξεκίνημά τους, τα MOKACCINO καθοδηγούνται από την προσήλωση στην λεπτομέρεια και την συνεχή βελτίωση, που εξασφαλίζει απαράμιλλης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Σε αντίθεση με την αντίληψη που επικρατεί στην εγχώρια αγορά, δεν στοχεύουν να οικοδομήσουν μία επαγγελματική σχέση μαζί σας που θα αρχίζει και θα τελειώνει με μία απλή παράδοση καφέ στην πόρτα του καταστήματός σας. Στόχος των MOKACCINO είναι να δημιουργήσουν έναν ισχυρό συνεργατικό δεσμό με κάθε έναν από εσάς, που μέρα με την ημέρα θα εξελίσσεται και θα δυναμώνει πραγματικά. Τα MOKACCINO αναζητούν εκείνους τους συνεργάτες που ψάχνουν το αυθεντικό, που θέλουν να γίνουν μέλη της ομάδας τους και να επενδύσουν σε ένα διαφορετικό και πρωτοποριακό concept. Είτε είστε ένας ανήσυχος νέος που αναζητά μία ευκαιρία να ξεχωρίσει από την υπόλοιπη αγορά καφέ, είτε ένας «βετεράνος» του καφέ που θέλει να εξελίξει την υφιστάμενη επιχείρησή του, τα MOKACCINO είναι αυτό που χρειάζεστε. Η ομάδα των MOKACCINO αισθάνεται μεγάλο ενθουσιασμό όταν συνεργάζεται με ανθρώπους με κοινό τρόπο σκέψης με το δικό της, με ανθρώπους που μπορούν να μοιραστούν τις αξίες των MOKACCINO και να παθιαστούν εξίσου με το πως η προσήλωση στην ποιότητα μπορεί να επηρεάσει τους πάντες στην αλυσίδα του καφέ από τον παραγωγό ως τον τελικό καταναλωτή. Αν το όραμά σας είναι συμβατό με το αυτό των MOKACCINO, τότε αξίζει να το μοιραστείτε!

koulour koulourΤο Koulour-Koulour συστήνεται ως το φρέσκο, ποιοτικό και υγιεινό all day street food, με σήμα κατατεθέν το σουσαμένιο θεσσαλονικιώτικο κουλούρι, στη γνωστή παραδοσιακή γεύση του, αλλά όπως δεν το έχετε ξαναφάει, και προτείνει μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise, χαμηλού κόστους και υψηλών αποδόσεων.
Το Koulour-Koulour προτείνει μια υγιεινή εναλλακτική επιλογή στο street food, με το κουλούρι στα καλύτερά του, αφού συνδυάζει ένα απόλυτα ελληνικό παραδοσιακό προϊόν με ευφάνταστες και κλασικές γεμίσεις που απογειώνουν την γεύση μας. Τα κουλούρια στο Koulour-Koulour φτιάχνονται μέσα στο κατάστημα από φρέσκια ζύμη και μπόλικο σουσάμι, και γεμίζονται με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, τυριά, κιμάδες, τόνο, κοτόπουλο, λαχανικά κ.ο.κ. πάντα από εκλεκτά ελληνικά υλικά.
Το Koulour-Koulour οραματίζεται να ξαναφέρει στο προσκήνιο αυτό που πριν από εκατό χρόνια ήταν μια από τις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, το γευστικό, αρωματικό και ξεροψημένο κουλούρι, πλέον ανανεωμένο και σύγχρονο, τόσο γαστρονομικά, όσο και σε εξυπηρέτηση, μέσω καταστημάτων που διακρίνονται για το design τους. Οι επιλογές μας στα Koulour-Koulour καλύπτουν τις διατροφικές επιθυμίες της ημέρας μας, ξεκινώντας τα πρωινά με καφέδες από εκλεκτούς κόκκους καβουρδισμένους στην Ελλάδα και σουσαμένια κουλούρια, είτε σκέτα, είτε γεμιστά, αλμυρά ή γλυκά. Καθώς περνά η ώρα, οι επιλογές μας μπορούν να περιλαμβάνουν γεμιστά σουσαμένια κουλούρια με τυριά και αλλαντικά ή ακόμη και με λωρίδες κρέατος με διάφορες επιλογές από σως, όπως και μεγάλη ποικιλία από σαλάτες. Το απόγευμα γλυκές σουσαμένιες μπουκίτσες, χυμοί και ροφήματα και για τους πιο βραδινούς κουλούρια γεμιστά με λουκάνικα κ.ο.κ.

