Λίστα Εκθετών που συμμετείχαν στην έκθεση Franchise 2017

___________________________

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ FOOD MARKET

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ FOOD MARKET franchise

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος μετράμε 78 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων. Με προσήλωση στην ποιότητα, στη διάθεση ποικιλίας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών της ως αξιόπιστη επιλογή. Αναπτύσσοντας συνεχώς το δίκτυό μας, το οποίο μετρά 368 καταστήματα σε όλη τη χώρα, η εταιρία απασχολεί σχεδόν 14.000 εργαζομένους. Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών, των συνεργατών και των τοπικών κοινωνιών που δραστηριοποιούμαστε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα και στεκόμαστε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους, τους συνεργάτες και στους πελάτες μας.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ SHOP & GO

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος μετράμε 78 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων. Με προσήλωση στην ποιότητα, στη διάθεση ποικιλίας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η εταιρεία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών της ως αξιόπιστη επιλογή. Αναπτύσσοντας συνεχώς το δίκτυό μας, το οποίο μετρά 368 καταστήματα σε όλη τη χώρα, η εταιρία απασχολεί σχεδόν  14.000 εργαζομένους.  Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών, των συνεργατών και των τοπικών κοινωνιών που δραστηριοποιούμαστε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα και στεκόμαστε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους, τους συνεργάτες και στους πελάτες μας.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ALARCO STORE 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤA ΦΙΛΤΡA ΝΕΡΟΥ ALARCO Η εταιρεία STUDIO LIFE ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να δώσει λύσεις για καθαρό νερό. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία με έδρα στην Κηφισιά Αττικής. Η STUDIO LIFE είναι αντιπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας συστημάτων καθαρισμού και επεξεργασίας νερού ΥΔΩΡ ΕΛΛΑΣ, ενώ από το 2015 έγινε γενικός και αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος και εξωτερικού, για τα νέα προϊόντα αντίστροφης όσμωσης. Το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει είναι σε όλες τις βαθμίδες του άριστα εκπαιδευμένο, ώστε να εξυπηρετεί άμεσα και να δίνει λύσεις με αποτελεσματικότητα. · Είναι προσωπική ευθύνη της εταιρείας να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Έτσι, οι λύσεις που προτείνει είναι οι καταλληλότερες, για πραγματική επίλυση του προβλήματος του νερού που
αντιμετωπίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος και μάλιστα σε χαμηλό κόστος. Αυτό επιτυγχάνεται γιατί η βασική αξία της εταιρείας είναι ο σεβασμός στην ανάγκη που έχει κάθε οικογένεια να πίνει καθαρό νερό. · Χιλιάδες οικογένειες έχουν επιλέξει και εμπιστευθεί τη STUDIO LIFE για να πίνουν καθαρό νερό, εκτιμώντας την άμεση ανταπόκριση, το εξειδικευμένο service, τη συνέπεια στα λεγόμενα και στην πολιτική της εταιρείας. Η εταιρεία ΥΔΩΡ ΕΛΛΑΣ είναι μια ελληνική εταιρεία κατασκευής συστημάτων καθαρισμού και επεξεργασίας νερού, και η έδρα της είναι στον Ταύρο Αττικής. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η δημιουργία καινοτόμων συσκευών και οικολογικών λύσεων επεξεργασίας νερού. Για το λόγο αυτό, η ΥΔΩΡ ΕΛΛΑΣ επιδιώκει να βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τους μεγαλύτερους πανεπιστημιακούς και θεσμικούς φορείς που εμπλέκονται με το νερό. Η εξειδικευμένη ομάδα σχεδιασμού και παραγωγής της ΥΔΩΡ ΕΛΛΑΣ διαθέτει άρτια τεχνογνωσία και έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο. Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι οι 4 πατέντες που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία. Τα προϊόντα της ΥΔΩΡ ΕΛΛΑΣ είναι κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές, είναι άριστα σε τεχνολογία και ποιότητα, αντέχουν στο χρόνο και είναι απλά σε χειρισμό και εγκατάσταση.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ALTERLIFE

Η altelrife είναι η μόνη εταιρεία στον τομέα του fitness με ηγετική εμπορική δραστηριότητα και επτά δικά της γυμναστήρια που ασχολείται στρατηγικά με την δημιουργία υπεραξίας για τον κλάδο
· Αναπτύσσοντας τα δικά της πρωτόκολλα και υπηρεσίες · Δημιουργώντας και βελτιστοποιώντας πρωτοποριακά μοντέλα επικοινωνίας, πώλησης και τιμολόγησης καθώς και διαχείρισης – ελέγχου · Επενδύοντας στην εκπαίδευση του προσωπικού της και όχι μόνο μέσω της δημιουργίας της δικής της σχολής σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. · Χτίζοντας στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ

Τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Αρειμάνιο αποτελούν την καλύτερη πρόταση στο χώρο των franchise εκπαιδευτικών υπηρεσιών όσον αφορά την εγγύηση ποιότητας και επιτυχίας που παρέχουν, σε συνδυασμό με μια σταθερά αυξανόμενη ετήσια απόδοση και κερδοφορία. Το Αρειμάνιο έχει καταφέρει να δημιουργήσει το επιχειρηματικό πακέτο με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο και την υψηλότερη ποιότητα. Όλα αυτά σε ένα πακέτο χαμηλής επένδυσης και ελεγχόμενων λειτουργικών εξόδων, που μπορεί να συνδυαστεί με πολυάριθμες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ARTISTI CAFÉ 

