Η ΚΕΜ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FRANCHISE ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Με στρατηγικό σχεδιασμό συνεχίζει τις προσπάθειες προσέγγισης νέων αγορών προς τις αραβικές και βαλκανικές χώρες η διοίκηση της ΚΕΜ, προωθώντας το ελληνικό franchise στη διεθνή αγορά την πιο κατάλληλη εποχή για την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Προς όφελος της προώθησης και ενδυνάμωσης των αραβοελληνικών επιχειρηματικών σχέσεων η 14η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise & Βusiness Opportunity πραγματοποιείται από 2 έως 5 Μαρτίου 2012 στην Αθήνα, στο HELEXPO PALACE, υπό την αιγίδα του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης. Η συνεργασία αυτή, όπως εκτιμά η διοίκηση της ΚΕΜ, θα φέρει κοντά τις επιχειρηματικές κοινότητες των δυο πλευρών με σκοπό την προώθηση των ελληνικών εταιρειών προς τις αραβικές χώρες και αντίστροφα. Η έκθεση απευθύνεται σε εξειδικευμένους επισκέπτες επιχειρηματίες από τις χώρες Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ, Λίβανο και άλλες χώρες που το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο εκπροσωπεί, από όπου αναμένεται σοβαρή προσέλευση, γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με την προοπτική να οδηγηθούν σε επωφελείς συνεργασίες. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ΚΕΜ κ. Μαξ Κωνσταντινίδης, η ανάπτυξη των ελληνικών επιχείρησεων στο εξωτερικό είναι σήμερα περισσότερο επιτακτική από ποτέ. Η εύρεση νέων αγορών, νέων σημείων πώλησης, νέων συνεργατών σήμερα, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, αποτελεί για πολλές εταιρείες διέξοδο για τη βιωσήμοτητα και περαιτέρω εξέλιξή τους”.