ΔιακρότημαΤα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η πρώτη αλυσίδα φροντιστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο που εξειδικεύεται στην παροχή μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Με κορυφαίες συνεργασίες, καινοτόμες υπηρεσίες, υψηλή τεχνογνωσία, πρωτοποριακό εκπαιδευτικό υλικό, καθημερινή υποστήριξη και ενέργειες πανελλαδικής διαφήμισης, το Σύστημα Franchise ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι το αποδοτικότερο και το πιο δελεαστικό franchise της ελληνικής αγοράς.

Redberry CoffeeΗ ιστορία των REDBERRY COFFEE ξεκινά το 2005 από τον κ. Γεώργιο Μπίμπιζα ο οποίος δημιουργεί τα μοναδικά για την εποχή εκείνη, δύο πρότυπα καταστήματα STREET CΟFFEE και ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ στον Πειραιά και την Καλλιθέα. Από τότε o καφές και η μικρή εστίαση παραμένουν η αγάπη και το μεράκι του κ. Μπίμπιζα και το 2018 παρουσιάζει στην αγορά την ολοκληρωμένη και καινοτόμο πρόταση του τα REDBERRY COFFEE ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΦΕΠΩΛΕΙΑ, ένας μοντέρνος συνδυασμός ESPRESSO STREET CΟFFEE και ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ. Τα καταστήματα REDBERRY COFFEE – ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΦΕΠΩΛΕΙΑ σε έναν ζεστό, φιλόξενο και όμορφο περιβάλλον εξυπηρετούν ποιοτικά και ολοκληρωμένα κάθε επισκέπτη σερβίροντας ποιοτικούς καφέδες, ζεστά και κρύα ροφήματα, τσάι, ζεστά-κρύα σάντουιτς, σαλάτες, φυσικούς χυμούς, φρεσκοαλεσμένους καφέδες για το σπίτι και το γραφείο, από το Σύγχρονο καφεκοπτείο ενώ, προσφέρουν ακόμη την επιλογή για πώληση χρηστικών και ξεχωριστών αξεσουάρ, κούπες, φλυτζάνια κλπ . Τα REDBERRY COFFEE – ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΦΕΠΩΛΕΙΑ προσφέρουν στον συνεργάτη-Franchisee, μέσα από την εμπειρία της μητρικής εταιρείας αλλά και από την χρήση ενός κατοχυρωμένου ονόματος συνυφασμένου με τον κόκκινο καρπό-κεράσι (RED BERRY) πηγή του καφέ, μια άριστη επένδυση καθώς, απαιτεί σχετικά χαμηλό αρχικό κόστος ενώ εξασφαλίζει καλή απόδοση και αξιοσημείωτη ρευστότητα. Το «πακέτο» που προσφέρει η μητρική εταιρία στον υποψήφιο συνεργάτη–Franchisee περιλαμβάνει: Κατοχυρωμένο σήμα, Ολοκληρωμένη πρόταση καταστήματος, τεχνογνωσία στο στήσιμο και την οργάνωση του καταστήματος, επίβλεψη των εργασιών κατά το στάδιο του στησίματος, συνεχή υποστήριξη λειτουργίας του καταστήματος, αρχική εκπαίδευση και συνεχή μετεκπαίδευση του προσωπικού, συνεχή προμήθεια όλων των προϊόντων, προβολή του καταστήματος και της επιχείρησης, κλπ. Ο συνεργάτης-Franchisee θα πρέπει να διαθέτει ή να αποκτήσει κατάστημα (ιδιόκτητο ή με ενοίκιο) από 30 τ.μ. και άνω σε εμπορική περιοχή, με τη μεγαλύτερη δυνατή ροή κόσμου ή εναλλακτικά κατάστημα σε πολυσύχναστους χώρους αναψυχής (πάρκα, πλατείες κ.α.) ή σε περιοχή με αυξημένο αριθμό εργαζομένων σε γραφεία (τράπεζες, οργανισμούς, επιχειρήσεις κλπ .), η δυνατότητα ύπαρξης χώρου ολιγόλεπτης στάθμευσης αποτελεί επιπρόσθετο προνόμιο. Η πρόταση των REDBERRY COFFEE ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΑΦΕΠΩΛΕΙΑ αποτελεί μια ιδανική επενδυτική πρόταση για όσους έχουν Όραμα δημιουργίας, επαγγελματικής όσο και Οικονομικής καταξίωσης, με ταχείς και εγγυημένους ρυθμούς ανάπτυξης και απόσβεσης.