Η Artisti Code, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της εστίασης παρουσιάζει την Αrtisti Code COFFEE-HIT, την νέα επιχειρηματική πρόταση franchise στον κλάδο coffee to go 3ης γενιάς, που ξεχωρίζει για μια σειρά από ανατρεπτικά χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας το αξεπέραστο πάθος για τον καφέ και την τελειότητα, με δομημένα τεχνοκρατικά στοιχεία οργάνωσης και λειτουργίας. Προσδιορίζει τους ικανούς και αναγκαίους άξονες που διασφαλίζουν στους συνεργάτες βιωσημότητα και κερδοφορία. Στοχεύει και μπορεί να εγγυηθεί τις ιδανικές συνθήκες εργασίας για τους δικαιοδόχους της, όπως και το ανθρώπινο και συνάμα επαγγελματικό πλαίσιο συνεργασίας.Με αέναο πάθος για τον καφέ και με εμμονή στην τελειότητα, η Artisti Code COFFEE-HIT διέγνωσε έγκαιρα τις μελλοντικές ανατροπές στον κλάδο και αποφάσισε ότι πλέον σήμανε η ώρα για αλλαγή.
Διαπίστωσε το κενό της αγοράς, μελέτησε τα δρώμενα στο εξωτερικό, συγκρότησε μια πλήρη ομάδα απο τους καλύτερους συνεργάτες και προμηθευτές, ανέλυσε τις παθογένειες του franchising και προσδιόρισε τις αδυναμίες τον καταστημάτων coffee to go. H Αrtisti Code COFFEE-HIT σας προτείνει να αποκτήσετε το δικό σας coffee shop 3ης γενιάς, ξεκινώντας με το χαμηλότερο επενδυτικό κεφάλαιο της αγοράς και να θεμελιώσετε μια ιδιαίτερα αξιόλογη σταθερή μηνιαία εισροή χρημάτων για εσάς και την οικογένειά σας, αρκεί να συμπορευθείτε στο δρόμο της επιτυχίας της, με δέσμευση για τέλειο καφέ, πιστούς και ενθουσιασμένους πελάτες.
Προσφέρουμε γευστικές απολάυσεις σε 1.000 άτομα/μέρα. Επισκεφτείτε τα καταστήματα του δικτύου και ζήστε την εμπειρία “Artisti Code” ή μπείτε στα site www.artisticafe.gr

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

AROMA CAFFÉ  

Mε δυναμική παρουσία στην αγορά των street café και με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο που οδήγησε στην ανάπτυξη 31 επιτυχημένων καταστημάτων, η αλυσίδα Aroma Caffe παρέχει μια σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση στην γρήγορη εστίαση. Ποιοτικός καφές, snacks από αγνά υλικά, υγιεινές προτάσεις, ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές συνθέτουν το concept και τυη φιλοσοφία κάθε καταστήματος. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, οι προσεχτικά επιλεγμένοι προμηθευτές, ο σύγχρονος σχεδιασμός καθώς και οι στρατηγι- κές θέσεις των καταστημάτων, κατατάσσουν την Aroma Caffe ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες αλυσίδες στον χώρο της εστίασης. Με ισχυρό Βrand Name και επιτυχημένη πορεία, δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να αξιοποιήσουν μια πρόταση με σημαντικές προοπτικές στον δυναμικό κλάδο της εστίασης.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

AROMA GOLD

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρόταση στο χώρο του καφέ και της εστίασης. Η αλυσίδα Aroma Gold Caffe συνδυάζει το street all day snack espresso bar με την αισθητική ενός minimal σύγχρονου bistro. H δυναμική του project περιλαμβάνει ζεστή ατμόσφαιρα, μονοποικιλιακό καφέ υψηλής ποιότητας και διευρυμένο προϊοντικό μείγμα πρόχειρων γευμάτων για τον απαιτητικό, μοντέρνο, πολυάσχολο άνθρωπο. Με συνεχές στόχο την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, παρέχει μια ξεχωριστή πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις. Ανερχόμενη, δυναμική πρόταση για όσους υποψήφιους έχουν όραμα και ενδιαφέρονται για ένα μοντέλο σίγουρης επιτυχίας.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

CITY BUSINESS HOTELS

The City Business Hotels is a new Marketing Affiliation Group where 4 & 5 star City Business Hotel Members from cities/capitals all over the world will benefit the advantages of being part of the world’s only Business Hotel Club. The Company will take advantage of the daily increasing corporate travelling worldwide, offering on the one hand the possibility to corporate travelers to find and reserve a central hotel worldwide easy and quick, while on the other hand offering City Hotels more exposure/promotion and marketing abilities.
The City Business Hotels will offer to Hotels in each major city/capital all over the world: A dynamic website, which will feature all hotel members through photos and presentation. There will be a direct link to each Hotel member, in order a potential client to directly book the Hotel. An annual book/guide in hard copy, to be sent to the Hotels. It will be a fine publication, and each Hotel member could have the copies at their Lobby, aiming to increase their Guests Loyalty Program as well as the prestige of the Hotels. Representation of the Hotel members, through the Company, at 3-4 International Tourism Trade Shows.
Join NOW one of the world’s future most recognized Hotel Group! The Multi funding Start Up awaits for your participation. Request information at admin@thehotelway.com

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

COFFEE LAB

Τα Coffee Lab Microroasters έχουν καθιερωθεί ως η Πρώτη αλυσίδα 3rd wave coffee movement στην Ελλάδα, διαθέτοντας το πλέον δυναμικό brand name, κορυφαία τεχνογνωσία και ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin) απ’ όλο τον κόσμο, Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κένυα και Αιθιοπία,σε ασύγκριτες τιμές και ποιότητα.
Με ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις και άριστα εκπαιδευμένους baristi,μοναδικό design καταστημάτων, εντυπωσιακό espresso bar, εξαίρετα προϊόντα, από τον καφέ φίλτρου κρύας εκχύλισης, μέχρι τα εκλεκτά ροφήματα σοκολάτας με αξεπέραστες καινοτομίες, από την εμφιάλωση του cold brew, μέχρι την λαχταριστή διαδικασία παρασκευής των ροφημάτων σε τσάι, αλλά και τον ξεχωριστό τρόπο σερβιρίσματος, αποτελούν μια μοναδική πρόταση franchise και αλλάζουν τα δεδομένα του street coffee και του καφεκοπτείου, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου.
Στα Coffee Lab οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν,πάντα με τη βοήθεια των άρτια εκπαιδευμένων baristi, βάσει των προσωπικών τους γευστικών προτιμήσεων την ποικιλία καφέ που θα απολαύσουν,όσο και τις μεθόδους παρασκευής ροφημάτων,προσφέροντας μια συνολικά νέα εμπειρία

