Καλωσήλθατε στην μοναδική έκθεση Franchise στην Ελλάδα

Η καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης της επιχείρησής σας!

Η μοναδική έκθεση Franchise στην Ελλάδα

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της 19ης Έκθεσης ΚΕΜ Franchise Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 13 Μαρτίου 2017 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας.

Στην περίοδο κρίσης το franchise δίνει λύση

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της διεθνής έκθεσης ΚΕΜ FRANCHISE 2016 στην Αθήνα τον περασμένο Μάρτιο και την ανάδειξη του franchising ως την επικρατούσα τάση της αγοράς και του «επιχειρείν» όπως αυτή επιβεβαιώθηκε και από την προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην περσινή διοργάνωση της έκθεσης ΚΕΜ FRANCHISE αποτελεί τη φυσική συνέχεια ενός θεσμού που μετρά αρκετά χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

Η συμβολή της ΚΕΜ στην ανάπτυξη του Franchise σε αριθμούς 

Χρόνια εκθεσων

Νέες ΣυμβΑΣΕΙΣ FRANCHISE (2013-2016)

ΥΨΟΣ ΝΕΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ)

Στην περίοδο οικονομικής κρίσης, το Franchise αποδεικνύει καθημερινά ότι αντέχει

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής

Πάνω από 500 εταιρείες που συμμετείχαν στις Εκθέσεις KEM Franchise ανέπτυξαν το δίκτυό τους με μεγάλη επιτυχία

Είπαν για εμάς... 

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύ καλά οργανωμένη έκθεση και συνέδριο. Θα είναι ευχαρίστησή μας να προωθήσουμε την έκθεσή σας. Με τους καλύτερους χαιρετισμούς...

Karin Kisker

Σύνδεσμος Franchise Σουηδίας

Εκ μέρους του Συνδέσμου Franchising της Γαλλίας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ωραία και θερμή υποδοχή σας στην Αθήνα. Μας παρείχατε καλές εργασιακές συνθήκες και φιλοξενία. Έχοντας δει την πρόοδο της έκθεσής σας θα ήθελα να σας συγχαρώ για το επίτευγμά σας!

Chantal Zimmer

Σύνδεσμος Franchise Γαλλίας

Είναι μεγάλη μας τιμή που συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Έκθεση ΚΕΜ Franchise η οποία αποτελεί ευκαιρία παρουσίασης νέων επιχειρηματικών ιδεών, σύναψης συμφωνιών franchie και έναυσμα εκτίμησης των διεθνών εξελίξεων στον συναρπαστικό κόσμο του παγκοσμίου Franchise. 

Dhawal Shah

Σύνδεσμος Franchise Ινδίας

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση της Έκθεσης και του υνεδρίου WFC στην Αθήνα. Όπως κάθε μέλος του WFC σημείωσε, η συνάντηση αυτή ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες συναντήσεις που διοργανώνονται τα τελευταία χρόνια.

Ekaterina Soyak

Franchise Ρωσία