Τα Κέντρα Σχολικής Μελέτης και Εμπλουτισμού Γνώσεων AFTER SCHOOL διαθέτουν το πιο ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό πρόγραμμα εξωσχολικής εκπαίδευσης για παιδιά και εφήβους 6 έως 16 ετών. Βασισμένη στο σύστημα STEM, η μέθοδος των AFTER SCHOOL περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους μάθησης, άρτιους και μοντέρνους χώρους και ποικίλες δραστηριότητες όπως εικαστικά (ζωγραφική – κατασκευές), ρομποτική, πληροφορική, ξένες γλώσσες, θεατρικό παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση.

Και όλα αυτά με τη φροντίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ!

Koi sushi barAν θέλετε να γίνετε κι εσείς μέλος του No1 ethnic concept με τις εντυπωσιακές αποδόσεις…τότε σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Koi Sushi Bar!

Premium προϊόν, προσιτές τιμές, casual αισθητική, φιλική ατμόσφαιρα, μοντέρνος χώρος, σωστή εξυπηρέτηση και χαλαρή διάθεση…

Το sushi έγινε street food και το Koi μια απολαυστική συνήθεια! Απαντά δυναμικά στις προκλήσεις της εποχής και γίνεται σημείο αναφοράς στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης! Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης επιτυγχάνοντας υψηλή κερδοφορία και διαρκείς αποδόσεις για τους υποψήφιους franchisees! Γευτείτε κι εσείς την επιτυχία…με το δικό σας Koi Sushi Bar!

Παρέχουμε:

 • Ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο street food concept που προσφέρει ένα premium προϊόν, όπως το sushi, σε προσιτές τιμές και σε σταθερά υψηλή ποιότητα.
 • Συνεχή ανανέωση γεύσεων, εκλεπτυσμένο και διαφοροποιημένο μενού.
 • Λιτή και ζεστή ατμόσφαιρα, που αποπνέει τη γοητεία της ιαπωνικής κουλτούρας με έμφαση σε άυλα στοιχεία του retail mix.
 • Ένα concept που ανταποκρίνεται πλήρως στην στροφή των καταναλωτών στο υγιεινό και φρέσκο φαγητό και σε ένα ευρύ και όλο και πιο εκπαιδευμένο κοινό.
 • Μειωμένα κόστη πρώτων υλών λόγω της υψηλής διαπραγματευτικής μας δύναμης.
 • 3 profit centers (sit in, take away και delivery)
 • Με ιδιαίτερα χαμηλή επένδυση για τα δεδομένα του κλάδου και εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις.
 • Winning strategies και πλάνα λειτουργίας που διαχειρίζεστε εύκολα.
 • Αποκλειστικότητα περιοχής.
 • Πλήρης εκπαίδευση και συνεχής υποστήριξη.
 • Διαμόρφωση καταστήματος.
 • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.