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

DUST & CREAM

Τα καταστήματα DUST+CREAM, ευρέως γνωστά ως η αλυσίδα με τα ελληνικά καλλυντικά, ακολουθούν τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς και συνεχίζουν τη διάθεση «best value for money» προϊόντων, ισχυροποιώντας την αναγνωρισιμότητα του brand και παράλληλα αυξάνοντας το μερίδιο τους στον κλάδο της ομορφιάς.Βασικό πλεονέκτημα της αλυσίδας είναι η ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής καλλυντικών, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, όπου εφαρμόζονται ορθές βιομηχανικές πρακτικές σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22716:2007, για την παραγωγή και αποθήκευση καλλυντικών προϊόντων, από την TUV AUS TRIA HELLAS.Tα DUST+CREAM έχουν βραβευτεί ως «BEST URBAN FRANCHISE 2016», ενώ έλαβαν και τη διάκριση του «BEST FRANCHISE MANAGER 2017» όπου διακρίθηκαν με μεγάλη διαφορά, ανάμεσα σε όλες τις αλυσίδες που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση.Tα καταστήματα διαθέτουν μια πλήρη γκάμα καλλυντικών πάσης φύσεως με περισσότερους από 5.000 κωδικούς, σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες, βερνίκια νυχιών, καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας, σε προσιτές τιμές απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής, που παράγονται στην Ελλάδα.Σημαντικά οφέλη για τον υποψήφιο συνεργάτη – franchisee αποτελούν τα εξής: Οι μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και η έντονη αγοραστική δύναμη του κλάδου • Το πολύ υψηλό ποσοστό κέρδους του franchisee σε συνάρτηση με τη γρήγορη απόσβεση κεφαλαίου • Το χαμηλό ρίσκο επένδυσης • Η συνεχής ανανέωση των κωδικών των προϊόντων με βάση τις τελευταίες τάσεις της αγοράς • Η αποκλειστικότητα περιοχής συνεργασίας και η αποκλειστικότητα των προϊόντων • H ταχεία αναπλήρωση των προϊόντων λόγω της απευθείας τροφοδοσίας της αλυσίδας, χωρίς ενδιαμέσους. Η αλυσίδα διαθέτει περισσότερα από 53 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της προσθέτοντας διαρκώς νέα σημεία πώλησης. Στο αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας προβλέπεται και η ανάπτυξη του δικτύου σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

EASY NET

Αναδεικνύοντας την αξία της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην πληροφορική, τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Easy Win.net® αποτελούν την καλύτερη επιχειρηματική επιλογή του κλάδου. Επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων προγραμμάτων και μεθόδων διδασκαλίας κάνουν τη διαφορά στο χώρο τους με προγράμματα για κάθε ηλικία και ειδικότητα επαγγέλματος διευρύνοντας στο μέγιστο δυνατό το target group των πελατών τους. Τα Κέντρα Easy Win.net® είναι επίσημα εξεταστικά κέντρα για την πιστοποίηση ECDL.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

EASY WASH

Η εταιρεία ACTIVE COMMERCIAL SYSTEMS ιδρύθηκε το 2005 σαν επίσημος αντιπρόσωπος της Αμερικάνικης εταιρείας Maytag Commercial. Το 2011 αναγνωρίζοντας το κενό στην ελληνική αγορά και με την καθοδήγηση της Maytag Commercial, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε το easywash self-service laundry.
Αυτή η πρωτοποριακή ιδέα για την Ελλάδα απέδωσε πολύ πάνω από τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα αρκετοί ιδιοκτήτες easywash self-service laundry να έχουν κάνει περισσότερα από 1 καταστήματα!
Από το 2011 έως το 2016 τα σημεία έγιναν 34 και η ανάπτυξη συνεχίζεται ….

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

EXPRESS MARKET

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι αμιγώς ελληνική εταιρία. Διαθέτει 241 καταστήματα λιανικής και 19 χονδρικής. Αναπτύσσεται στου νομούς Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, την Ήπειρο, Εύβοια, τα νησιά Λήμνο, Χίο και Λέσβο. Απασχολεί περισσότερους από 6.300 εργαζόμενους. Κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου και βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες σε πανελλαδικό επίπεδο. Το δίκτυο Franchise αναπτύσσεται δυναμικά σε ολόκληρη την Ελλάδα, παράλληλα και ανεξάρτητα με το δίκτυο των καταστημάτων Μασούτης. Η επωνυμία των καταστημάτων franchise είναι «express market». Το δίκτυο αποτελείται σήμερα από 240 express market.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

FRUTTI DI MARE

Η σύσταση της εταιρείας FRUTTI DI MARE πραγματοποιήθηκε το Μάιο του 2010 και δραστηριοποιείται στο κλάδο της εστίασης με αποκλειστικότητα στα ψάρια. Μέσα από το concept της Frutti Di Mare, επιχειρούμε να βάλουμε τα ψάρια και τα θαλασσινά στο πιάτο του Έλληνα, έξω από τη λογική της ψαροταβέρνας. Ο τζίρος μας ετήσια έχει καθαρά αυξητικές τάσεις, με το έτος 2015 να είναι 30% υψηλότερος από το τζίρο του 2013. Στοχέυουμε στην ανάπτυξη του εργασιακού και βιοτικού επιπέδου, προσφέροντας τεχνογνωσία και νέες ευκαιρίες. Όραμά μας είναι το gourmet φαγητό σε προσιτές τιμές.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

HOME BURGER

Τo HOME BURGER ιδρύθηκε το 2007 από τον Βάσο Άρη, με πρώτο κατάστημα τον Αγ. Δημήτριο. Μετά από 10 έτη πετυχημένης διαδρομής στον χώρο της εστίασης, σήμερα μετράει 4 καταστήματα. Η εταιρία έχει ξεχωρίσει και διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες αλυσίδες δημιουργώντας ένα νέο ξεχωριστό προϊόν. Τα αυθεντικά Burger από 100% μοσχαρίσιο κιμά. Στόχος μας είναι όχι μόνο να παράγουμε προϊόντα με μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές αλλά προϊόντα που δεν θα διαφέρουν σε τίποτα από το καλό σπιτικό φαγητό που προσφέρει μια μητέρα στην οικογένεια της. Με διασφάλιση ποιότητας, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας είναι η εναλλακτική πρόταση στο χώρο της εστίασης, η σταθερή και σταδιακή ανάπτυξη και το άριστο επίπεδο επικοινωνίας και συνεργασίας με τους franchisee μας.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INGLOT

INGLOT Cosmetics – More than 600 Stores in 80 Countries INGLOT Cosmetics was established in 1983 by Wojtek Inglot and currently is one of the world’s leading manufacturers in colour cosmetics. With global presence in more than 70 countries, INGLOT stores are set up like make up bars, offering high quality products at fair prices. All INGLOT cosmetics are produced within the EU, using only the best possible ingredients and raw materials from the most reputable suppliers. In GREECE, INGLOT opened in 2012 by the official franchisee for Greece & Cyprus, The Chytiroglou group of companies, and today lists 6 stores in Attica and 2 stores in Cyprus. The group has also recently launched the ecommerce site www.inglot.gr

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

LOVIE

Αμιγώς ελληνική εταιρεία που το 2008 δημιούργησε την πετυχημένη και πλέον επώνυμη προσωπική της σειρά «Lovie», αρχικά με είδη μακιγιάζ και σταδιακά με πλήρεις σειρές προϊόντων περιποίησης και καλλωπισμού, καθώς και συναφών επαγγελματικών ειδών. Από το 2012 , η εταιρεία ανέπτυξε τη δική της αλυσίδα καταστημάτων στην Αθήνα. Με όπλο την εμπειρία και την αναγνωρισιμότητα του brand στόχος της πλέον είναι η επέκταση του δικτύου πανελλαδικά.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

OK ANYTIME MARKET

Η εταιρία Ο.Κ Anytime Markets ΑΕ ξεκίνησε επίσημα την δραστηριοποίηση της στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα το 2004. Η εταιρία αναπτύσσεται με το σύστημα δικαιόχρησης. Σήμερα λειτουργούν 100 καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.
Τα O.K! Anytime Markets είναι καταστήματα ευκολίας (convenience stores) 65-90 τετραγωνικών που πουλάνε γαλακτοκομικά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Διαθέτουν μια ποικιλία προϊόντων που ανέρχεται στους 3.500 κωδικούς σε προσιτές τιμές . Λειτουργούν 7 μέρες την εβδομάδα από τις 8.00 έως τις 23.00.
Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες αποθήκες 4800 τ.μ.στο Μαρκόπουλο Αττικής από τις οποίες διακινείται το 92% των προϊόντων που διαθέτει ένα κατάστημα ΟΚ!

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΜΗΡΟΣ KENΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Από το 1946, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας βασιζόμενα στην πολυετή εμπειρία τους στο χώρο με 2.000.000 αποφοίτους. Η υψηλή εκπαιδευτική και παιδαγωγική αξία που δημιουργείται μέσω των σχέσεων εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας, προσωπικής ενασχόλησης με το παιδί και μέσω της καλλιέργειας της προσωπικότητας του είναι απαράμιλλη. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΟΜΗΡΟΣ παρέχουν προγράμματα που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό σπουδαστών.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

REFAN

Η Refan Bulgaria’ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1991. Σήμερα η Refan είναι πρωτοπόρα διεθνής μάρκα – σύμβολο υψηλής ποιότητας και κύρους. Σημαντική απόδειξη για όλα αυτά αποτελεί η πληθώρα επαίνων και βραβείων, τις οποίες έλαβε η εταιρεία κατά τα τελευταία πεντε χρόνια: 365 έπαινοι, βραβεία, διακρίσεις, επιστολές εκτίμησης και
μετάλλια. Έτσι, για 25 περίπου χρόνια, η εταιρεία παράγει υψηλής ποιότητας χύμα αρώματα, καλλυντικά, σαπούνια, κεριά. Για την 25η της επέτειο, η Refan Bulgaria’ ΕΠΕ, έγινε επαγγελματική κάρτα της Βουλγαρίας κι έδωσε δυνατότητα σε εκατοντάδες επιχειρηματίες στη χώρα και διεθνώς να αναπτύξουν επιτυχώς μια επιχείρηση franchise. Η Refan Bulgaria’ ΕΠΕ αναπτύσσει καινοτόμο και ευελικτο επιχειρηματικό μοντέλο franchise, το οποίο αποδεικνύεται πετυχημένο, ιδιαίτερα επικερδές και οικονομικά αποτελεσματικό για την έναρξη και την συντήρηση μέσω δικτύου περισσότερων από 400 μπουτίκ σε όλο τον κόσμο!

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

REMAX

Η RE/MAX δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες έχοντας στους κόλπους της πάνω από 7.200 κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις και περισσότερους από 100.000 άρτια εκπαιδευμένους συμβούλους ακίνητης περιουσίας. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2002 και σήμερα αριθμεί 37 επιχειρήσεις, στελεχωμένες με περισσότερους από 340 συνεργάτες, καλύπτοντας τα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδος, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και με ισχυρή παρουσία στην ευρύτερη περιφέρεια, Καρδίτσα, Λάρισα, Λαμία, Μύκονος, Κέρκυρα, Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Μολάοι Λακωνίας, Βόλος, Πάτρα, και Ιωάννινα. Μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στο real estate, η RE/MAX αναπτύσσει το δίκτυό της με κύριο στόχο την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

RIGAS FURNITURE

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Rigas Furniture δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στο χώρο του επαγγελματικού επίπλου.
Η ανάπτυξή μας βασίστηκε στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και στην σταθερή πολυετή συνεργασία μας με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού. Τα πρωτοποριακά προϊόντα μας, η αξιοπιστία μας και η συνεχής υποστήριξη των συνεργατών μας, έχουν καθιερώσει την Rigas Furniture ως μια από τις ηγέτιδες εταιρίες στο χώρο του επίπλου.
Ιδιαίτερα στον χώρο της μαζικής εστίασης, η εμπειρία μας εξασφαλίζει την κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών μας σε επίπλωση, πάντα με αξιοπιστία και στις ανταγωνιστικότερες τιμές!