Η επιτυχία του Koi Sushi Bar στηρίζεται στην αγάπη μας για την ιαπωνική κουζίνα και στο ποιοτικό & low budget sushi που πλέον απολαμβάνουμε όλοι. Η επιτυχία του franchise concept Koi Sushi Bar στηρίζεται στους συνεργάτες μας και στο Koi Εxperience που είναι σταθερό σε κάθε κατάστημα μας.

Το Koi Sushi Bar τοποθετείται σε περιοχές υψηλής εμπορικότητας μεγάλων αστικών κέντρων, τουριστικούς προορισμούς και επαρχιακές πόλεις με υψηλή δυναμική.

Η σύσταση της εταιρείας FRUTTI DI MARE πραγματοποιήθηκε το Μάιο του 2010 και δραστηριοποιείται στο κλάδο της εστίασης με αποκλειστικότητα στα ψάρια. Μέσα από το concept της Frutti Di Mare, επιχειρούμε να βάλουμε τα ψάρια και τα θαλασσινά στο πιάτο του Έλληνα, έξω από τη λογική της ψαροταβέρνας. Ο τζίρος μας ετήσια έχει καθαρά αυξητικές τάσεις, με το έτος 2015 να είναι 30% υψηλότερος από το τζίρο του 2013. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη του εργασιακού και βιοτικού επιπέδου, προσφέροντας τεχνογνωσία και νέες ευκαιρίες.

Όραμά μας είναι το gourmet φαγητό σε προσιτές τιμές.

COFISΣτην εποχή του “cafe”, γεννήθηκε η επιθυμία μας για “ποιοτικό καφέ”. Στήσαμε την επιχείρησή μας με τη νοοτροπία αυτή. Τη μεταδώσαμε στους συνεργάτες μας, καταφέρνοντας να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο κλίμα στο οποίο ανταποκρίθηκε θετικά το κοινό μας.

Το “cofis” πήρε τη θέση του, ως, η καθημερινή γευστική συνήθεια του κόσμου μας. Μία χαμογελαστή “καλημέρα” είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών μας.

 

 

 

 

H ”BEST FOR…” είναι μία σύγχρονη εταιρεία, της οποίας η φιλοσοφία είναι καταστήματα λιανικής πώλησης προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, για την Γυναίκα, τον Άνδρα, το Παιδί, το Σπίτι, το Γραφείο, τα Hobbies και άλλα υψηλού Design με private label συσκευασία σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές.

 

 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος δημιούργησε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο concept, τα ΑΒ Shop & Go – μικρά και καλά οργανωμένα καταστήματα που καλύπτουν τις καθημερινές αγορές κάθε γειτονιάς. Μία λύση οικονομική και ποιοτική που βρίσκεται ένα βήμα από τα σπίτια των πελατών και… μέσα στην καρδιά τους! Αυτή η πετυχημένη συνταγή είναι πλέον έτοιμη να βρεθεί σε ακόμα περισσότερες γειτονιές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Σε ενδιαφέρει να απασχοληθείς σε έναν ανερχόμενο κλάδο; Πώς; Είναι απλό! Εμείς υποστηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθειά σου για την αρχική επένδυση και συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα στάδια της νέας επιχειρηματικής σου πορείας.Η AB υποστηρίζει την αρχική επένδυση για τον εξοπλισμό μέχρι του ποσού των €100.000 κι εσύ διαθέτεις το υπόλοιπο αρχικό κεφάλαιο, ευχάριστη προσωπικότητα και πολλή όρεξη για δουλειά.