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SHOES MEGASTORE

6 Καταστήματα Υποδημάτων για όλη την οικογένεια και Εξαπλωνόμαστε…
Shoes Mega, η δική σου επιχείρηση!

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SMILE

1973-2016: 43 χρόνια στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας Ορισμένα από τα εστιατόρια που άφησαν εποχή στην Αθήνα. Αρχίζουμε… «ΑΝΝΑ» 1973, «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» 1981 – Λίμνη Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, «ΑΛΑΣΚΑ» Κεφαλάρι Κηφισιάς (με τη γνωστή λιμνούλα όπου ρίχναμε δεκάρες όλοι μας και κάναμε μία ευχή). Συνεχίζουμε… «ΤΗΟΜΑΣ 1» 1994 – το πρώτο πλωτό εστιατόριο με ζωντανή μουσική, ξεκινώντας τη θαλάσσια βόλτα του από το Τροκαντερό (Παλαιό Φάληρο) κατά μήκος των ακτών της Καστέλας, του Πειραιά, του Κερατσινίου και της Ψυτάλλειας και επιστρέφοντας μετά τα μεσάνυχτα στο Τροκαντερό. «THOMAS 2» – η πρώτη πλωτή πόλη στον κόσμο που πραγματοποιούσε το ίδιο ταξίδι με το «THOMAS 1», έχοντας πλωτό ελικοδρόμιο καθώς και την πρώτη πλωτή εκκλησία πραγματοποιώντας γάμους και βαπτίσεις με ζωντανή μουσική έχοντας στο σαξόφωνο τον γνωστό Γ. Κατσαρό. Φτάνουμε στο 2004 ανοίγοντας το «SMILEAcropolis» και εν συνεχεία, το 2016, το «SMILE-Syntagma» Ι.Κ.Ε. (πολυμετοχική εταιρία). Σύντομα κοντά σας σε όλα τα τουριστικά νησιά και πόλεις της πατρίδας μας! Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το πασίγνωστο THOMAS μπροστά από τη μαρίνα, μπαίνοντας από το γνωστό γεφυράκι από το τουρκολίμανο με το αξέχαστο roof garden.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SO EASY

Leader στον κλάδο της εκπαίδευσης, τα κέντρα ξένων γλωσσών so easy προσφέρουν επί 20 συνεχόμενα χρόνια, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και πρωτοποριακά εκπαιδευτικά προγράμματα, αποτελώντας μονόδρομο ως επιχειρηματικό concept. Το αρκετά χαμηλό επενδυτικό κόστος σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα κερδοφορίας καθώς και τη διάρκεια της επιχείρησης στο χρόνο καθιστούν το επιχειρηματικό πακέτο της so easy ως το πλέον ανταγωνιστικό στον χώρο του franchise. Όλα αυτά σε ένα πακέτο ελεγχόμενων λειτουργικών εξόδων, που μπορεί να συνδυαστεί με πολλαπλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες .

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

SWISS CORNER

Η εταιρεία Swiss Corner, με πείρα πάνω από σαράντα χρόνια στο χώρο των γυναικείων αξεσουάρ μόδας, έχει ετοιμάσει ένα πολύ ελκυστικό, σύστημα franchise, το οποίο κρίνεται ιδιαίτερα χαμηλού ρίσκου.
Η ραγδαία ανάπτυξη των καταστημάτων SWISS CORNER, οφείλεται στο πολύ μεγάλο target group, τις συνεχείς πωλήσεις όλη την διάρκεια του έτους, τις τιμές λιανικής πώλησης που αγγίζουν αυτές της χονδρικής, τους νέους κωδικούς που αλλάζουν σε μικρό χρονικό διάστημα, το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και το μεγάλο ποσοστό κέρδους.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κήπων Oδός

Η “ Ε.Π.Ε.” δημιουργήθηκε από στελέχη με 25 ετή δραστηριοποίηση και εμπειρία στον χώρο του πρασίνου και των τεχνικών κατασκευών. Η αγάπη για το είδος και το ανήσυχο πνεύμα για νέες δημιουργίες συστράτευσαν τα στελέχη της “Κήπων Οδός” ώστε να προσφέρει ότι καλύτερο στη μελέτη και την κατασκευή κήπων, βεράντας και πράσινων δωμάτων.
Οι στόχοι μας
Καθημερινή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας μέσα από συνεχή εκπαίδευση και επίβλεψη του προσωπικού όπως και σωστή επιλογή εργαλείων και μηχανημάτων.
Αναβάθμιση των προϊόντων μας μέσα από συνεχή έρευνα υλικών και προϊόντων σε οίκους του εξωτερικού.
Η ποιότητα, η συνέπεια, η αξιοπιστία και οι προσιτές τιμές με το καλύτερο αποτέλεσμα για την εξυπηρέτησή σας.
Η μελέτη και κατασκευή του χώρου σας που θα τονκάνει μοναδικό και θα αποτελέσει παράδειγμα προς μήμηση.
Οι σχεδιαστικές ανησυχίες μας να παράγουμε οι ίδιοι πρωτότυπα υλικά που να γίνουν πόλος έλξης σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Τέλος στόχος μας είναι ο δικός μας πρωτότυπος τρόπος εργασίαςκαι σκέψης να καθιερωθεί στην Ελληνική κοινότητα του χώρου πρασίνου, ώστε να μην έχει τίποτε να ζηλέψει απο κατασκευές του εξωτερικού.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ

Η αγάπη μας για την καλή παραδοσιακή, αγνή διατροφή μας οδήγησε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό στο είδος του μαγαζί με όλα τα παραδσιακά προϊόντα που μας προσφέρει η μάνα Γη. Προϊόντα μοναδικά μόνο από μικρούς παραγωγούς και διάφορα μέρη της Ελλάδας μας. Μία μικρή επένδυση που σας εξασφαλίζει το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΙΛΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Η εταιρεία μας εδω και 28 χρόνια δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας αρωμάτων, καλλυντικών και είδη δώρων. Η γκάμα των προϊόντων μας αυτη τη στιγμή ανέρχεται σε περισσότερα απο 850 μοναδικά αρώματα και 25 διαφορετικα είδη προϊόντων. Σήμερα τα Χίλια Αρώματα κατέχουν τη φήμη του καλύτερου αρωματοπωλειου χάρη στη σταθερή ποιότητα τους και την άψογη ανταπόκρισή τους στην ολοένα και αυξανόμενη ζήτησή τους.Ενώ αριθμούμε 10 καταστήματα και 18 σποτ σε Ελλαδα και Κύπρο.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

FRANCHISE BUSINESS

Το FRANCHISE BUSINESS κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε πανελλήνια κλίμακα την Άνοιξη του 1998, πρώτο από κάθε άλλο έντυπο του χώρου και διατηρεί συνέχεια τη Νο 1 θέση σε πωλήσεις, αναγνωσιμότητα, αναγνωρισιμότητα και φήμη:
 Διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, όπου συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου.  Καινοτομεί διαρκώς, με την τεχνολογία qrcodes όπου με ένα κλικ οι αναγνώστες μεταβαίνουν με το κινητό τους στo franchise concept που τους ενδιαφέρει, στο Franchise.GR.  Σε καινοτόμο σχήμα, δημιουργεί και εξελίσσει τα standards και απλά αντιγράφεται!

Σε συνδυασμό με το #1franchise portal (www.Franchise.GR), πρώτο σε κάθε search engine και ranking site έχει δημιουργήσει το δίπτυχο που σας παρέχει δυνητικούς δικαιοδόχους για να ενισχύσετε το αναπτυξιακό πλάνο σας, διασφαλίζοντάς σας δημοσιότητα σε περισσότερους από 850.000 ενδιαφερόμενους υποψήφιους συνεργάτες σας, καθ’ έτος:
 Το Νο1 αποτέλεσμα σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και στην Alexa.  40% περισσότεροι επισκέπτες από το δεύτερο στην κατάταξη site.
 Διαχέει δελτία τύπου σας και προωθεί την επιχειρηματική σας πρόταση σε google, facebook, twiter και άλλα social media και blogs.  Εκδίδει και αποστέλλει την 15νθημερη ηλεκτρονική εφημερίδα Franchise Agenda σε 480,000 παραλήπτες.  Διενεργεί direct mailing σε εστιασμένους αποδέκτες.  Διαθέτει πλήθος δυνατοτήτων όπως photo albums, videos, polls, multilanguage, guidelines, manuals, blog, forum κ.ά.

Ο Θεσμικός Ρόλος τού προσδόθηκε άμεσα από την αγορά, καθώς είναι το πρώτο περιοδικό franchise που κυκλοφόρησε στη χώρα μας και κατέχει συνέχεια την ηγετική θέση, προβαίνοντας συνέχεια σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον θεσμό του franchising.

Η Προβολή σας στο FRANCHISE BUSINESS σας τροφοδοτεί με δυνητικούς δικαιοδόχους, ενισχύει το αναπτυξιακό πλάνο σας, και με την ολοκληρωμένη προβολή σας επιτυγχάνετε διείσδυση στην «αγορά» των δυνητικών δικαιοδόχων άνω του 90%. Το FRANCHISE BUSINESS σας ενημερώνει άμεσα, μέσω του Δελτίου Εξυπηρέτησης Πελατών και μέσω των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το portal Franchise.GR για υποψήφιους συνεργάτες – δικαιοδόχους, που ενδιαφέρονται είτε για την αλυσίδα σας, είτε για τον κλάδο σας, και κατ’ αυτόν τον τρόπο λειτουργεί υποστηρικτικά προς το τμήμα ανάπτυξης της εταιρείας σας.

Το Κύρος που αποκτάτε μέσω της προβολής σας στο πρώτο και πλέον αναγνωρίσιμο και καταξιωμένο περιοδικό, σας καταξιώνει στην αγορά και στους ενδιαφερόμενους νέους επιχειρηματίες και επενδυτές, καθώς η ποιότητα της ύλης του και η αξιοπιστία των παρουσιάσεών του έχει δημιουργήσει στενούς δεσμούς με το αναγνωστικό κοινό του, το οποίο παρουσιάζει συνεχές ενδιαφέρον, παραμένει πιστό και εμπιστεύεται τις προτάσεις και τις συμβουλές του περιοδικού.

Η Εξυπηρέτηση των διαφημιζομένων του παρέχεται από την άμεση ενημέρωσή τους για τους αναγνώστες που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματική τους πρόταση, μέσω του Δελτίου Εξυπηρέτησης Αναγνωστών, που πρώτο καθιέρωσε στην αγορά. Επιπλέον, διαθέτει ειδικό τμήμα για την επιμέλεια των παρουσιάσεων, συνεντεύξεων και δελτίων τύπου, αλλά για τον σχεδιασμό διαφημιστικών καταχωρήσεων, χωρίς επιβάρυνση των πελατών του.

Η Ενημέρωση των αναγνωστών του αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του περιοδικού, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της αρθρογραφίας των εξαιρετικών συνεργατών του, ενημερώνοντας και συμβουλεύοντας, προτρέποντας να επιλέξουν ή και να αποφύγουν επιχειρηματικά concepts ή και κλάδους, υποστηρίζοντας το υγιές franchise και μόνο.

Οι Διαδικτυακές Πρωτοβουλίες του FRANCHISE BUSINESS έχουν καταστήσει το portal Franchise.GR ως το Νο1 portal για το franchising, όπου έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλες τις ενεργές επιχειρηματικές προτάσεις franchise και να αιτηθείτε περισσότερες πληροφορίες για τις αλυσίδες που σας ενδιαφέρουν. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα από 1.000 άρθρα από τους Έλληνες Gurus του franchising και να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου, σε μορφή e-book ή pdf, καθώς η infobase της ιστοσελίδας περιλαμβάνει περιεχόμενο με περισσότερες από 15.000 ψηφιοποιημένες σελίδες.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