AB Food MarketΗ ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 79 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Με ηγετικό ρόλο στο χώρο του λιανεμπορίου διαγράφει μια σταθερή τροχιά υγιούς ανάπτυξης, με ένα δίκτυο καταστημάτων, που πλέον ξεπερνά τα 400 καταστήματα και απασχολώντας περισσότερους από 14.000 εργαζομένους. Η εταιρία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων δίνοντας έμφαση στην προσήλωση στην ποιότητα, στη διάθεση ποικιλίας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών της. Παράλληλα συμβάλλει μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών που δραστηριοποιείται.

Η ALTERLIFE είναι η μόνη εταιρεία στον τομέα του fitness στην Ελλαδα με 21 δικά της γυμναστήρια που ασχολείται στρατηγικά με την δημιουργία υπεραξίας στον κλάδο

 • Αναπτύσσοντας τα δικά της πρωτόκολλα και υπηρεσίες
 • Δημιουργώντας και βελτιστοποιώντας πρωτοποριακά μοντέλα επικοινωνίας, πώλησης και τιμολόγησης καθώς και διαχείρισης – ελέγχου
 • Επενδύοντας στην εκπαίδευση του προσωπικού της και όχι μόνο μέσω της δημιουργίας της δικής της σχολής σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
 • Χτίζοντας στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Με όλες τις ειδικότητες που χρειάζεται μια επιχείρηση για να είναι κερδοφόρα και ανταγωνιστική στην εποχή μας,όπως Branding Επιχειρήσεων,Σχεδιασμό Ιστοσελίδων, Graphic Design, Social Media Management, SEO Services, Φωτογραφίσεις, Βιντεοληψεις κ.α, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να δείτε την επιχείρηση σας όπως την ονειρεύεστε. Η SocialMe μιλάει πάντα με νούμερα και αποτελέσματα. Καλωσήρθατε στη SocialMe.gr, εδώ που τα επιχειρηματικά σας όνειρα, γίνονται πραγματικότητα. Κάποιες από τις αξίες που πρεσβεύουμε, είναι η εμπιστοσύνη, η ηθική, η ειλικρίνεια, η κατανόηση, η επικοινωνία, η αγάπη για τη δουλειά μας, και η δημιουργία μοναδικών αποτελεσμάτων. Το όραμά μου της SocialMe.gr, είναι να βοηθήσουμε εκατομμύρια ανθρώπους, να ξεκινήσουν μια κερδοφόρα επιχείρηση, ή να μετατρέψουν, μια επιχείρηση του χθες, σε μια κερδοφόρα επιχείρηση του σήμερα, με τη δύναμη του Internet, και της τεχνολογίας. Το κέρδος μας, πέραν του οικονομικού όφελους, είναι το χαμόγελο, στο πρόσωπο των πελατών μας. Στόχος μας, είναι κάθε πελάτης μας, να είναι πρωτίστως φίλος μας, και προσδοκούμε σε μια μακροχρόνια προσωπική, αλλά και επαγγελματική, σχέση. Για το λόγο αυτό, δουλεύουμε με κάθε πελάτη μας, σε προσωπικό επίπεδο, και βλέπουμε την επιχείρησή του, σα να ήταν δική μας. Η συνεργασία σας, μαζί μας, συνεπάγεται με το κέρδος σε χρόνο, χρήμα, προσωπική ηρεμία, και την ανεύρεση του συνεργάτη, που πάντα ψάχνατε. Στη SocialMe.gr, πιστεύουμε ότι, κάθε λεπτό που περνά, είναι μια χαμένη ευκαιρία, που θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε, για την αύξηση των κερδών σας, και την επιτυχία των επιχειρηματικών σας πλάνων. Το Motto μας είναι, «Ένα μέτριο προϊόν, με ένα άριστο Marketing, μπορεί να κάνει μια επιχείρηση, κερδοφόρα, ενώ, ένα τέλειο προϊόν, με ένα μέτριο Marketing, παραμένει τέλειο, αλλά απούλητο.»