FRANCHISE SUCCESS

Το FRANCHISE SUCCESS είναι το πρώτο περιοδικό στην αγορά του franchising από το 1998. Σκοπός του είναι να ενισχύσει τα δίκτυα franchise και να αναδείξει το θεσμό του franchising σε εθνικό επίπεδο ως εργαλείο προσωπικής ανέλιξης και ευημερίας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην ενημέρωση, στην εγκυρότητα και ποιότητα, στην επίκαιρη αρθρογραφία, στα αναλυτικά αφιερώματα στους κλάδους της αγοράς του franchising, σε συνεντεύξεις και στα νέα της αγοράς.
Το περιοδικό FRANCHISE SUCCESS με έξη εκδόσεις ετησίως (3 έντυπες και ψηφιακές & 3 αποκλειστικά ψηφιακές), συμπεριλαμβανομένης και της ειδικής ετήσιας έκδοσης του οδηγού ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE, κυκλοφορεί πανελλαδικά, ενώ παράλληλα αναρτάται στις διαδικτυακές πλατφόρμες readpoint, Yudu, ISSUU. Στόχος είναι η δημιουργική παρέμβαση στο χώρο, με σταθερό πάντα προσανατολισμό στην ενημέρωση αλλά και στη διαπαιδαγώγηση τόσο του υποψήφιου επενδυτή όσο και του υφιστάμενου επιχειρηματία.
Ο ετήσιος οδηγός ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE κυκλοφορεί στις αρχές κάθε έτους και αποτελεί την πληρέστερη ενημερωτική έκδοση για το franchising. Στις σελίδες του παρουσιάζονται όλες οι αλυσίδες franchise που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, ευρεία γκάμα αρθρογραφίας, επίκαιρο ρεπορτάζ καθώς και ετήσιες έρευνες για την πορεία, τη δυναμική και τις τάσεις του franchising στην ελληνική αγορά.
Επίσης στις δραστηριότητες του FRANCHISE SUCCESS συμπεριλαμβάνονται οι συμμετοχές του σε διεθνείς εκθέσεις, με στόχο την προώθηση ελληνικών concept στις ξένες αγορές. Ειδικές ξενόγλωσσες εκδόσεις υποστηρίζουν -μεταξύ άλλων – αυτές τις ενέργειες.
Για τη διάθεση των τευχών FRANCHISE SUCCESS χρησιμοποιούνται πολλαπλά κανάλια διανομής:
• Πανελλαδική κυκλοφορία μέσω του πρακτορείου ΑΡΓΟΣ στα κεντρικά περίπτερα όλης της χώρας, ταυτόχρονα σε επαρχία και Αθήνα
• Σταθερή αποστολή τευχών σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, συνδρομητές, σε εμπορικά κέντρα κ.λπ.
• Διανομή των τευχών σε επιχειρηματικού ενδιαφέροντος εκθέσεις
• Διάθεση των τευχών σε 3.200 σημεία stands πανελλαδικά (τράπεζες, καφετέριες, ινστιτούτα κ.λπ.)
• Ψηφιακές διανομές μέσω των πλατφορμών readpoint, Yudu, ISSU

Τα portal www.franchise-success.gr, www.franchiseportal.gr και www.franchiseingreece.gr αποτελούν δυναμικά εργαλεία ενημέρωσης και επικοινωνίας για τον υποψήφιο επενδυτή και τον επιχειρηματία. Καμπάνιες ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες κάθε εταιρείας εξασφαλίζουν άμεση επικοινωνία και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα newsletters, franchise TV, e-magazines, mini sites, διαδικτυακές έρευνες, νέα της αγοράς, επίκαιρη αρθρογραφία, συνεντεύξεις, επενδυτικές προτάσεις κ.ά αφορούν και ενημερώνουν τόσο τον υποψήφιο επενδυτή όσο και τις ίδιες τις αλυσίδες.
Το FRANCHISE SUCCESS ως έντυπο και διαδικτυακό μέσο, αποτελεί σήμερα το εγκυρότερο και απαραίτητο εργαλείο στο χώρο του franchising στην Ελλάδα, με στόχο να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές καθώς και τη συνεισφορά του franchising σε εθνικό επίπεδο ως εργαλείο προσωπικής ανέλιξης και ευημερίας.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

FINANCIAL MEDIA WAY

H εταιρεία fmw financial media way ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2000 στην Κύπρο και στη συνέχεια επεκτάθηκε με επιτυχία στην Ελλάδα. Κύριες δραστηριότητες της είναι η παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών επικοινωνίας και δημοσιότητας, οι εξειδικευμένες εκδόσεις για επιχειρηματική πληροφόρηση, οι διαφημίσεις και τα συνέδρια. Στα χρόνια λειτουργίας της η fmw financial media way έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει πάμπολλες εργασίες στον τομέα της, εξασφαλίζοντας την επιδοκιμασία και τα εγκωμιαστικά σχόλια, όχι μόνο των επιχειρήσεων – πελατών της, αλλά και της αγοράς γενικότερα. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, νέες ιδέες και σκληρή εργασία δημιουργήσαμε μια εταιρεία που προσθέτει αξία στους στόχους και τις επιλογές των επιχειρήσεων. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό, καθώς και σύγχρονης τεχνολογίας υλικοτεχνική υποδομή, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου επαγγελματικές υπηρεσίες προς την αγορά της Κύπρου και της Ελλάδας. Έχοντας ως συγκριτικά πλεονεκτήματα το οικονομολογικό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, τις εμπειρικές γνώσεις της επικοινωνίας και της δημοσιότητας και τις άριστες σχέσεις με τα ΜΜΕ βοηθούμε τις επιχειρήσεις στις ανάγκες τους, στη δημόσια εικόνα τους και γενικά στη θετική προβολή των δραστηριοτήτων τους. Σήμερα, η fmw financial media way προσφέρει όλες τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα της με υψηλό επαγγελματισμό προς τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς της Κύπρου και της Ελλάδας.
.

MEDITERRANEAN FRANCHISE FAIR CYPRUS 2017

With the organisation of the ” 1st Mediterranean Franchise Fair”, the Nicosia Chamber of Commerce and Industry aims to promote the institution of franchising and present to the business world of Cyprus everything that concerns today’s franchise sector. NCCI aspires to establish this event on annual basis as it is expected to contribute significantly to the development of the business community in Cyprus.

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MANAGER’S OFFICE

Από το 1961. Στα πλαίσια της δικής μας συμβολής στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής, δημιουργήσαμε και στελεχώσαμε μια ανθρωποκεντρική & πελατοκεντρική επιχείρηση με την επωνυμία Manager’s Office που ασχολείται με την ανάπτυξη επιχειρήσεων αποκλειστικά σε επίπεδο εφαρμογής. Λόγω του χαρακτήρα εφαρμοσμένου Marketing & Managementκαι όχι μόνο συμβουλευτικού, η Manager;s Office λειτουργώντας στο πλαίσιο της πιο αναπτυσσόμενης εταιρίας Συμβούλων στην Αμερικάνικη, UAE και Ευρωπαϊκή αγορά και στοχεύοντας στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες και τα στελέχη τους με γνώμονα win-win simulation, προτείνει τα τελευταία χρόνια το μοντέλο επένδυσης στη βέλτιστη Οργάνωση και Λειτουργία της εταιρίας μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης διαδικασιών και εξέλιξης του Ανθρώπινου Δυναμικού.
Η Manager’s Office δημιούργησε χρόνια τώρα καινοτομίες και μοντέλα στην ανάπτυξη και διοίκηση επιχειρήσεων οι οποίες βρήκαν εφαρμογή σε πολλές αγορές σε εκατοντάδες δεκάδες εταιρίες με κορυφαίο μοντέλο το PSS-M:
– Procedures (δόμηση, διαδικασιών) – Software (μηχανογράφηση για την τήρηση των διαδικασιών) – Staff (εξελισσόμενο προσωπικό με διάθεση υπεραξίας και συνέπεια στην εφαρμογή) & – Management (ενδεδειγμένη διοίκηση με μοναδικό στόχο την εφαρμογή των διαδικασιών (P) με απόλυτη προσαρμογή στις προσωπικότητες του προσωπικού (S) (Ισχυρή διοίκηση και αποδοχή οδηγιών (S)) για την ανάδειξη τους και διορθωτικές κινήσεις στην προτεινόμενη διοίκηση & στρατηγική.

Βάση της εξειδικευμένης πολυεπίπεδης εκπαίδευσης στους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Αμερικής και Ευρώπης και την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο του Marketing & Management προσφέρουμε σε ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων τις υπηρεσίες μας, στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα αγγίζοντας zero mistake. Οι δραστηριότητες μας καλύπτουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα από μόνο εφαρμοσμένες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση επιχειρησιακών θεμάτων από συνήθως μεγάλες και μεσαίες εξελισσόμενες επιχειρήσεις.
Οι υπηρεσίες μας παρουσιάζονται με εξειδικευμένους τρόπους και περιλαμβάνουν σχεδιασμό και εφαρμογές με κύριο και βασικό στόχο την ποιότητα, τη συνέπεια και διεκδίκηση της στρατηγικής συνεργασίας. Οι προτάσεις μας δεν είναι θεωρητικές αλλά χρήσιμες και πρακτικές στα πλαίσια των δυνατοτήτων κάθε επαγγελματία πελάτη. Η δεοντολογία μας εστιάζεται στην ενδυνάμωση της θέσης του πελάτη με τη λήψη σωστών αποφάσεων για τη βελτίωση και εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού. Η φιλοσοφία μας δεν είναι να δουλεύουμε μόνο για τους πελάτες μας αλλά να συνεργαζόμαστε μ’ αυτούς. Πρόθεση μας πλήρης κατανόηση του επιχειρησιακού χώρου του πελάτη. Η στενή συνεργασία μαζί του. Η σωστή καθοδήγηση. Στόχος μας η εκτέλεση μέσα από το κορυφαίο ποιοτικά Service σε υπηρεσίες στην Ευρωπαϊκή αγορά.

SKYWALKER

Το skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Το skywalker.gr επισκέπτονται καθημερινά περισσότεροι από 40.000 υποψήφιοι, οι θέσεις εργασίας ξεπερνούν τις 7.000, ενώ τον τελευταίο χρόνο το εμπιστεύτηκαν πάνω από 3.500 επιχειρήσεις. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα
της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας. Από το 2008, είναι μέλος της The Network, προσφέροντας λύσεις στις εταιρείες για τις προσλήψεις προσωπικού σε οποιαδήποτε χώρα.

ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Η Χρυσή Ευκαιρία κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των μικρών αγγελιών στην Ελλάδα. Μέσω της Χρυσής Ευκαιρίας, έχουν πουληθεί εκατομμύρια προϊόντα, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν βρει το σπίτι ή την εργασία που αναζητούσαν, καθώς και χιλιάδες επαγγελματίες την έχουν χρησιμοποιήσει ως αποδοτικό και στοχευμένο μέσο διαφήμισης.
Η Χρυσή Ευκαιρία κυκλοφόρησε ως εφημερίδα, τον Νοέμβριο του 1993. Έκτοτε, εξελίχθηκε, αυξάνοντας τις σελίδες της και αποκτώντας εξειδικευμένα ένθετα, τα οποία διευκολύνουν τον αναγνώστη. Κυκλοφορεί πανελλαδικά δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή. Στις σελίδες της φιλοξενούνται κάθε εβδομάδα περισσότερες από 100.000 διαφορετικές αγγελίες ιδιωτών και επαγγελματιών.
Την επιτυχία της έντυπης έκδοσης έρχεται να συμπληρώσει το βραβευμένο www.xe.gr, το οποίο εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να παραμένει το μεγαλύτερο site αναζήτησης αγγελιών. Το xe.gr διαθέτει προηγμένη μηχανή αναζήτησης και εξυπηρετεί πάνω από 1.500.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, οι οποίοι μπορούν εύκολα και γρήγορα να βρουν αγγελίες με εικόνες και βίντεο, να επικοινωνήσουν με τους πωλητές, αλλά και να χρησιμοποιούν διάφορες άλλες υπηρεσίες που τους διευκολύνουν να βρίσκουν πάντα αυτό που ψάχνουν. Περιλαμβάνει καθημερινά περισσότερες από 800.000 αγγελίες.
Σε συνέχεια της online έκδοσής της και στη δέσμευση της εταιρίας για βελτιστοποίηση της χρηστικότητας και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της, οι αγγελίες της Χρυσής Ευκαιρίας είναι διαθέσιμες από το 2010 μέσω iOs, Android και Windows συσκευών.